Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.755
Cevap
101
Favori
452.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marrusia

Cihazin performansi en hizli android amiral gemisi fakat kamera resmen gece cekiminde cop.Muthis bir sekilde iso kirliligi var.Ufak kararmaya baslasin hava bu telefonla resim falan cekilmez.

Bu tarz fp çin telefonlarının en büyük ortak handikapı yazılım kaynaklı bu düşük ışık kamera yetersizliği herhalde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoların netliğinde de detaylarda da sıkıntı var ya odak kayması yada kamera gerçekten zayıf. Bu gidişle mecburen mate 9 yada mate 9 pro yi seçicem. Oda Çin menşei ama başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpressten koruyuculuğu yüksek kılıf tavsiyeniz var mı
  • Şöyle bir problemimiz var, yardımcı olur musunuz? Benden başka bu sorunu yaşayan bir kişiye daha Facebook OnePlus sayfasının bir paylaşımında yorumlarda birisine rastladım ama o da çözümünü bulamamış.

Aynı gün aynı yerde kız arkadaşım da kayıttaydı, onun videosunda böyle bir problem yok. Kendisinin telefonu iPhone 6S Plus

• Yakın zamanda op5 yeni bir güncelleme alacak. Bu güncelleme pil performansını çok daha yüksek seviyeye çıkaracakmış.

• sifujack kullanıcısına yanıt
    Ben şu ürünleri kullanıyorum, biraz kaba ve kalın telefonun estetiğini ve inceliğini bozuyor ama fazlası ile sağlam:

Oneplus 3 T Kılıf Oneplus 5 Kılıf Kapak Lüks Fırçalanmış Coque Yumuşak Silikon TPU PC Arka Kapak Bir Artı 3 Tek artı 5 Kılıfı Fundas Çapa

aliexpress.com
    US $3.99 |Oneplus 5T Case Oneplus 5 Case Cover Luxury Brushed Coque Soft Silicon TPU+PC Back Cover One Plus 3 One plus 5T Case Fundas Capa-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/VZjYZbeu

(from AliExpress Android)

Oneplus 3 T Durumda Orijinal IPAKY Marka Kapak Kılıf için 1 artı Çerçeve Ile 5 Silikon PC Hibrid Koruyucu Kapak Fundas Oneplus 5 vaka

aliexpress.com
    US $4.99 |For Oneplus 3T Case Original IPAKY Brand Cover Case 1 plus 5 Silicon PC Hybrid Protective Cover With Frame Fundas Oneplus 5 Case-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/vYnqIrM7

(from AliExpress Android)

• Bu telefonu takip ettigim kadar okul derslerimi takip etmedim almayı dusunuyorum fakat sanki hersey tamam kamera gece cekimlerinde cok basarisiz geldi daha iyi olabilirdi diyorum dusuk isikta yetersiz eis de eklenince . 2400 civarı verip aldiginda memnun kalmama olasiligi beni geriyor bugun bizzat media markt yaptim mate 9 ve p10plus a baktim detayli olarak mate 9 ekrani baya iyi kasa govde orani harika kamerasida baya iyi 2100 e ithalatci garantisi ile alma ihtimali var op5 her manada ezer ama ah kamera iste kararsiz olmak kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mynameisresat

Bu telefonu takip ettigim kadar okul derslerimi takip etmedim almayı dusunuyorum fakat sanki hersey tamam kamera gece cekimlerinde cok basarisiz geldi daha iyi olabilirdi diyorum dusuk isikta yetersiz eis de eklenince . 2400 civarı verip aldiginda memnun kalmama olasiligi beni geriyor bugun bizzat media markt yaptim mate 9 ve p10plus a baktim detayli olarak mate 9 ekrani baya iyi kasa govde orani harika kamerasida baya iyi 2100 e ithalatci garantisi ile alma ihtimali var op5 her manada ezer ama ah kamera iste kararsiz olmak kotu

Ois olsaydi gece cekimi daha guzel olurdu en azindan vasatin bir tik uzerinde olurdu fakat eis le bu is yurumez.Birde alan arkadaslar baska kamera programlari ile denese duzelme var mi acaba ?

