Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.755
Cevap
101
Favori
452.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatguzel

Hocam tecrübelerinize dayanarak Mi6 mi yoksa OP 5 mi önerirsiniz kaç haftadır bu soruya bir cevap bulamıyorum.

Eğer ki büyük ekran kullanıcısi iseniz oneplus 5

Değilseniz mi6

İkisini de kullanmış biri olarak oneplus 5/8gb hız olarak bambaşka bir telefon. Çok açık ve net

Mi6 ise yine hızıyla ön planda fakat dediğim gibi ekran büyük istiyorsanız oneplus öne cikiyor. Yada bekleyin mi mix 2 alın. Tek gecerim. Mi mix apayrı bir telefondur benim için

Benim xiaomi ile ilgili tek sorunum Miui. OnePlus taki modifiye edilmiş android daha güzel geliyor bana. Ancak izlediğim incelemelerde birkac sorundan bahsediliyor. Galiba seçimimi Op den yana yapacağım. Cevabınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Hocam tecrübelerinize dayanarak Mi6 mi yoksa OP 5 mi önerirsiniz kaç haftadır bu soruya bir cevap bulamıyorum.

Eğer ki büyük ekran kullanıcısi iseniz oneplus 5

Değilseniz mi6

İkisini de kullanmış biri olarak oneplus 5/8gb hız olarak bambaşka bir telefon. Çok açık ve net

Mi6 ise yine hızıyla ön planda fakat dediğim gibi ekran büyük istiyorsanız oneplus öne cikiyor. Yada bekleyin mi mix 2 alın. Tek gecerim. Mi mix apayrı bir telefondur benim için

Benim xiaomi ile ilgili tek sorunum Miui. OnePlus taki modifiye edilmiş android daha güzel geliyor bana. Ancak izlediğim incelemelerde birkac sorundan bahsediliyor. Galiba seçimimi Op den yana yapacağım. Cevabınız için teşekkürler.

Rica ederim

• Ben de mi6 ve op5 arasinda kalanlardanim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkrkmz -- 18 Temmuz 2017; 12:57:59 >
  • Oneplus 5 kullananlardan hiç duymadım jelly efektini.Millet gayet memnun .Bende ondan şüphe ediyordum sıkıntı olur mu diye ama gayet memnun kullananlar.
  • bugrad kullanıcısına yanıt
    kullanıcı yorumu lazım hocam daha hiç net kullanıcı yorumları okuyamadık 5-10 kişiyle olmaz daha çok kullanıcı yorumu lazım.
  • An itibariyle UK'deki tanıdığım sayesinde ben de OnePlus 5 aldım. 2 hafta içinde getirecek.
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Selam arkadaşlar cihazı kullanan arkadaşlar dan ricam volte özeliği aktif mi turktelekom da çıkmıyor

• Mi6 veya OnePlus 5 arasındayım, one plus 1 adım daha önde fakat bu ekran olayı nedir ? Telefonda böyle bi kronik problem mevcut mu ?

Bunun dışında ; telefonu kullananlardan kısa bir yorum ve eğer yaşadıkları veya hoşuna gitmeyen yönleri varsa paylaşabilirler mi?

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrad

Oneplus 5 kullananlardan hiç duymadım jelly efektini.Millet gayet memnun .Bende ondan şüphe ediyordum sıkıntı olur mu diye ama gayet memnun kullananlar.

Nedir bu jelly efekt. Ben göremiyorum ayarlarda falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kün Fe Yekün -- 18 Temmuz 2017; 18:13:19 >
  • Oneplus 5 mi ? Huawei P10 Plus mı ?
    Önceliğim kamera ve dayanıklılık. Alınca 2 sene başım ağrımadan kullanayım istiyorum. Hız önemli tabiki. HepsiBurada da OP5 8GB Ram olanı yok malesef yurtdışından almak zorundayız gibi o yüzden fark etmez 6GB da kullanırım diyorum. Kafam çok karıştı. Hangisini tercih etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalinka0

Oneplus 5 mi ? Huawei P10 Plus mı ?
    Önceliğim kamera ve dayanıklılık. Alınca 2 sene başım ağrımadan kullanayım istiyorum. Hız önemli tabiki. HepsiBurada da OP5 8GB Ram olanı yok malesef yurtdışından almak zorundayız gibi o yüzden fark etmez 6GB da kullanırım diyorum. Kafam çok karıştı. Hangisini tercih etmeliyim ?

Kesinlikle Huawei alın derim. Bence 6gb ok diyorsanız alacağınız cihaz hic tartışmasız HTC u 11 olmalıdır.

• Çok değişken fiyatlardan satılıyor. sahibindende 8/128 lik için 3000 den fazla isteyen bile var. İthalatçılara gün doğdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkug

Çok değişken fiyatlardan satılıyor. sahibindende 8/128 lik için 3000 den fazla isteyen bile var. İthalatçılara gün doğdu.

669 dolara AliExpress den aldım ben

• Mi 6 ve oneplus 5 arasinda kaldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkrkmz -- 19 Temmuz 2017; 13:47:20 >
  • Beyler Amerika üzerinden şimdi sipariş geçsem kaç günde adrese teslim edilir acaba?

• Hepsiburada.com da satılan cihazın garantisi Delta servis mi? Yoksa EVO BT mi? EVO BT garanili olması sıkıntı doğurur mu?
  • Hepsiburada'dan alan varsa, lütfen garantisini kimin sağladığını garanti kitapçığından bakıp yazabilir mi?
  • ferhatguzel kullanıcısına yanıt
    Nedene niyeye çok girmeden cevaplıyim, kesinlikle OP5
  • Hepsiburada üzerinden 6/64GB Siyah renk 2.399 TL fiyatla OnePlus 5 siparişi verdim 2 saat öncesi. Bugün kargoya verilirse cumartesi günü elimde olur cihaz bakalım hayırlısı olsun.

Cihaz için ince siyah silikon ( veya sert plastik ince ) kılıf var mı TR de satan ?
    Birde nano glass ince cam satan var mı OnePlus 5 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 20 Temmuz 2017; 18:16:23 >
  • Beyler cihazda bir sorun daha çıkmış. Cihaz 911 ya da 112 gibi acil numaraları arandığında hata verip kendini yeniden başlatıyormuş.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.