|
OnePlus 11 ile 120 FPS oyun dönemi: Dünyanın ilk biyonik titreşim motoru ve özel grafik motoru
-
-
Satmak için bakalım daha neler reklam için kullanacaklar izliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünyanın en iyi oyuncu telefonunda oyun oynayacağıma giriş seviyesi bilgisayarda oyun oynamayı tercih ederim hatta Playstation 2 bile çok daha iyidir. Telefonda çerezlik oyunlar oynanır. Rekabetçi oyun oynanmaz çünkü mekanikler çok kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 1 Ocak 2023; 8:39:40 >
-
Clash of clans 120 fpsde nasıl görünecek çok meral ediyorum.
-
Tasarımı ve arayüzü mükemmel bir markayı "çatı markası" yüzünden kaybettik. Oneplus'ın eski itibarını yakalaması çok zor
-
Mobilde güzel oyun yok ki.
-
Snapdragon 8 Gen 2, dimensity 9200 sen sonra ilk ray tracing desteği olan mobil bir işlemci oneplus bu özellikleri Snapdragon 8 Gen 2 ye borçlu tabikide
-
Arka kasa çok çirkin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiyede bu telefonu herkes imei için alıyor
60 fps versin kalıcı imei olsun
oneplus dönemi türkiyede bitmiştir 9 serisinden sonra ne çıkartırsa boş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 16 Ocak 2023; 10:20:32 > -
pasaporta kaydettirme olmuyormu ben bunu yurtdışından almayı dusunuyorum 3 sene benı ıdare eder
-
Olur tabiki. Neden olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkdaaşlar demişte imei atılmazsa yok alınmaz felan,vallahi one plus 6t kullandım ekran kırıldı xioami ye geçtim ama bir one plus değil kesinlikle,one plusa alışa sanırım başka telefon kullanamıyor :) çıktığı gibi taylanddan almayı düşünüyorum
-
imei için alıyor derken anlamadım?
-
9 serisine kadar kalıcı imei atılıyor 10 ve 11 serilerine imei atılmıyor
Türkiyede kalıcı imei atılmayan telefon çöp
bunun da nedeni
3 telefon parası vermek (1 telefon kendine + 1 telefonan devlete + 1 telefon satıcıya) akıl işi değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Ocak 2023; 16:49:47 > -
o yüzden yurtdışından alınmalı tr de alınmaz
yurtdışı fiyatı 10 bin lira kayıtla 16 bin lira fiyat gayet makul bu ekonomide
Tr de alınırsa tabi 30 binden fazla olabilir.
lakin serverla bağlanıp imei işlemi 10 proda yapılmış bundada olur mutemelen
-
Doğru diyon.
-
Hala düşünüyorum 11 alıp pasaport kayıt ettirsem mi diye
-
kayıt ile ilgili bir gelişme var mı 11 için
-
Kayıt için gelişme yok, aylarca da çıkmaz diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dünyanın en iyi oyuncu telefonunda oyun oynayacağıma giriş seviyesi bilgisayarda oyun oynamayı tercih ederim hatta Playstation 2 bile çok daha iyidir. Telefonda çerezlik oyunlar oynanır. Rekabetçi oyun oynanmaz çünkü mekanikler çok kötü.
|
Mobilde güzel oyun yok ki.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X