Şimdi Ara

OnePlus 11 [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
19
Favori
41.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13.1 güncellemesi gelen varmı?

Ayrıca çalışan gcam bulamadım 6t de süper işler yapıyordu kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 7 Haziran 2023; 8:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt

Hocam mesajınızı yeni gördüm. Uzun süredir 13.1 sürümündeyim ben

• ben NE2211 sürümünü kullanoyorum sim 1 süresi bitti 2 ye taktım bazen sim gidiyor baze geliyor sebebini bilen vrmı

• 2 gün önce aldım modelim 2449. Telefon çok güzel ve fakat bir programı çalıştıramıyorum. Oneplus Launcher. Sürekli açar açmaz kapatma uyarısı veriyor ve kullanamıyorum. Android 13.0 da şu an telefon. Launcher önbelleği sildim tekrar sildim kurdum vs hiç bir şekilde kullanamadım. Var mı çözüm önerisi olan?

• egemenism E kullanıcısına yanıt

Oxgen updaterdan görünmüyor telefon 2449 global hocam

Netten araştırdım 2449 daha çıkmadı sanırım sizin model nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 12 Haziran 2023; 5:38:19 >
  • clickss kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Oneplus Launcher dediğiniz, google playde aynı isimde olan bi uygulama var. ManDeep diye bi geliştiricinin uygulaması. Eğer bu uygulamadan bahsediyosanız bu resmi bir Oneplus uygulaması değil, bilginiz olsun. Ama ben indirip test ettim, 2447 sürümünde 13.1'de sorunsuz çalıştırabildim.

• Model CPH2449. Global sürüm olarak biliyorum umarım öyledir ) . Oxygenos 13.0 sürümünde şu anda güncel görünüyor, bu modelde yayınlanmadı henüz

Mandeep in paylaştığının haricinde OnePlus Ltd. resmi uygulaması da var markette Oneplus Launhcer için. Ben buna bir link bularak ulaştım ama aratınca çıkmıyor markette doğru. Yine de bu da çalışmıyor. Oneplus 5T kullanıyordum arayüzü çok iyiydi. Arama gelimce görmezden gel diyebiliyordum mesela ama şimdi sistem başlatıcı kullanmak zorunda kalıyorum ve kullanışlı değil maalesef.

Bir de ekran bildirim ışığı yok. Mesaj ya da çağrı gelince telefonu açıp bakmak zorundayım yoksa anlaşılmıyor. Ekran kenar aydınlatma özelliği varmış 11 in ama açtım özelliği ama o da çalışmıyor. Anlayamadım

OnePlus 11 [Ana Konu]

OnePlus 11 [Ana Konu]

• DeLaVega66 kullanıcısına yanıt

Hocam ışıklı mesaj çalışıyor bende,sende 13.0 demekki 13.1 çıkmadı 2449

Telefonu resetleseniz

Hocam benim cihazım 2447

• egemenism E kullanıcısına yanıt

Evet sadece sizin modele gelmiş daha sonra gelecek bize demekki

Telefonun psikolojisi bozuk sanırım ben buraya yazınca düzeldi 😂 ayarlarda oynayıp duruyodum bişeyleri doğeu yaptım sanırım çalışıyor artık ams 1 sefer yanıp kalıyor sanırım bu bu kadar oluyor.

Telefonu ilk aldığımda resetlemiştim daha hiç güncelleme yapmadan oneplus launcher çalışmadığı için tekrar reset atmak istemiyorum. 13.1 günxellemesini bekleyeceğim artık

• clickss kullanıcısına yanıt

13.1 den ses yok hala ya

• Bende de 2449 var fakat sanırım EU rom yüklü. Hayatımda ilk defa OnePlus serisi kullanıyorum. Her çinli telefonda olduğu gibi Avrupa romu yüklü cihazların tamamında sound limit var. Bluetooth kulaklıklarımın hiçbirini tam performans kullanamıyorum. Bu limiti kaldırmanın kolay bir yolunu bilen varsa yazabilir mi. Yoksa mecbur Hindistan romuna geçmek zorunda kalıcam.

• telefonu almayı düşünüyorum ama bu kayıt işi ne olacak

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

İlk defa duydum bunu hocam bilen biri varsa yazar umarım

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

Hocam zaten 14 ay kullanım olayı var çıkarsa kayıt yapariz, çıkmazsa pasaport kaydı mecbur değermi değer bence

14 ay kullanım olayı nasıl oluyo hocam? açıklayabilir misin?

• DeLaVega66 kullanıcısına yanıt

Hocam bir sim kartı taktin 4 ay sonra diğerini taktın yılbaşında sıfırlanıyor 2024 ude öyle kapatıyorsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.