Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.755
Cevap
101
Favori
452.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gps ve konum bulmada sıkıntı var mı telefon da acaba bu konuda nasıl inceleyen arkadaşlar cevaplar sa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    GPS konusunda bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Doğru konum buluyor, kapalı alanda da iyi çalışıyor. Bir sıkıntı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Umuttogargor

Hocam biraz daha ayrıntı versen? O kılıfın yanındakiler şarj aleti mi nedir? Ortadaki kılıf yapısı nasıl? Arkası desenli görünüyor. Kalın mı? Şeffaf kılıf yok mu elinde? Fiyat nedir? Vs vs. Aklıma gelenler :)

Yanındakiler araç şarjı, şarj süresi ev şarjıyla aynı ve kabloyla geliyor. (Dash Car Charger)
    Elimde sadece örjinal ürünler var, şeffaf yok.
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ

Fiyat PM

• Allah izin verirse ayın 15 den sonra almayı düşünüyorum ama 6/64 mu yoksa 8/128 mi bilemedim elimde Nexus 5 var 16gb yetiyor lakin 8gb ram için 500 TL fark değermi TRT artışı ins. O zamana kadar vurmaz

Mi6 ile çok kararsız kalmıştım bant 20 ve oled ekran olmaması beni oneplus 5 e itti yoksa 1999 a migrosta alabiliyordum arada 400 TL fark var ama mui arayüzü hoşuma gitmedi

Bu arada Nexus 5 deki bildirim ledi çok işime yarıyor oneplus 5 de olmaması büyük kayıp olmus :(

• MAS207 M kullanıcısına yanıt
    Para cebinde kalsın. Büyük arşivlerin yoksa 64 GB çok rahat yeter. Ram ise bir fark yok. Bildirim ledi konusunu anlamadım. Telefonda Led bildirim var hocam.

• eis beğenmeyenler bu video izlesinler

• ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ

Otomatik modda odak sağlayamadı ama manuel modda iki saniye de odak aldı. Seri, hızlı ve hafif bir cihaz olmuş. Arka planı bulanıklaştırma İphone'ye çok yakın insanlarda ama nesnelerde bence op5 çok daha iyi iş çıkartıyor..
  • Umuttogargor U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için mi6 damı yoktu LED bildirim karıştırdım sanırım o vakit 6/64 için gün sayayim ins. Kalır vede zam gelmez geçen Kasım'da yeni 3008 125 bine birakiyorlardi bu paralar çok diyip 2. Eli 100 binlere düşmesini beklerken araç şimdi 170 bi oldu ah ülkem ah çok üzülüyorum bu gidişata

• Yav bu adamlar gold modeli niye sadece 6 GB ram olarak çıkardı? Yakın zamanda 8 GB ram li modeli çıkar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

eis beğenmeyenler bu video izlesinler

OIS ile EIS karşılaştırılmaz hocam videoda her ne kadar günü kurtarsada fotoda özellikle gece çekiminde patlıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

eis beğenmeyenler bu video izlesinler

OIS ile EIS karşılaştırılmaz hocam videoda her ne kadar günü kurtarsada fotoda özellikle gece çekiminde patlıyor...

gece çekiminde İSO'yu artırıyor ama kumlanmayı yazılımsal olarak iyi temizliyor. forumdan bir arkadaş attı bana örnekleri. OİS olsa zaten kamera bir tık daha yukarda olurdu ama şu haliyle üst klasmanla boy ölçüsecek durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Otomatik modda odak sağlayamadı ama manuel modda iki saniye de odak aldı. Seri, hızlı ve hafif bir cihaz olmuş. Arka planı bulanıklaştırma İphone'ye çok yakın insanlarda ama nesnelerde bence op5 çok daha iyi iş çıkartıyor..

Başkan bu resmi siz mi çektiniz

• Arkadaşlar Herkese merhaba,
    bizim telefonda volte desteği var mı? Varsa nasıl yapılır bilen yardım ederse teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Evet, ben çektim. Manuel mod ile çektim, kendi evimin bahçesinde :)

• quote:

quote:

quote:

bu resim bana op 5 ALDIRIR

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu resim bana op 5 ALDIRIR

Otomatik mod'da, bu "odaklamayı" sağlamanız çok zor yalnız, manuel modda bu çok kolay ve düzgün işliyor. Onu göz önünde bulundurun. Çat "diye" manuel modda bu resmi çekmek için iphone 7 plus denedim o da yetmedi, en iyisi, "manuel" modda s8 ama otomatik mod'a alıp biraz ışık, biraz pozlama değeri ve daha da önemlisi odak ayarını yaparsanız bundan çok daha iyi fotoğraflar çeker op5. Alt yapısı müsait.

• avrupa ve cin versiyonu arasinda fark varmı acaba ne fark var kutu telefon donanimi vs ..

• NILLKIN Süper Buzlu Kalkanı sert arka kapak kılıf Oneplus 5 için Oneplus 3 tek artı 5 3 3 T ile ücretsiz ekran koruyucu

aliexpress.com
    US $6.4 11% OFF|Case For Oneplus 6 NILLKIN Super Frosted Shield hard back cover case for oneplus 6T 6 5 5T 3 with Retail package-in Half-wrapped Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/BnEnyquA

(from AliExpress Android)

Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 12 Ağustos 2017; 15:14:0 >

• S.a arkadaslar internetten op5 almistim iki gunde telefon kargodan geldi paketleme ozensizdi neyse aldim kargoyu kutuyu actim icinden telefon kutusu cikti jelatinli gayet guzel buraya kadar hersey normal.jelatini kesip kutuyu actim.kutuyu actigimda telefon biraz tozluydu ve ekran uzerinde parmak izleri vardi neyse onuda gectik telefonu güc tusuna basarak actim ve telefon tak diye acildi lngilizce olarak.hic welcome merhaba gibi bi yazi cikmadi.teli geri yolladim daha once acildigi bariz belliydi.op5 alan arkadaslardan boyle birseyle karsilasan oldumu bilgi verirseniz sevinirim.

• Hastiger H kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız? Ben hb den aldım, bir sorun çıkmadı neyse ki. Maalesef böyle şanssızlıklar oluyor, geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.