Oneplus 11 için İstanbul içi kılıf temin edebileceğim bir yer var mı? Kılıfsız kullanmak çok zevkli geliyor ama bi ayağım düşse takılsa bu telefonu yaptırabileceğim yer bile yok Türkiye'de. |
OnePlus 11 [Ana Konu] (10. sayfa)
-
-
Aliexprees den alın 1 haftada geliyor burda satılanlar çok dandik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bi sana zahmet önereceğin satıcı var mı ya şöyle 1 hafta civarlarında gelen. Çünkü 1 aya yurt dışına çıkıcam, 30 gün içinde gelsin başka bir şey istemem
-
30 günde hepsi gelir hocam, özelden satıcıya fast ship yazın yardımcı oluyorlar
En son bunu aldım çok güzel kılıf kaba göstermiyor
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 95,33TL 42%OFF | OnePlus 9 Pro için karbon Fiber doku durumda Aramid Fiber ultra-ince plastik kapak için OnePlus 11 10 8 7 Pro ACE 8T 9R 9RT 8Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 20 Haziran 2023; 17:26:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oneplus launcher sorunu düzeldi mi ve bildirim ışığı ne durumda yine 2 kez yanıp bırakıyor mu? Bende de aynı sürümden var ama oneplus launcher çalışmıyor. İş seyahatinde olduğum için indirip kuramadım vakit bulamadım merak ediyorum
Hocam ben yüklemedim bildirim gelince uyarı var ama
Almanya da Nokia nın mahkeme kararından dolayı malesef resmi olarak satışı yok, ancak Avusturya ya giderseniz satın alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradan alabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Nokia ile ne alakası var Hocam bilmediğim için sordum
Oppo ve oneplus'a 5g için patent davası açmış ve kazanmış.
Alabilirsiniz ama kesinlikle 128 ilk almayın aksi takdirde OnePlus almanın mantığı kalmaz.
5 g nokiaya mı aitmiş enteresan
16-256 alırım tabi. Buradan alırsam tax free olmayacak değil mi?
Alıp otele kargolatmak istiyorum ama sitenin güvenilir olması önemli.
Hollanda merkezli bir İnternet sitesi, sanırım ürünlerde oradan kargolanıyor. hiç alışveriş yapmadığım için güvenirliği hakkında bir şey söyleyemem.
Biraz vaktim vardı, sizlere kısa bir OnePlus 11 kullanım deneyimimden bahsetmek istiyorum. Belki kararsız olan birisi bu mesajı görürse, ona göre bir fikir edinebilir.
Cihazı öncelikle yaklaşık 9 marka ve 50 den fazla telefon kullanmış birisi olarak objektif şekilde diğer rakiplerine nazaran öne çıkan artıları ve eksilerinden bahsedicem.
Öne çıkan tarafları;
+ Cihazın tasarımı, ciddi anlamda son yıllarda beğendiğim bir amiral gemisi denebilecek cihazın 6.7 inch ekrana rağmen bu kadar hafif olup iyi bir materyal kullanıldığına zor rastlanır.
+ 100w hız ve SDG2 işlemci. Zaten bu işlemcide pil tüketimi harika optimize edilmişken üstüne 100w mükemmel olmuş.
+ Sıcaklık, bu konuyu SDG2 çözmüş sanırım.
+ Sessize alma tuşu. (İnanın sadece bu tuş için bile OnePlus tercih ederim, gerçekten çok faydalı)
+Ekran kalitesi (Muazzam bir ekranı var, gerçi bu diğer rakiplerinden kendini çok ayırmıyor ama yine de gerçekten güzel)
+ Yazılım (Bunu eksilere de yazıcam, artılar kısmına sadece içindeki blootware yazılımlarının azlığından kaynaklı yazmak istedim)
+ 1000 hz screen touch response (Bu özellik cidden anlatılmaz yaşanır, muazzam bir sosyal medya deneyimi sağlıyor)
+ Wi-fi 7 (Bu özellik aynı işlemciyi kullanan bir çok rakibinde bile yok, o yüzden tartışmasız artı kısmına yazdım)
Eksiler ;
- Kamera (Çok da bunu içime sinerek yazmadım çünkü muadil rakipleri 1100 bandında cihazı çıkarmışken 700'e çıkardıkları cihazda kamera farklarının olması doğal)
- Yazılım (Kusuruma bakmasınlar ama, Oxygen OS o kadar sade olmuş ki kendimi aşırı yalnız hissediyorum cihazı kullanırken. Ya tamam sadelik harika bir şey ama, o kadar özellik eklenmemiş ki. Stock kamera uygulamasında en basitinden belge tarama özelliği bile eklenmemiş)
- Hoparlör (Kesinlikle fiyat bandına yakışır bir kuvveti yok, çok hayal kırıklığına uğradım. Tamam bir S23 Ultra performansı beklemiyorum elbet ama o cihazın da yarısı kadar olmamalıydı)
- Kablosuz sarjın bulunmaması.
- USB 2.0 tercihi.
- IP sertifikasının 54 ile sınırlı kalması.
- Proximity Sensör (Telefonla konuşurken defalarca ekran açılıp duruyor, belki bende vardır sadece ama gerçekten kuvvetli bir sensör yine kullanılmamış)
Kısaca madde madde bu şekilde anlatmak istedim. Fakat 700 euro bandında kabul edilebilir bir cihaz. Kullanması da zevkli, tavsiye ederim.
-
Hocam çok güzel özetlemişsin emeğine sağlık genel anlamda bende memnunum kamera sence nasıl ya iyi diyorum ben ama sanki birsey eksik
YouTube karşılaştırmalarda s 23 ultra dan bazı kareleri daha güzel çektiğini gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 23 Haziran 2023; 16:55:17 >
Elinize sağlık gayet net ve anlaşılır biçimde özetlemişsiniz. Bende şuan oneplus 9 pro var. 1,5 yıl oldu alalı şarj konusunda hiç memnun değilim. Siz hoparlör ses miktarını az bulmuşsunuz 9 pro ile nasıl bir bilginiz var mı? 9 pro'yu oğluma verip bende 11 almayı düşünüyorum da ses konusu benim için en önemli etken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok iyi özetlemişsin, gerçekten sanki bir şey eksik gibi. Yani kötü diyebileceğim bir durum yok, ama iyi de değil yani. S23 Ultra kullanmıştım bundan önce, o mesela görüntüyü çektikten sonra netlemeyi yapay zeka ile yapıyordu. Belki de onun eksikliğini çekiyoruz. Xiaomi'de de var bu özellik mesela. OnePlus 11 fotoğrafı çok ham çekiyor, herhangi bir netleştirme işlemine maruz kalmıyor.
-
Hocam 9 pro hiç kullanmadım, fakat Xiaomi'nin 500 dolar ve üstü cihazlarından biraz daha yüksek bir ses kalitesi var. Desibel olarak söyleyecek olursam tamamiyle tahmin tabiki ölçüm yapmadım, Xiaomi 80 ise Oneplus 11 88 falandır. S23 Ultra ile falan hiç kıyaslayamam açık ara gerisinde kalır.
-
İnternetten alım hiçbir ürüne avrupada kolay kolay tax free çıkmaz hocam. Çok da bilgim yok gerçi kesin hüküm vermek istemem ama bildiğim kadarıyla yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X