Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
106.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andoid

Sikayet var a yazdim en sonunda spigen.com.tr yi 2.5 ay oldu hala kilif yok ortada.sen de yaz bence
    Sikayetvar.com'a yazmam sonucu yarım saat içinde aradılar, mağduriyetimden ötürü OnePlus 5T cam ekran koruyucular geldi size onlardan yollayalım, kılıfınız gelir gelmez onu da yollayacağız zaten dediler. Peki dedim, dün gelmiş kargo.Kılıftan pahalı olan 2'li cam koruyucudan yollamışlar, hissiyat değişiminden ötürü pek koruyucu takma ihtiyacı duymasam da takdire şayan bir davranış

Bu hafta içi kılıfı yollayacaklarını, gümrükte beklediğini söylediler pek umudum yok ama hayırlısı.
  • skom kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden aldınız acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Ekran fotoğrafı siyahayç yakın parlaklık azlarda bazen batarya koruyucu açıyorum o daha da parlaklığı azaltıyor. Onun gerisinde oneplus forumunda mevcut ne yapmanız gerektiği ile ilgili.Konu ismi herhalde Oneplus 5T Battery tarzı bir şeydi. OnePlus 5T [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hangi siteden aldınız acaba?
    spigen.com.tr'den almıştım hocam oneplus 5t için case. 3 ay oldu hala gelmedi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sencer93 -- 11 Temmuz 2018; 15:15:25 >
  • Arkadaşlar 2 gün önce nasıl olduysa şarj kablom bozuldu (Adaptör değil yalnızca kablo). Bende internetten orijinal bir dash şarj kablo satın alayım dedim. Aliexpress'den alırdım normalde ancak birkaç gün sonra tatile gideceğim için sıradan bir şarj aleti ile hızlı şarj özelliği olmadan eziyet çekmek istemiyorum. O yüzden dash şarj kablo satan yalnızca 2 güvenilir site bulabildim. Hepsiburada ve n11. Şansımı Hepsiburada'dan kullandım ve bugün elime gelen şarj kablosu, beyaz orijinal olmayan saçma sapan bir kablo. Meraktan denedim ve hızlı şarj özelliği tabii ki de yok. Ben de ürünü iade etmek için Hepsiburada'yı aradım ve şu an ürün kargo şirketinde iade için yolda. Kabloyu Hepsiburada'da smartshop denilen bir satıcıdan aldım. Burada Hepsiburada'nın bir suçu yok tabii ki. Çalışanlara kızamam. Satıcının yapmış olduğu bir ayıp ortada. Neyse ardından tek şansım kalan n11'deki satıcı cepport'un adını ve numarasını Google'da bulup aradım ve başıma gelen olayı anlattım. Onlar da sattıkları ürünün resimdeki gibi orijinal olduğunu söylediler. Muhtemelen yarın elime ulaşacaktır. Umarım o da sahte çıkmaz. Son durum için tekrardan foruma bilgilendirme mesajı yazıcam.

Not: Hepsiburada'daki kablo kargo dahil 30 TL

n11'deki kablo kargo dahil 30 TL

• Sencer93 S kullanıcısına yanıt
    Yedek kablo ve adaptör almayı düşünüyordum bilgi için teşekkürler. Malesef ki bulmak neredeyse imkansız Türkiye'de.

Ben telefonu cepporttan almıştım. Sıkıntı çıkmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Zaman varsa şarj kablosu ve adaptörü Aliexpress'den almak daha iyi olur. Oradaki kullanıcı yorumları ve kullanıcıların paylaştıkları resimlere göre uygun fiyata da alınabilir. Bir sıkıntı olacağını sanmam. Lakin Türkiye'deki çoğu satıcılar da o bölgelerden bu tarz ürünleri satın alıyolar ancak maalesef bazıları böyle sahte, saçma sapan şeyler de yolluyolar.
    Evet, cepport için yazılan bazı yorumları bende okudum ve çoğu olumlu yönde. Bir sıkıntı çıkacağını bende düşünmüyorum.

• Şarj kablosu az önce elime ulaştı ve hızlı şarj özelliği de var. Alacak olanlara cepport'u öneririm. OnePlus 5T [ANA KONU] OnePlus 5T [ANA KONU]

• Arkadaşlar telefonda hem galeri hem de fotoğraflar yüklü ben özellikle bu fotoğraflar uygulamasına oldum olası acayip tilt olmuşumdur titanium backup ile kaldırdım birkez ama cihazda abuk subuk durumlar gelişti. Başka bir yolu falan var mıdır bir telefonda 2 tane galeri uygulaması olması kadar saçma birşey olamaz herhalde
  • skom kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun hocam

100cm mi 150 cm mi hocam?

• 100 cm.
    Türkiye'de 150 cm kablo satan hiçbir site göremedim.

30 liraya 150cm lik alıcam aliexpressten kayıtlı kargo ile bakalım

• s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/yQRvUjuY?fromSns

Burada kargo dahil 20 TL

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Uygulmayı devre dışı bırakmanız yeterli.

• catastrop kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam öyle en basitinden duvar kağıdı değiştirmede bile bu app otomatik açılıyor
    Kayıtlı kargoyla 30 oluyor yine de sağolun hocam

• Kamera güncellemesi ile ilgili bi bilgi ya da ipucu var mı? Yakın zamanda bir iyileşme gelecek miymiş? Duyumu olan var mı?

• Geçen ay gelen betanın üzerine başka betaların geleceğini, tam sürüm olunca stabilde yayınlayacaklarını söylemişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.