Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.755
Cevap
101
Favori
452.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar acaba aynı anda 2 sim kullanımı nasıl? whatsup ıcın klon programı var mı? birde 6-64 luk olan model yerıne 128 lık olanı beklemek mı mantıklı bır secım olur? son olarak da HB dan alan arkadaslar acaba EVO garantılı olarak mı geldı, cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur edeerım.
  • Evo garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soft gold modeli satışa çıktı ama 6 GB lık model.

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ

• telefon çok memnundum herkesde beğenıyordu. nazar oldu sanırım. wifi sorunu var. yeni fark ettim. wifiye bağlı gözüküyor ama internet yok. aratınca yabancı sitelerde böyle bir sorun var. aynı sorunu yaşayan varmı?
  • emresalvation kullanıcısına yanıt
    WiFi ile ilgili benim de kuşkularım var. Üst tarafı elle kapatınca sinyal azalıyor. Bu hata da olabilir şansa denk gelmiş de olabilir. Bence bir sorun var. Bazen kopmalar oluyor. Bu da bulunduğum konum vs ile ilgili olabilir ama telefon sorunu da olabilir. Bence yine sorun. Dediğin olay tam net hatırlamamakla birlikte başıma geldi bir iki defa sanırım. Bir de bir tane vpn uygulamasında internete çıkmadı. Ağ ile ilgili kimi sıkıntılar var bence, bakalım. Mobil şebeke sorun çıkarmadı ama hiç

• Umuttogargor U kullanıcısına yanıt
    wifi cekimiyle ilgilo degil problem. dukkandaki zyxel modeme baglaniyor 15-20 sn internet calisiyor sonra yok. amcamin modemine baglandim asus ondan problem olmuyor. 2 dukkan arasi gidip geliyoe deneme yapiyorum. birine baglama frenaksi 2417 digeri e 2437 gibi yakin frekanslar. bence yazilimsal bi sorun. tam anlamadim. evdeki modemde deneyecegim

ekleme: bütün frekanslari band sürümlerini ayni yaptim 2 modeminde yine olmadi. modem seçiyor cihaz. eve geldim simdi. repater var onunlada calisiyor. değişik degisik modemlerle deneyeceğim.

ekleme2: güncellemeden sonra dün sorun yaşadığım modemi bugün normal kullaniyorum. gün içinde durum ne olur göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 9 Ağustos 2017; 10:2:50 >
  • simbilli S kullanıcısına yanıt
    4 saat alanda var. ve iddaları şu 9 saat ve üstü alanlar parlaklığı 15 yapıp full wifi ile girip sürekli film izliyo diyolar . doğrumudur ?
  • Arkadaşlar telefonu alan kişiler ele alınca hissiyatı nasıl anlatabilirler mi ? Ben kesin almayı düşünüyordum ancak bugün elime bi s7edge aldım telefonun elde duruşu olsun ekranı olsun ayrı bi hoş geliyor insana. Kullanan kişiler op5 hakkında tasarım yorumu yapabilirler mi ?

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz kısmen doğru ama biraz abartı sanki. 11 saatin içerisinde 2 saat civarı film var parlaklığı otomatik de bıraktım ek olarak okuma modunu 1 saatten az kullandım. Ağır sartlar altında 6 saati geçmesi zor ama bir gün elinize alıp internette dolanayım derseniz 9 saati geçmek çok zor değil.

• Transfikk kullanıcısına yanıt
    Ben s7 edge ve s8 i elime aldım. Gerçekten tutuş hissi, malzeme kalitesi çok güzel. Bu telefonun da çok güzel. Düşününce kararsız kaldım açıkçası ben de. Bu telefonu alırsan olsa olsa şöyle pişman olursun; s7 falan belki daha iyi gelebilir. Veya tam tersi de geçerli. Zor tercih sadece tasarıma bakıp karar veriyorsan. Yakışıklılık konusunda s7, s8 daha güzel hatta mi6 da bence. Ama ben mesela metal kasayı cam arka yüzeye göre daha çok seviyorum. M8 kullanıyordum zaten.

Hocam kullanıma göre değişir. 4 saatte bitirmek için son parlaklık baya oyun oynamak veya ağır işler yapmak gerek. 11 saat sana uçuk geliyor bana da 4 saat çok uçuk geliyor ama ikisi de oluyor işte. Sen nasıl kullandığını söylemiyorsun. Onu söylersen biz de deneyimlere göre kaç saat gideceği ile ilgili tahminimizi söyleriz. Şimdi sen telefonu aldığında otomatik parlaklıkta kullanmayacak mısın? Bir iş günün genelde açık alanda mı kapalı alanda mı? Açık alanda son parlaklık alıyor telefon kendini kapalıda çok düşük. İkisi arasında tabi fark olur. Oyun ne kadar oynuyorsun, 4g mi kullanıyorsun, WiFi mi, 4g den veri akışı çok mu yapıyorsun az mı, bir sürü şey var. Ama bu telefonu Üner zorlamayacaksan yani o 4 saatlik olan gibi, akşam eve çok rahat getirir hatta o geceyi de çıkartır. Ayrıca o 4 saat gidiyor diyenler başka telefonda demek ki 1 saat gidiyor. Bak mesela ben M8den geçtim, aynı kullanım bir fark yok, tamam pili 2600 mah ama günde en az 3 defa şarj ediyordum bu yaz. Yaptığım ne? Twitter, web, instagram, video, ve okey oyunu. Yine otomatik parlaklık. Ama sürekli şarjdaydı. Bu telefonu sadece gece yatarken şarj ediyorum

