Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.755
Cevap
101
Favori
452.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu üçü arasındansa önce ios gibi kapalı bir kutuyu mu yoksa android mi tercih edeceğinize karar verin.
    Android derseniz bence mi6.
    Ios un eksileri belli zaten kendi bilmem kaç liralık bellekleri dışında bellek takamazsınız, bt ile veri transferi yok, dosyalara erişim yok, müzik atmak bile sancılı, kulaklık girişi yok oldu. Jb ile çoğu çözülüyor. Eskiden bellek de takılıyordu jb ile artık onu da görmüyor.
    S8 plus ile ip7 plus aynı boyutlarda. Yani öyle çok büyük değil çünkü çerçeve diye bişey kalmadı. Ya da s8 de alabilirsiniz. Gerçekten objektif olarak söylüyorum güzel telefon olmuş s8.
    Plus 3600 liraya normali 3200'e bulunuyor tr garantili ve sıfır olarak. Tr fiyatları da oturdu artık s8 in.
    Ama illa android olarak ikisinden biri derseniz bence mi6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 13 Temmuz 2017; 15:20:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Yani açıkçası ios veya Android olması büyük sorun değil benim için ikisinide kullandım uzun zaman o konuda sıkıntı yok..

Tek olay İphone 7 plus için o kadar para vermeye gönlüm el vermiyor durumum müsait olsada mantıksız geliyor o sebeple Mi 6 veya OnePlus 5 hoşuma gitti. Amerikadan alacak olsam da sonuçta uygun fiyatlı olması işime gelir.

Konu OnePlus 5 olduğu içinde amerika fiyatları nedir nerden alınabilir sormak istedim hem kullanan kişiler bu 3 cihaz içinde bana tercih konusunda yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    En iyi yorumu 3'ünü de kullanmış biri yapabilir. Ama öyle birinin de olduğunu olsa bile bu forumda olduğunu sanmıyorum :D
    Oneplus'ı konuyu açan arkadaş bile almaktan vazgeçti. Ekran sorunları yazılıp çizildi. Ois de yok bence büyük eksi. Siz bilirsiniz tabi ben olsam ben de ip7 ye o kadar para vermem asla.
    Başka yorumlar da gelir umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Bencede üçünü birden kullanan olması düşük bir ihtimal o sebeple farklı yorumlar gelmesini umuyorum.

Fiyatların Amerika'da her halükarda Türkiye'den ucuz olduğunu düşünerek bu belki Iphone 7 plus almaya yönelirim.

• oneplus amerikada kendi sitesinden alcaksınız 470 dolar filan sanırım. oneplus almak istiyorum ama ekran problemi gercekmi değilmi kesinleşmesi lazım.
  • Ekran problemi 14 hazirana kadar üretilen cihazlarda olmuş ve şuan öyle bir şey yok

• hepsiburada 2399 tl ye getiriyormuş garantisi hangi firma delta mı acaba
  • İp7 plus kullandım

Mi mix kullandım

Mi 6 kullandım

Su anda oneplus 5 8gb kullanıyorum

Sorularınız varsa buyrun

• Kamera hakkında yorum yapabilir misiniz ois eksikliği hissediliyor mu eis iş görüyor mu , telefonun ses seviyesi ne durum da

• Merhaba, telefon alması zorunlu, ancak kafası modeller arasında çorba olmuş biri olarka soruyorum. S7 düşünüyorum ancak model çıkalı bayağı oldu. Mi6 düşündüm, kameradan çok beklentiniz olmasın denildi. Op5 için 1080 60fps ve 4k çekimlerde eis çalışmıyormuş (gerçi internette yazılanlara göre güncelleme ile çözülecek demiş op yetkilileri).

S7'yi geçiyorum yamazdığınız için. Mi6 - Op5 artı eksileri nedir? Hangisini tavsiye ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalfat

Merhaba, telefon alması zorunlu, ancak kafası modeller arasında çorba olmuş biri olarka soruyorum. S7 düşünüyorum ancak model çıkalı bayağı oldu. Mi6 düşündüm, kameradan çok beklentiniz olmasın denildi. Op5 için 1080 60fps ve 4k çekimlerde eis çalışmıyormuş (gerçi internette yazılanlara göre güncelleme ile çözülecek demiş op yetkilileri).

S7'yi geçiyorum yamazdığınız için. Mi6 - Op5 artı eksileri nedir? Hangisini tavsiye ediyorsunuz?

Malumunuz herkesin telefondan beklentisi farklı

Bu noktadan hareket edecek olursak benim beklentim; beni oyalamayan, bekletmeyen ve anında yanıt alabileceğim en hızlı cihaz hangisi ise ben gider onu alırım. Oneplus 5 her şekilde hızıyla bariz şekilde önde.

2007-2016 arası iPhone kullanmış ve her platformda iPhone (jailbreakli) savunan biriydim. Jailbreaksiz bir iPhonenun kullanılmasınin benim açımdan bir esprisi de yoktu. Geçen sene xiaomi ile tanıştım. Mi mix ekraniyla beni cezbetti ve hız olarakta beklentimi karşıladı. Telefon kırıldı gittim yenisini aldım. Düşünün yani telefonu ne kadar sevdiğimi ve alıştığımı. Ve oneplus 5 8 gb ram modeli çıktı. Gidip onu aldım ve su anda onu kullanıyorum. Konunun başında da belirttim. Bu telefon hızlı arkadaşlar. Anında açıyor herşeyi. Şu haliyle kasa ekran oranı bence olmamış ama yapacak birşey yok. Mi mix 2 çıkacak 3 ay sonra onu alırım.

