Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
106.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Project Treble ve Uİ dediklerinizin anlami nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Open Beta 11 ile gelen yeni arayüz. Büyük ihtimalle Android P ile stabil olarak gelir.

İşlevsel değişikliğe rastlamadım.

• andoid A kullanıcısına yanıt
    Project Treble cihazın üzerindeki arayüz, uygulamalara bakmaksızın sadece bir dosya ile (tam tanımlayamadım) tüm cihazları yükseltmeyi amaçlayan bir proje. Yani üreticinin her bir detayı yapılandırmasına gerek yok, android frameworkünü güncellemesi yetiyor. Daha hızlı güncelleme ve daha rahat custom rom geliştirmeyi sağlıyor.

UI ise user interface, arayüz.

• Tesekkurler

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba 5.1.3 stabilden beta 11 gecersek tel sıfırlanır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam pil kullanımı ile ilgili yorum yapabilir misiniz? 5.1.2 kullanıyorum. 5.1.3 e dahi geçmedim

• hitcheaker kullanıcısına yanıt
    Evet. Sanırım önce beta 10'a sonra beta 11'e geçerseniz sıfırlanmadan yükseltebiliyorsunuz. Detaylı bilgi için forumlara bakmakta fayda var.

• K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Bugünkü kullanımım şöyle:

İnternet harika çekmiyor. 2/4, 3G-4G gidip geliyor.

4 adet film izledim, gerisi oyun, yaklaşık 30 dakika snapchat ve 30 dakika da dh reddit ekşi var.

Bir kez %79'a kadar şarj ettim %4'ten. %175 pil diyebiliriz.

Ekran süresi 12 saat.

Çok sağlıklı bir rapor değil ancak son iki günüm aynı şekilde geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 7 Temmuz 2018; 2:36:13 >
    Bence en iyi pil 5.1.1 de idi 5.1.3 kullanıyorum şu an 1 gün rahat götürüyor ama 6 saat ekran alıyorum.5.1.1 de iken 8-9 saat arası alıyordum

• Sağolun hocam. Sanırım 5.1.2 de kalıcam. Pil kullanımından da memnunum. Şu project treble olayını tam olarak anlayamadım. Günlük kullanım için bize fayda sağlayan birşey mi?

Stabile gelecektir yakında.

Güncelleme işini (sürüm olarak) aşırı kolaylaştırıyor.

• Dostlar benim Xperia Z5 yavaş yavaş ölüyor. Güzelde telefondu. Şu an araştırıyorum Oneplus 5T ile LG G6 arasında gidip geliyorum. LG epey ucuz kalıyor diğerinin yanında ama bazısı diyor ekranı sıkıntılı bazısı bana olmadı diyor. Yani şans işi biraz. Sony'den epey memnundum aslında ama ekranı kırıldıktan sonra telefon toparlayamadı.Sürekli telefon değiştirme imkanım yok. Alınca gittiği yere kadar kullanıyorum yani sağlamlık önemli. Oyun çok nadir oynarım telefonda oynadığım oyunda çok yük bindirmeyen şeyler olur. Öneriniz nedir?
  • Herkese merhaba. Bugün 5t aldım teknosadan. İlk deneyimlerimde telefon çok hızlı, resmen uçuyor. Şöyle bir sorun ile karşılaştım. Ancak çözüm bulamadım. Bildirim sesleri normal zil sesinden çok daha yüksek çıkıyor haliyle rahatsız edici... Ayarlarda aradım ama uygulamaların bildirim seslerini değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Varmı fikriniz. (Oxygen 5 1 3 yüklü) teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. bazı uygulamalar amoled için özel arka planı tamamen siyah temalar koyuyorlar uygulamaların içine (örneğin reddit'in uygulamasında var) arka planın siyah olması demek bildiğiniz gibi ekrandaki o pikselin enerji tüketmemesi demek ve pil kullanımına büyük etki ediyor. root'lu veya root'suz şekilde uygulamaların arka planı veya renk düzenini nasıl değiştirebiliriz.
  • Ses seviyesini değiştiremezsiniz ancak Ayarlar > Ses ve Titreşim > SMS zil sesi - Varsayılan bildirim sesi kısmından bildirim seslerini değiştirebilirsiniz.
  • arkadaşlar genel olarak fazla ekran süresi alanlar özellikle ayarlarını bir paylaşabilir mi 6-8 saat arası ekran süresi alırken şimdiler de ise 5.5 bilemedin 6 yı zorlar oldum 5.1.3 sürümündeyim fikirleri olanları lütfen paylaşalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuara86

arkadaşlar genel olarak fazla ekran süresi alanlar özellikle ayarlarını bir paylaşabilir mi 6-8 saat arası ekran süresi alırken şimdiler de ise 5.5 bilemedin 6 yı zorlar oldum 5.1.3 sürümündeyim fikirleri olanları lütfen paylaşalım :)
    Kullandığınız sürümde zaten 6 saat civarı ekran veriyor.8-9 saat ekran düresi 5.1.1 de idi

• 5.1.1 den dönen aklıma tüküreyim(:

• cuara86 kullanıcısına yanıt
    Ekran aydınlatmasını otomatik yapmayın, duvar kağıdı ve temayı koyu renk seçin, ben 7saatten az almıyorum
    OnePlus 5T [ANA KONU] OnePlus 5T [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.