Aslında mağaza fiyatlarına göre tax free olmasa da olur seviyesinde bu fiyat. |
OnePlus 11 [Ana Konu] (11. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, çin versiyonundan globale çevrilmiş bir cihaz aldım. Cihazda parmak izi sensörü, ekran parlaklığı sensörü doğru çalışmıyordu. aynı zamanda kasmalar oluyordu. Adımsayar doğru çalışmıyor. Vb bir sürü sorunla geldi cihaz. Daha sonra Hint versiyonu attı bir arkadaş büyük oranda düzeldi cihaz ama hala sıkıntılı. Parmak izi yine çok daha az ama sorunlu. Adımsayar doğru çalışmıyor. Şimdi ilk defa ekran parlaklığı sensörü gece olduğu için belki yine sorunlu. Color OS kullanan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum. Yada sorunsuz global e çevirecek iyi birileri var mı teşekkürler şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çok uyardım 2 bin fazla verip global alın diye çin sürümde çok sıkıntı var arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, android auto ile ilgili sorun yaşıyor musunuz? Ben Skoda aracımda kablo ile bağlantı kuramıyorum.
Bu siteden alınır mı bilen var mı acaba
tecnosell.comOnePlus 11 Oneplus11 5G Dual Sim 16GB + 256GBhttps://www.tecnosell.com/it/oneplus-11-16gb-256gb-titan-black-europa-no-brand.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba bundan önceki cihazınız nedir acaba şuan hali hazırda kullanmaya devam ediyormusunuz nerden aldınız?
Hocam gideceğiniz ülke hangisi ?
Selim Yalavuz var face'de o işini halleder hocam.
Almanya
S23 Ultraydı sattım hocam dün itibariyle.
-
S23 mü one plus11 sizce hocam
Cevabını ben de merak ediyorum:)
Hocam şuanda gezegende S23 Ultra zevki verebilecek başka bir cihaz yok. Tabiki bu bana göre yani, kimseyi sinirlendirmek istemem. Fakat iPhone 14 Pro Max'i de kullanma fırsatı buldum, S23 Ultra bambaşka bir seviye olmuş. Samsung'u bu zamana kadar asla sert övmedim, hep böyle orta direğe yakındım. Fakat S23 Ultra, zamanının S3'ü gibi oldu. Ciddi anlamda çığır açtılar adamlar bu cihazla.
Cihazda 4 tane mikrofon kullanmışlar ben bu kadar temiz ses iletildiğine ilk defa şahit oldum android safhasında:
Hoparlöre zaten kelimeler yetmez, adam gelip yanımda konuşsa o kadar net duyamam.
Kamerasına zaten denecek yok, 100x optik zoom'un bu kadar iyi bir yazılımla birleştirmek bile 15.000 TL'den başlar herhalde.
Bunun gibi sayabileceğim bir sürü artı özellik var, onları tek tek yazıp başınızı şişirmeyeyim. Tek eksisi hızlı sarjı maalesef hala 45w'de tutmaları. En azından günlük yaşam artık 60-65w'leri istiyor.
-
Teşekkürler hocam.
Özel olmazsa s23 satıp neden 11 e geçtiniz
Danny WingetyoutubeGalaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max vs OnePlus 11 Camera Test Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=8JAaubupxh0&feature=youtu.be
Nick AckermanyoutubeGalaxy S23 Ultra vs OnePlus 11 Speed Testhttps://www.youtube.com/watch?v=QtxjbEgQAtI&feature=youtu.be
Surda izlediğimde çok fark yok Hocam ya,aksine 11 fsek bile atmış bazı fotolarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 28 Haziran 2023; 14:48:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O düzeltti zaten işinin ustası....Hala adımsayar doğru çalışmıyor sanırım çin versiyonu bu kadar oluyor. Color OS u deneyeceğim sanırım. Veya Avrupa versiyonu na geçeceğim.
Arkadaşlar fotoğraflarda aktif konum bilgisi nasıl açılıyor. Yani ayrıntılardan konum a tıkladığında Google haritaları açıp gösteriyordu eski telefonum
Çok paraya sıkışmıştım hocam. Yaklaşık 6 7 bin lira cebime kalacaktı mecbur geçtim.
-
How to Enable / Disable Camera Geotags in OnePlus Nord – Camera Location Tags - YouTube
Bi bakın buna isterseniz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X