Kamera ile sorular sorulmuş, ben açıkçası bu konuda yardımcı olamayacağım fakat bence mi 6 nin fotoğraf çekimi kadar iyi çekiyor. Video ile alakalı yorum yapamıyorum. Mi 6 3-4 gün kadar kullandım ve ekranı ufak geldiği için kenara kaldırdım. Mi mix sonrası ekran komik geldi. Şu anda oneplus ekran büyüklüğü iyi fakat dediğim gibi ekran kasa oranı yakışmıyor bu telefona.

Tavsiyem odur ki; eğer ki büyük ekran telefon kullanmamış iseniz gidip mi 6 yahutta oneplus alınız. Zaten kullandıktan sonra vazgeçme şansınız yok.

• Arkadaşlar merhaba oneplus 5 64/6 gb versiyonu 2200 tl civarına 2 yıl garantili şekilde mal edilerek alınır mı sizce ?
  • unalfat kullanıcısına yanıt
    4K 'ya EIS geliyor yakın zamanda. Oneplus geliştiricileri AMA etkinliğinde cevapladı. 4K'ya gelirse 1080p60fps'ye de gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Arkadaşlar merhaba oneplus 5 64/6 gb versiyonu 2200 tl civarına 2 yıl garantili şekilde mal edilerek alınır mı sizce ?

hocam merhaba. nerden 2 yıllık garanti ile alıyosunuz? bilgilendirirseniz bende bu telefonla ilgileniyorum
  • arkadaşlar merhaba,

29 temmuz da bir arkadaşım çine (Suzhou diye bir şehre) gidecek. kendisine bir adet 8/128 oneplus 5 aldırmak istiyorum ama biraz sorularım olacak.

* çinde telefonu local olarak dükkanlarda bulabiliyor muyuz? (çine gitmiş olanlar için bu soru)

* oneplus.net sitesinde bölge seçimini çin yapınca telefon fiyatı 6/64 versiyonu için 2999 yuan ve 8/128 versiyonu için 3499 yuan oluyor. Fakat sitenin dili çince olduğu için siparişi tamamlamayı beceremedim.

* aliexpress ten baktığım zaman telefon fiyatını oneplus.net e oranla pahalı görüyorum ve çin içine kargo yapmıyorlar.

* daha öncesinde iş için çine giden başka bir arkadaştan jd.com diye bir site öğrendim. burda da telefon 3499 yuan ama çince site. sitenin ingilizce versiyonuna geçince (en.jd.com) fiyatlar 600 usd lere fırlıyor. Fikri olan var mı?

* Son olarak, bu telefon sadece tek bir roma mı sahip? yani usa daki telefon yada avrupada ki telefon yada çinde ki telefon... hepsi global rom mu oluyor?

yanıtlayabilen olursa çok sevinirim. alternatif site bilgisi de çok makbule geçer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoally -- 17 Temmuz 2017; 22:54:33 >

• Hocam tecrübelerinize dayanarak Mi6 mi yoksa OP 5 mi önerirsiniz kaç haftadır bu soruya bir cevap bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatguzel

Hocam tecrübelerinize dayanarak Mi6 mi yoksa OP 5 mi önerirsiniz kaç haftadır bu soruya bir cevap bulamıyorum.

Eğer ki büyük ekran kullanıcısi iseniz oneplus 5

Değilseniz mi6

İkisini de kullanmış biri olarak oneplus 5/8gb hız olarak bambaşka bir telefon. Çok açık ve net

Mi6 ise yine hızıyla ön planda fakat dediğim gibi ekran büyük istiyorsanız oneplus öne cikiyor. Yada bekleyin mi mix 2 alın. Tek gecerim. Mi mix apayrı bir telefondur benim için

• memoally M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam n11 de pinti adlı satıcı 2399 tl ye 2 yıl garantili 64 gb lık versiyonu satışa sunmuş.Haftasonu 100 tl hediye çeki vardı 75 tl de maxipuan 2225 tl ye geliyordu.Alışverişten kazanılacak kuponların satılmasıyla düz hesap maliyeti 2200 tl oluyor.Ancak ekran sorunu nedeniyle vazgeçtim şimdilik başka telefon bakıyorum.
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap için teşekkürler. Ekran sorunu derken ne demek istediniz? telefonun kronik bir hatası mı var?
  • memoally M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Jelly screen denen bir sorun var.Ekranı aşağı yukarı kaydırırken yazılar oynuyor.Oneplus un açıklaması bunun normal bir durum olduğu yönünde.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2X50k9Bj9Y
    The Verge
    OnePlus says ‘jelly’ scrolling effect on OnePlus 5 is normal
    https://www.theverge.com/2017/6/29/15894850/oneplus-5-screen-jelly-scrolling-statement

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.