2400 sonucta az para degil nereden baksaniz 200-300 daha konup s8 bile aliniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Mynameisresat

Bu telefonu takip ettigim kadar okul derslerimi takip etmedim almayı dusunuyorum fakat sanki hersey tamam kamera gece cekimlerinde cok basarisiz geldi daha iyi olabilirdi diyorum dusuk isikta yetersiz eis de eklenince . 2400 civarı verip aldiginda memnun kalmama olasiligi beni geriyor bugun bizzat media markt yaptim mate 9 ve p10plus a baktim detayli olarak mate 9 ekrani baya iyi kasa govde orani harika kamerasida baya iyi 2100 e ithalatci garantisi ile alma ihtimali var op5 her manada ezer ama ah kamera iste kararsiz olmak kotu

Ois olsaydi gece cekimi daha guzel olurdu en azindan vasatin bir tik uzerinde olurdu fakat eis le bu is yurumez.Birde alan arkadaslar baska kamera programlari ile denese duzelme var mi acaba ?

2400 sonucta az para degil nereden baksaniz 200-300 daha konup s8 bile aliniyor.

Evet s8 alinir sevdigimden degil samsung u ama alternatifi cok fazla op5 2800 128 olanı. su gecirmez s8 ip sertifikası var ekran super tartisilmaz eksiksiz tek arayuzu arada donuyor s8 in onu cozerse iyi note 8 mate 10 bunlari beklemk daha dogru olacaktir bence belki one plus 5t cikar belli olmaz

• arkadaşlar uzun bi arayış sonrasi bianki karar ile oneplus aldim. İlk diyeceğim parmak okuyucu çok çok çok hizli. hoparlörü stereo değil ama güzel tok bir sesi var. yüksekte çıkıyor. şarjıda iyi gideceğe benziyor daha ikinci sarji. ekrani güzel biraz jelo etkisi var ama efekt gibi alıştım. videolarda ve oyun oynarken sıkıntı yaşamadım. elden çok kayıyor acil kilif almam lazim. kamerayi tam test edemedim hava güzel değil. ön kamerasi gayet güzel yeterli. uzun vadede bakalim ne gösterecek bana telefon.

• Fotoğraf çekimi kötü diyenler daha önce DSLR veya benzeri yarı profesyonel veya profesyonel fotoğraf makinası kullandılar mı? merak ediyorum.

Dxomark takı incelemeyi tavsiye ederim.

DXOMARK
    OnePlus 5 review: A serious shooter - DXOMARK
    https://www.dxomark.com/Mobiles/OnePlus-5-review-A-serious-shooter

• Merak edenler için ufak bir OnePlus 5 Oyun Performansı videosu hazırladım arkadaşlar.

• arkadaşlar bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama imei degiştirme nasıl oluyor bilen varmı acep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Amoled pentile ekran olmasa düşünebilirdim ama şu an mi6 ya daha yakınım.

Neden hocam? Amoled'in ne dezavantajı var sizce ips karşısında? Merak ettim... Teşekkürler.

• Pentile ekranda pikseller aralıklı gibi geliyor bana. 720p rgb ekran full hd amoled pentile dan daha az rahatsız edici. Bu dediklerimi görmek için yakını iyi gören göz lazım. Ayrıca renkler de abartılı. Özellikle beyaz renk çok kötü. Ayrıca sabit kalan yerlerin yanması sorunu da var. Sırf siyahlar iyi diye amoled almam.
  • 2400 TL değer mi? Yoksa 2200 TL'ye Xiaomi Mi 6 mı alınmalı?
  • quote:

Pentile ekranda pikseller aralıklı gibi geliyor bana. 720p rgb ekran full hd amoled pentile dan daha az rahatsız edici. Bu dediklerimi görmek için yakını iyi gören göz lazım. Ayrıca renkler de abartılı. Özellikle beyaz renk çok kötü. Ayrıca sabit kalan yerlerin yanması sorunu da var. Sırf siyahlar iyi diye amoled almam.

Teşekkürler hocam. Yanma konusunda haklı olabilirsiniz babamda A5 var ekranın alt kısmında sanal klavye izi var. Kalmış orda. Gitmiyor

2k ips var benim cihazda da. Ama amoled hevesim var. Siyahlar ve güç kullanımı için. Bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda kullanılan dac(ses çipi) hakkında bilgisi olan var mı? Kulaklık ses kalitesi mi6 ile kıyaslarsak nasıl acaba?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Aldığım gün root attığımdan hemen v4a yuklemiştim, bunun için modlu ses üzerinden cevap vereyim, kulaklık sesinden efsane memnunum, bi de bu mevzu direk olarak kulaklık kalitesiyle de alakalı, sonuçta %100 memnunum kesinlikle öneririm. Bide stereo ses çaktım cihaza, iyice bağlandım telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qnzxt00w

quote:

Amoled pentile ekran olmasa düşünebilirdim ama şu an mi6 ya daha yakınım.

Neden hocam? Amoled'in ne dezavantajı var sizce ips karşısında? Merak ettim... Teşekkürler.

Hiçbir dezavantajı yok bir sürü avantajı var..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.