Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
21
Favori
79.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oneplus ile xaiominin mevsuzu farklı yalnız. İşlemciler aynı olsa da fark etmez. Ayrıca tabi ki tercih meselesi. Ancak içi açılıp kurcalanmis telefon almam şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Sarı siteden 11 alıp kayıt ettirmek mantık li mi?

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Fiyat ?

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Sarı sitede satilanlar işte 20 bin bandında. Kendi. S20fe kullanıyorum onuda satıp gecmeyi düşünüyorum

Artik son senelerde cikan cihazlarda bence pek üzerine kayda deger bisey koymuyorlar. Yani serilerin son 2 cihazlari arasinda aradaki fiyat farkini hakedecek bir ozellik göremiyorum ben.
    Yani 10 pro da bakabilirsiniz bence.

Evet mantıklı o da onu da bir araştırayım. 10T var birde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 26 Ocak 2023; 1:32:23 >

Kargo dahil 400 hocam

• OnePlus 11in , 10 prodan hiçbir farkı yok üzerine hicbir şey koymadan çıkarmışlar.Kablosuz şarj bile koymamışlar almak hiç akıl karı değil 10 pro varken.

• 11 çıktı mı yahu, bir inceleyeyim. Hoşuma giderse yapıştırırım 1 tane, bendeki 10 pro oğluma, oğlumdaki 9 pro hanıma, hanımdaki 8 pro satışa veya yakın bir akrabaya gider. Hayat döngüsü :)

• Birden çok kullanıcı özelliği ile Misafir oturumuna geçip işim bittiğinde, bunu komple kapatarak kendi kullanıcıma nasıl dönerim. Normalde misafir de açık kalarak, ana kullanıcıya dönüyor ve bu şekilde olduğunda 2 misli şarj yiyormuş gibi bir his var içimde, tşk.

Samsung sevmesem de s22 ultra almak daha mantıklı bence.

• Arkadaşlar ekran yenileme hızını 60 Hz yapınca 8 saat, 120 Hz yapınca 4 saat ekran süresi veriyor. Bu saçmalığa nasıl çözüm bulabilirim?

• C25 çıkmış deneyen oldu mu acaba? Ben hala c21deyim. Gayet de memnunum. C21 ile c22 arasında fark gözlemleyen oldu mu peki?

• merhaba dün yeni aldım oneplus 10 pro aldım Ne2213 olan. şaun A17 var sürüm güncel diyor ve android 12 de normal mi yoksa sıkıntı mı var? Teşekkürler

• 9R kullandım sonra teli hediye verdim gittim S22 Ultra aldım şimdi 10 PRO imei olayları olsa da geri dönsem diye bakınıyorum oneplus kullanmak ayrıcalık ya ne zaman yaparlar ki şu olayı bi geri dönsek..

• murselat21 kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende 10pro almayı düşünüyorum. Yakın zamanda çinden gelecek arkadaşım var ona çinden aldırabilirim fakat imei sorunu kafamı kurcalıyor, henüz imei atılamıyor mu? Kullanılmayan pasaportla kayıt yapılabiliyor mu? Çin versiyonuyla global versiyon arasında çok fark var mı? Çin versiyonunu alsam global rom yüklenebilir mi? Dediğimiz gibi gürcistandan alsak fiyat nedir şuan bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• anaconda79 A kullanıcısına yanıt
    Saati kullanmaya başladınız mı?

• Pi kullanıcısına yanıt
    C26 çıktı.
    Şuan indiriyorum :)

Oxygen updater da görünmüyor hocam. Hindistan modeline mi geldi acaba? Bir kaç yorumda gördüm. Ama bilgi bulamadım. Şu an c21den memnunum. Korkuyorum guncellersem kötü olacak diye

EU yazılımı cihaza şimdi geldi 26 kodlu sürüm. En son 22 vardı. 26ya atladılar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 1 Şubat 2023; 14:34:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.