Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Oneplus 7 8-256 Kırmızı Sıfır Ayarında-Açıklamayı Oku!!! Satın Al 29 Ocak 2020 10:39 1 1 Oneplus 7 8-256 Kırmızı Sıfır Ayarında-Açıklamayı Oku!!! 3 ay önce sıfır olarak aldım ve özenle kullandım. Tertemiz ve en ufak çizik, toz mevcut değildir. Kutusundan çıkan kılıfı ile kullandım. İphone geçiş yaptığım için satıyorum. Alan kişi kesinlikle sıfır cihaz almış gibi hissedecek. Tüm aksesuarları (warp şarj adaptörü, type-c kablosu, şeffaf kılıf) orjinal olarak mevcuttur.Takas teklifleri kesinlikle değerlendirilmeyecektir. Pazarlık mesajlarına kesinlikle cevap verilmeyecektir, fiyat en son 2.500 TL dir.Not: İmei numaralarından bir tanesi kayıtlıdır ve aktif olarak stabil şekilde çalışıyor. 2. imei ise "7 yıl veya daha uzun süredir kullanılmadığı için kapatılmış cihaz." olarak görünüyor. Diğer imei yi kaydetme fırsatım olmadığı için en son fiyat yazdım. Bu şekilde kabul edip cihazı alacak olan yazasın lütfen.İlan ve Fotoğraflar için aşağıda ki link'e tıklamanız yeterlidir ;)https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus-7-8-256-kirmizi-sifir-ayarinda-aciklamayi-oku-775576863/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Exynos-4.200-TL Sıfırdan Farksız 17 Ay Garantili Xiaomi Mi 9T 128 GB Glacier Blue-2.550 TL Amazfit Verge 2 ( Nexo ) Akıllı Saat Sıfırdan Farksız İphone XR 64 GB Mavi
Tek hatla kullanacaklar için alınabilir gibi ama benim gibi çift hatla kullanmayı planlayanlar için tekrar IMEI işi zaman ve maliyet yükü getiriyor...
cihaz tarafımca alınmıştır kendisine ilgisinden alakasından dolayı çok teşekkür ederim sorunsuz güvenebilirsiniz
quote:Orijinalden alıntı: arifgs1995cihaz tarafımca alınmıştır kendisine ilgisinden alakasından dolayı çok teşekkür ederim sorunsuz güvenebilirsinizArif Bey'e hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir alışveriş oldu.Saygılarımla. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Exynos-4.200-TL Sıfırdan Farksız 17 Ay Garantili Xiaomi Mi 9T 128 GB Glacier Blue-2.550 TL Amazfit Verge 2 ( Nexo ) Akıllı Saat Sıfırdan Farksız İphone XR 64 GB Mavi