Şimdi Ara

OnePlus 11 [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
19
Favori
41.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir güncelleme geldi ama yüklesem mi bilemedim. Tavsiye eden var mı?

OnePlus 11 [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    2447'e geleli çok oldu, bir sıkıntısını görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

Sanki bir düzenleme gerek 13.1 e

• Beyler kayıt işini nasıl yaptınız ben pasaport kaydı yaptırmadım sanırım çalışmalar başlanmış IMEI kurekleme bekliyecegim ben

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Daha yeni çıktı zaten hocam, 14 yolda malum. Belki direkt 14 üzerine yoğunlaşmışlardır.

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

İnşallah öyle olur hocam

• Merhaba acil yardım lazım OnePlus 11 phb110 aldım oxygen13 güncelleme yaptım ve IMEI null hatası yüzünden sinyal alamıyorum. İlk sürüme geri yüklemek istediğimde doğrulama hatası alıyorum yardımcı olur musunuz hangi sürümleri denemeliyim

• Merwantes M kullanıcısına yanıt
    Face'de Selim Yalavuz var, ondan yardım alın derim.

• Çok teşekkürler

• Arkadaşlar UK'deyim. Buradan istediğiniz bir ürün varsa ücreti mukabilinde getirebilirim. Bilginiz olsun, İstanbul içi elden teslim.

Hocam ben de OnePlus 11 almayı düşünüyorum, UK'da ne kadar 16/512 lik versiyon? Hem eşime hem de kendime birer tane almayı düşünüyorum.

Bide konudan biraz bağımsız olacak ama, bu cihazda selfie kamerasında 60 fps video çekimi yok mu? Olmaması çok saçma değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 17 Temmuz 2023; 11:57:58 >
  • vTeck kullanıcısına yanıt

Hocam 16/512 799 pound tutarında satılıyor. 8/128 düşünürseniz de 686 ya Amazon.co.uk satıyor.

İkinci sorunuza gelicek olursam da maalesef 60 fps çekim yok. Hatta bu cihazda fiyatına göre bir çok özellik kısılmış. IP sertifikası bile 54 de tutulmuş. Fiyatı kırpabilmek için sanırım bu yola gitmişler ama haklısınız 2023 de ön kamera 800 poundluk bir cihazda 30 fps gelmemeli. En yakın muadili Nbuia 8 Pro ama onunda parçasını nasıl bulacaksınız o problem.

Hocam Honor Magic 4 Ultimate var mı oralarda ? Varsa fiyat bilgisi nedir ?

• vTeck kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam eski model olduğundan satıştan kalkmış.

Hocam işin aslı eşimle kendime 20-22 k bandında imei konusunu halledebileceğim iyi işlemcili, güzel kameralı bir cihaz arıyorum. Server imeili S23 Ultra gerçekten beni çok cezbediyor zaten şu an elimdeki cihaz da Samsung Note 10 Plus o yüzden geçeceğim herhangi bir Çinli modelin beni tatmin edebileceğini sanmıyorum. Benim cihazım hala daha aşırı akıcı takılması vs yok, 3-4 senedir bende olmasına rağmen batarya performansı hala daha çok güzel. Kamerası her açıdan mükemmeldi fakat kaynar suya girdi cihaz, ondan dolayı kamerası bozuldu ve cihazdan soğur oldum. İnanın bu olay başıma gelmese hiçbir şekilde telefon arayışına girmeyecektim, yalnız eşime bakacaktım ama şimdi benim cihazın da başına bu olay gelince mecburen 2 tane telefon almak zorunda kaldım. Bunun için de maalesef bütçemiz kısıtlı. Herkes gibi elimde olan imkan ile en iyisini almak istiyorum fakat bu sektör tam bir bataklık gibi. Düştün mü içine çıkamıyorsun maalesef.

Tavsiyeniz varsa alabilirim hocam. Yalnız ben bu iki cihazı aldıktan sonra minimum 5 sene bir daha cihaz bakmamayı düşünüyorum, bundan dolayı en kötü SD 8 G 1 işlemci, iyi kamera ve yüksek hafıza arıyorum. Ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 18 Temmuz 2023; 1:25:35 >

• vizjerei V kullanıcısına yanıt

yakında 1+1 ay yaparlar tam cekerler fişi..

ocak da 30bin olur zaten yeni degerleme ile birlikte

• omer14 kullanıcısına yanıt

Yabancı turist,ve burada 4 ay kalan yabancı insanale var onu yapamazlar

• Merhaba sahibinden den oneplus 11 aldım yurtdışı. telefon sıkıntılı kendi kendine açılıp kapanıyor şarjıda çabuk bitiyor. yaptırabileceğim biyer varmıdır bilen varmı acaba?

• barisx3 kullanıcısına yanıt

Bu imei yılbaşında sifirlama olayi her sene tekrarlanıyor mu hocam. Yoksa tek seferlik bisey mi

• Şu ortamda 4+4 kullanıp seneye bir daha kullanmayı düşünmezdim, kesin buna da önlem alırlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.