< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 11 [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
Benim cihaz bir güncelleme daha aldı bugün.Android Haziran paketi ve de Bluetooth, Wi-fi, Mobil bağlantı güncellemesi
CPH2447_13.1.0.580(EX01)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizjnki Hindistan romu var sanırım daha 13.1 gelme di bize
Bu site güvenilir mi acaba? Avrupada online satışta vergi yok diye tax free den yararlanamıyorsunuz diye okudum. O zaman bu fiyat normal geliyor.
https://www.teknozone.it/shop/oneplus/11188/oneplus-11-5g-256gb-16gb-ram-dual-sim-green-europa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar ilk çıktığı hafta almıştım a09 ve a010 güncellemesine kadar sıkıntı yoktu ama son oxygen 13.1 güncellemesi ile kamera bok oldu sisli ve puslu çekiyor gibi oneplus forumlarda bir çok kişi bundan muzdarip 10 dolar verip oneplus yetkili hesabı olan birsine 2 sürü eskiye döndürttüm sorun çözüldü oneplus11 de sorun bitmiyor kimisi oyunda kasma donma yaşıyor kimisi batarya problemi yaşıyor baya bir gariplik var
Bu arada cph2449 Avrupa sürümü bunu 15 dolara yükletebiliyorsunuz
13.1 bence daha beta hocam hindistanfa belirli kişilere gelmiş deniyor deneyip geri dönüşlerle düzeltme yapılır gibi
-
Tamda bu sürümdeyim bulaşma diyorsun he usta,peki 13.1 güncellemesinden sonra sıfırlama yaptınız mı belki duzelirdi
Neler denedim neler 3 defa sıfırladım kamera leşti en son çare eski sürüme döndüm
Test etmeden mi çıkarıyorlar updati anlamadım
Bu ekran koruyuculardan aldım bende yorumlae gayet iyi
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 101,91TL 26%OFF | 4 adet tam kapak kavisli hidrojel Film OnePlus 10 için Pro ekran koruyucu 11 9R 9 8T 8 7T 7 Pro Nord 2 6T 6 aksesuarları değil-cam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum Samsung Galaxy s21+ koruyucuları oluyor ben onu kullanıyorum
Hocam benim güncellemelerde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Telefon gayet stabil. Biraz da şans işi mi acaba
Kamera da video moduna bi alırmısın karan odada sis pus varmı
Kamera deliği ortada ama onun
Benim kamerada herhangi bir sıkıntı yok.
Kamera deliği varmı full filmi yoksa hocam link varsa atarmisin, aslında victus cam var filmsiz kullanmak en güzeli ama victus nasıldır bilemedim
Arkadaşlar global ile çin sürüm arasında fark var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçurum yok ama bizim tr de global sürüm diye Hint sürümü iteliyorlar oxygen updaterı indirip bi kontrol et istersen hangi sürüm seniki cph2447 çin sürüm üstüne global hin sürümü yazıyorlar cph2449 Avrupa sürümü
Şuanki tam sürümünü söylermisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X