C26 yüklemeyin.ekran kapalıyken güç tuşuna basınca ekran 3-4 saniye sonra açılıyor. yarın öbür gün düzeltirler heralde ekstra güncelleme ile. |
Bildirim
C26 yüklemeyin.ekran kapalıyken güç tuşuna basınca ekran 3-4 saniye sonra açılıyor. yarın öbür gün düzeltirler heralde ekstra güncelleme ile. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
devam ediyor ama sanıyorum bunu yaşayan, ya da en azından fark eden diyeyim çok fazla kişi değiliz. 3 ocakta yenilendi ve mesaj geldi bana. yanlışlıkla açtım kapattım ertesi gün. bir sonraki gün sim 2 için de mesaj geldi maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
C21deyim ben. Tasarruf modunda 10 saate yakın ekran süresi veriyor. Bir kaç şarj döngüsü sonrası sistem oturunca toparlar hocam. 1 hafta falan bekleyin. Hemen düzelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazın çalışması çok güzel hocam. Ama bazen bazı uygulamalar aşırı derece güç tüketiyor. Mesela alakasız şekilde nova launcher. Geçen en çok güç tüketen uygulamalar arasındaydı. Bir yerlerde belirsiz hatalar var sanirim. Durum böyleyse 27ye kadar bekleyelim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |