Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
107.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :(
  • skom kullanıcısına yanıt
    Evet hissedilmiyor ama çok canımı sıktı bu.İthalatçının aslında bunu da yapması gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Evet hissedilmiyor ama çok canımı sıktı bu.İthalatçının aslında bunu da yapması gerekiyordu.
    BU forumdaki herkesin telefonu aynıdır hocam L1 seviyesi değildir hiçbirimizin DRM. OnePlus zaten sonradan L1 için patch açıkladı, saçmasapan şekilde cihazı yollamayı falan istiyorlar. OTA üzerinden güncelleme veremeyip ancak yetkili bilgisayarlardan yapabiliyorlarmış DRM güncellemesini. Rezil bir durum. Can sıkıcı tabi ama çok önemli sorun değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Anlıyorum hocam benim de 64lük ve tıka basa doluydu 1 günümü aldı sizi hayal edemiyorum.Animasyonları nasıl kapatıyoruz hocam?Geliştirici seçeneklerinden mi?
    Evet hocam geliştirici seçeneklerinden kapatabiliyoruz animasyonları.
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için.
  • Orijinal batarya bulabilen var mı? Satın aldığım üçüncü bataryayı da düzgün çalışmadığı ve şarj olmadığı için geri yolladım. Koskoca firmanın yedek bataryası yok. İnternette satılan bataryaların hepsi çakma ve sorunlu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar,
    Telefonun ses seviyesini arttırmak viper4android kullanmak için dün rootladim. Bankacılık uygulamaları uyarı veriyor. Herhangi bir problem olur mu.
    Birde sara süresi ilginç bir şekilde yukseldi. Normalde şu saatlerde yüzde 50 olan batarya ömrü yüzde 67 seviyelerinde.

• numenorian kullanıcısına yanıt
    2017 den beri rootlu kullaniyorum, bankacilik uygulamalarinin rootu gormesini magidisk uygulamasindan hide secenegi ile gizleyebiliyorum ve bankacilik uygulamalari root iznini gormuyorlar. Bu zamana kadar bankacilik uygulamalarinda para calinma, hesaba erisim gibi bir sikintim olmadi. Belki bunda ogrenci olmam da etkili olabilir. sonucta yetiskin insanlarin yapacagi kadar para transferi yapmiyorum yada yuksek miktar bakiyeye sahip hesabim mevcut degil. Ama sanmiyorum ,calinacak olsa 3-5 demeden giderdi coktan. Ve bu kadar kolay oldugunu da dusunmuyorum olayin. Tek yapmaniz gereken telefona indirdiginiz apklarin guvenli bir yerden indirdiginize emin olun. Her seyi telefonunuza indirip denemeyin ve indirdiginiz seylere ne oldugunu bilmeden root izni vermeyin.
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Cevap için n teşekkürler. İlk defa magisk kullanıyorum. Telefona yüklediğim uygulamaların hepsi playstore dan. Sadece viper4android i APK olarak yükledim olay mağazada olmadığı için. Netflixi de bahsettiğiniz yöntemle çalıştırmanın bir yolu var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Orijinal batarya bulabilen var mı? Satın aldığım üçüncü bataryayı da düzgün çalışmadığı ve şarj olmadığı için geri yolladım. Koskoca firmanın yedek bataryası yok. İnternette satılan bataryaların hepsi çakma ve sorunlu.
    Hiçbir yerden orijinal batarya bulamıyoruz sanırım. Acaba eBay'dekiler orijinal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    Hocam magisk te downloads kisminda arama yerine "liboemcrypto disabler" yazip cikan modulu yuklerseniz netflix sd cozunurlukte L3 lisansi kullanarak calisabilir, ama L1 lisansi yani HD kalitede izleme imkaniniz olmaz. L1 lisansini da saygideger OnePlus firmasi yuklemeyi unuttugu icin bizim cihazlara biz kendimiz yukleyemiyoruz ister root ister root olmadan.. Ancak telefonu onlara kargolarsaniz onlar yukleyip geri yolluyorlar. Bu yuzden ben 5tde netflix izlemiyorum. iPadde kendi hesabimdan izliyorum yada korsan takiliyorum. Korsan tarafi dusunurseniz Stremio adli uygulamayi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 19 Mayıs 2020; 12:29:14 >
  • omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya yok hocam, ulkemizde oneplus olmadigi icin onlara yollayamiyoruz da. Ben orjinal olmayan 3.parti tarafindan uretilen bataryalari arastirmistim. Aralarinda yorumu en iyi olan PolarCell firmasinin urettigi bataryalardi ama onlar da stokta mevcut degil. Stoga girerler mi polarcell'e bir email atar sorarim. 25euro kargosu cart curt vergisi derken biraz tuzlu da olabilir. Ayrica bu orjinal olmayan bataryalar das charge ozelligini desteklemiyor sanirim, desteklese de kullanmayin vs diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum ama patlar matlar basimiza is acar.. Benim batarya sagligim da 80 de suan OnePlus diagnostics uygulamasini kurdum gecen baktim. Ben de arayis icersindeyim ama hem bu dash charge eksikligi hem de fiyatlar canimi sikiyor acikcasi. Yeni telefon alayim desem, cihazdan gayet memnunum. S835 gayet yeterli 128gb dolmuyor (bulut da kullaniyorum) 8GB ram desen zaten suan ve bence onumuzdeki 2 seneye yeterli ama iste batarya durumu sinir ediyor. Acaba bundan sonraki telefonumu bataryasi cikan bir telefon mu alsam diyecegim de, sirketler de oyle telefon uretmeyi birakti sayilir..

PolarCell Batarya Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 19 Mayıs 2020; 12:39:3 >

• Beta 3 geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Rootlu telefonlar resmi 10 güncellemesini ota üzerinden alacak mi

• Beta 3 Changelog

OnePlus 5T [ANA KONU]

• omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Bu sanki orijinal gibi ama yine de düşük bir ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

Orjinal batarya yok hocam, ulkemizde oneplus olmadigi icin onlara yollayamiyoruz da. Ben orjinal olmayan 3.parti tarafindan uretilen bataryalari arastirmistim. Aralarinda yorumu en iyi olan PolarCell firmasinin urettigi bataryalardi ama onlar da stokta mevcut degil. Stoga girerler mi polarcell'e bir email atar sorarim. 25euro kargosu cart curt vergisi derken biraz tuzlu da olabilir. Ayrica bu orjinal olmayan bataryalar das charge ozelligini desteklemiyor sanirim, desteklese de kullanmayin vs diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum ama patlar matlar basimiza is acar.. Benim batarya sagligim da 80 de suan OnePlus diagnostics uygulamasini kurdum gecen baktim. Ben de arayis icersindeyim ama hem bu dash charge eksikligi hem de fiyatlar canimi sikiyor acikcasi. Yeni telefon alayim desem, cihazdan gayet memnunum. S835 gayet yeterli 128gb dolmuyor (bulut da kullaniyorum) 8GB ram desen zaten suan ve bence onumuzdeki 2 seneye yeterli ama iste batarya durumu sinir ediyor. Acaba bundan sonraki telefonumu bataryasi cikan bir telefon mu alsam diyecegim de, sirketler de oyle telefon uretmeyi birakti sayilir..

PolarCell Batarya Linki
    Ayrıntılı yorumunuz, cevabınız için teşekkür ederim. Araştırmaya devam o zaman.

• Selamlar. Bu cihaz günümüzde ikinci el olarak alınır mı? Mate 9 kullanıcısıyım geçmeye değer mi sizce?
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Ben telefonumdan çok memnunum. Hala birçok yeni telefona göre hızlı ve güzel fotoğraflar çekiyor. Limitiniz nedir bilmiyorum ama ben olsam enazından oneplus 7 t yi zorlardım.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.