Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
21
Favori
79.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel şans olmuş ama ya olmazsa diyerek riske girilir mi bilemedim Irak'ta hem 9pro hem 10pro fiyatları için haber bekliyorum bu yüzden araştırıyorum
  • ve oldu. bilgi vereyim. telefon 2 ocakta açıldı. ertesi gün 120 gün sonra kapanacak mesajı geldi. dün ynalışlıkla kapatıp açtım ve diğer imei için de geldi. 8 ay 4 aya düştü bende. android 13 le gelen sorundu bu yazmıştım daha önce. sanırım başkaları da vardı haber vereyim dedim. kapatıp açınca sim kartı diğer yuvaya takmışım gibi oluyor ve diğer imei devreye giriyor.

gerçi gelen mesajdaki 2 imei nin de son rakamları yanlış ama geçen sene de yanlış olmasına rağmen kapanmıştı.
  • reberemo R kullanıcısına yanıt
    Haydeee..
    Bana henüz sms de gelmedi ama dediğiniz gibi olursa işimiz daha da zorlaşacak..
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

sanırım bu sorundan müşteki 3 kişiyiz forumda.

evet maalesef. sakın kapatmayın 4 ay.

Aynı durum bende de oldu maalesef. Kartım 1. Sim de takılı olmasına rağmen 2. Sim e ait imei için yasal uyarı mesajı geldi, 2 gün sonra yeniden başlat yapmak durumunda kaldım ve dün 1. Sim e ait imei için de aynı mesaj geldi. OOS 13 sürümüne yükselttiğim için pişmanım. Maalesef 4 ay süre var. Umarım bu süre içerisinde imei sorunu çözülür.
  • _DarkKnight_ kullanıcısına yanıt

olmayacak gibi hissediyorum artık bu kadar zamandan sonra umarım yanılırım. üşenip 12 ye dönmediğime de pişmanım. artık tek yol son seçenek yurtdışına çıkıp girmek. daha fazla zaman kaybetmeden yeşil pasaporta başvurayım :)

• Bende önceden tek mesaj gelmişti. Yine tek mesaj gelmiş. Sıkıntı yok
  • Arkadaşlar merhaba oneplus 9 pro kullanmaktayım ama oneplus 10 pro ya geçmeyi düşünüyorum imei işlemi hala sıkıntılı mı veya bir gelişme var mı ?
  • ozyurt1964 O kullanıcısına yanıt

Merhaba sorun devam ediyor çözülmedi.

• CeCeKa kullanıcısına yanıt
    Peki var mı çözülme durumu veya ihtimali ona gore fiyatlar yakinken degistirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurt1964

Peki var mı çözülme durumu veya ihtimali ona gore fiyatlar yakinken degistirmeyi düşünüyorum

Sebebini bilmiyorum ama çok zor diyorlar, kayıtlı bir şekilde kullanıyorum hocam o yüzden şu an için kafam rahat.Zaten çözseler plaka işini cihaz ciddi anlamda tutulur cihaz bu durumda olduğu için beklenen değeri göremedi.

çok sıkıntılıymış bu durum. Bana hala herhangi bir mesaj gelmedi.

• fisekbane F kullanıcısına yanıt

6k verip kaydettirmek şu an tek seçenek gibi duruyor.

• Hocam o parayı kayıt için vermektense 1k daha koyup OnePlus 9 almayı tercih ederim yedek olarak

Mantıklı

gerçi evet 6 7 k bir telefon alınabilir ama bu durumda da her yıl, bu telefonu kullandığımız müddetçe 4 ay düşük bir telefon kullanacağız. ayrıca satış da olmayacak demektir. kim alır kapanıp duran telefonu?

bilemedim kararsız kaldım

• Tuhaf bir durum var;

Telefonu 3 günde 2 kere yeniden başlatmak zorunda kaldim, şaşırtıcı ama sim yuva değişikliği istemedi!
    Gelen herhangi bir sms de yok!
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

bende de her seferinde istemiyor bazen yapıyor. bunun ötesinde şu an ikisi de açık olduğu için zaten otomatik geçiyor. aralıkta yaşadığımız sorun birinin kapalı olmasıydı. mesaj da hemen gelmiyor zaten. benim de ertesi gün ya da sonraki gün gelmişti. belki daha da geç gelebilir hatta şansa hiç yakalanmayabilir de. hiç mesaj gelmeyip sisteme yakalanmayan, mesaj gelse de günü dolunca kapanmayanlar oluyor duydum gördüm.

umarım şanslı azınlıktan olursunuz. biri açıkken öbürüne geliyor ama ulaşmıyormda olabilir umarım öyle değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reberemo -- 11 Ocak 2023; 9:8:41 >
    Bana geçen sene ikisine de bilgilendirme SMS'i gelmişti ama ikincisi Aralık başında kapanması gerekirken kapanmamıştı.
    Bir de her yeniden başlattığımda ya da telefon kapandığında kesinlikle diğer sim'e takmamı istiyordu.
    Bakalım ne olacak..
  • Merhaba,

Normal kamera modunda, düşük ışıkta AF/AE sabitleyip ışığı biraz kısarak çekim yapınca kendi kendine ışığı çok fazla arttırıyor.
    Daha anlaşılır olmak için ekran kaydı aldım.

Video:https://www.youtube.com/shorts/iBAyUh2mA-g?feature=share

Sizde de bu durum var mı? Diğer Oneplus modellerinde böyle bir rezillik yok çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.