• sabah 7.30 da sarjdan aliyorum.
    Gun içinde whatsapp instagram Facebook ve internete giriyorum. parlaklik yarida wifiye bağlı. sebekede bazen kullaniyorum.
    23.30 gibi yüzde 15 ile sarja takıyorum ekran süresi 6 saat civarı veriyor. eve 8-9 gibi geliyorum ekran süresi 4 saat civari oluyor. ondan sonra sürekli elimde cihaz. bitirmek için ugrasiyor daha cok. Sarjindan gayet memnunum. Konum bilgisi açık gps kapali. eposta sekronizasyonlari acik.
    11 saat anca flim filan izlerken verir. malzeme kalitesi cok iyi ama elden kayiyor.
    Son gelen güncellemeden sonra 4k da titreşim azaldi epey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 9 Ağustos 2017; 9:49:41 >
  • simbilli S kullanıcısına yanıt
    Umuttogargor U kullanıcısına yanıt
    Ağır Şartlar ? ruh hastası işsizler gibi aynı anda gps ve senk açıkken parlaklığı fulleyip bir yandan oyun oynamak gibi ağır bi şartsa hiç bi zaman öyle kullanmam.

2 saat dışardayken arada bakıp ekranı açmak üzere 4.5 g kalanı full wifi. gps 10 günde bir acil bişey olursa açılır. senk hiç açmam sadece numaraları google a yedeklerken açarım o kadar.

şimdi bu şekilde 6 saati geçiyosa bence yine iyi çünkü şuan galaxy s5 2.5 saati geçince seviniyorum

@Umuttogargor hocam çok doğru söylemişsiniz ama 11 saat ile 4 saat arasındaki fark çok uçuk ya 11 saat kullanan 3 kağıt yapıyo yada 4 saat alanın telefonu hatalı gibi düşünüyo insan..

Benim kullanım şeklim para verdim herşeyini açıyım hayvan gibi kullanıyım diyen işsiz arkadaşlar gibi kullanmak değil. Oyun dediğin şeyde pc de oynanır zaten o ayrı bi gereksiz olay.

kullanım yüzde80 wifi gps blueatooth ve senk. kapalı sadece ara ara girip w appdan yazanlara ve instadan beğenilere bakıyorum ve dediğim gibi oyun asla oynamam yine işsiz arkadaşların etkinliği bu

parlaklık orta gerekirse manul olarak ortanın altına düşürürüm :) bu şekilde 4 saat alcaksam hiç iyi değil. ama 8 saat ve üstü alıcaksam çok iyi çünkü 2.5 ları görüyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 9 Ağustos 2017; 8:46:40 >

• Telefonun fiyatı düşmedi gitti ya. Benim aklımda da Oneplus 5 var ama 1.500 üstüne çıkmak istemiyorum. İkinci el almayı düşünüyorum zaten. Kamerası ve bataryası iyi olan bir telefon istedim. Bu var sadece sanırım.

Böyle bir kullanımda 8 saat üstü net görürsün

• Telefonda keşke Always on olsa. Telefonu elinize alınca Always on ekranı gibi bir ekran geliyor aslında ama işte masanın üzerinde dururken olmuyor. İlle elle kaldırmak gerekiyor. Harici uygulamalara baktım. Güzel, ram istediğim gibi ama şarj biraz fazla gidiyor gibi geldi. Mesela harici uygulama açıkken sabah 6-7 arası şarjdan çektim, telefon ve ben uykuya daldık sonra. 11 gibi uyandığımda yüzde 88 kalmıştı. Bugün uygulamayı kaldırıp aynı senaryoyu denedim, uyandığımda yüzde 99 şarj kalmıştı. Çok uçuk. Güncelleme ile getirebilirler aslında. Amoled olduğu için fazla şarj da yemez, harici uygulama ile olmuyor.

• Umuttogargor U kullanıcısına yanıt
    Kesinmi hocam. peki 4 saat alan nasıl alıyo ya ? ayrıca korkum böyle kullanıp 3.5 4 saat almak ..

bu arada diğer mesajınızda şarjı fazla gidiyo demişsiniz ? 5-6 saatde yüzde 11 düştü demişsiniz bunu açarmısınız biraz hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 9 Ağustos 2017; 11:7:38 >
  • Hocam seninle aşağı yukarı aynı tipte kullanıyoruz. Korkun olmasın. Çok rahat gider. 10 saatleri de görürsün hatta. Son mesajdakini kastediyorsan o işte uygulamadan dolayı. Always on uygulaması yükledim marketten. O şarj yedi. Sildim onu. Şimdi yüzde 1 düşüyor.

• bugün itibari ile bende hepsiburada'dan oneplus 5 aldım. bu telefonda bir dahili bir güvenlik (veya antivirüs) yazılımı yok (ya da ben bulamadım). kaspersky ya da benzeri yazılımlar kullanıyor musunuz?
  • werty_tr kullanıcısına yanıt
    Android telefonlarda bu güne kadar ön yüklü antivirüs programına hiç rastlamadım. O telefona özel bir durum değil.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.