Bildirim
ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben hiç bulamadım ve aliexpressten sipariş verdim, bence siz de öyle yapın -
128 gb hafiza ve 8gb ram Hepsiburada da stokta.
2800₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2845 lira çok çok pahalı...
quote:
Orijinalden alıntı: Canqiri
2845 lira çok çok pahalı...
Aynen, ya note 8 bekleyeceğiz yada. Resmi garantili 3000₺ civarına düşünce Htc u 11 alacağız.
Sizce aynı fiyatta iken s7 edge mi op5 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: vjdrsjejv
Sizce aynı fiyatta iken s7 edge mi op5 mi?
S7 edge in pek bilinmeyen 128 lik sanırım siyah inci modeli var 2999 Samsung garantili birde n11 haftasonu indirimi ve banka kartıyla yaklaşık 2750 ye alınır bence o da çok mantıklı normalinden kasa olarak da metal çerçevesi kendinden siyah boya değil yani alet simsiyah 😅
One plus'in 1850 s7 edge'in 1850 olduğu durumdan bahsediyorum hocam, ikisi de yurtdışı sıfır cihaz ben cidden seçim yapamadım.
Arkadaşlar telefonu sattım. Pm atmayın
Burada yapılan yorumları komik buluyorum
Oneplus su anda dünyanın tartışmasız en iyi telefonu.
Cihazin performansi en hizli android amiral gemisi fakat kamera resmen gece cekiminde cop.Muthis bir sekilde iso kirliligi var.Ufak kararmaya baslasin hava bu telefonla resim falan cekilmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun 128/8 versiyonu hepsiburada ya düştü 2800 küsür fiyattan.Doların kurunun yüksek olması mı bu fiyatların bilmiyorum ama şu an genel olarak tüm telefon piyasası fırlamış durumda sadece ithalatçı garantili olanlar değil. en az 100 200 fiyat pahalandı sektörde.op5 64/4 ü max 2100 128/8 max 2500 piyasası olması gerekn durumda mi 6 128/6 bile 2500.Yurt dışından almaktan başka mantıklı yol kalmadı. -
Hepsi kazık atıyor hocam. 128 lik modelin lansman fiyatı çinde 512 dolar yani 1807 lira. Bu adamlar ilk başta stok sıkıntısı olur diye yüksek fiyata satılcağından dolayı 1950 ye alsın cihazı yol parası ile 2000 servis ile 2050 lira yapar. 2350 bilemedin 2400 e çin modeli satılabilir.
Avrupa modeli 559 euro yani 2307 lira 2350 ye alınsa 2450 liraya mal olur 2650 olmazsa 2700 kabul edilebilir. Ama satılanlar(cepportunki çin modeli) ın tamamının nereden alındığını bilmiyoruz. Şuanki fiyatlar aşırı pahalı kan emiliyor şuan.
Bu arada ithalatçılardan vergi alınmıyor.
Ayrıca çinde mi6 ile arasında 50 dolar fark vardı 200 lira yani. Geçen haftalarda mi6 1949 satılıyordu op5 64 gb 2149 a satılabilir yani
haklısın hocam bende inatla almıcam tr den yurt dışı için uğraşıyorum kaydını kendim yaptırıp kullanıcam inş. -
Bugün itibariyle hepsiburadadan sipariş verdiğim telefon elime geçti ama titreşim motoru çalışmıyor. Çok garip bir şekilde 2 saattir en ufak bir titreşim hissedemedim başka böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: simbilli
Bugün itibariyle hepsiburadadan sipariş verdiğim telefon elime geçti ama titreşim motoru çalışmıyor. Çok garip bir şekilde 2 saattir en ufak bir titreşim hissedemedim başka böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?
Hayırlı olsun umarım cözersiniz sorunu. Jell ekran denen olay var mı ekranda test edebildiniz mi acaba?
Açıkçası fark edebilmek için büyük çaba gösterdim sanki çok hafif var gibi ama beni hiç etkilemeyeceğine eminim ama bilemiyorum herkes benzer bir yorum yapabilir mi tabiki de. -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X