Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
73
Favori
484.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür pixel 3 xl ile karşılaştırmaları izliyorum.Yine Pixel önde görünüyor kamerada 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Yurt disindan kargo ile telefon getirtmek yasak degilmi?

Gumruk ten doner diye yaziyo heryerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitefox1337

Yurt disindan kargo ile telefon getirtmek yasak degilmi?

Gumruk ten doner diye yaziyo heryerde.
    evet yasak,sadece fiyat olarak söyledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

evet yasak,sadece fiyat olarak söyledim..

Alıntıları Göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus7-pro-694574578/detay/

sahibindende 8 256 5700 iyimidir hemen teslim cihaz birde ingilizce alsak türkce olurmu bir kaç güne

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    8/256 normal fiyatı 4200, bence fiyat fazla. Androidin içinde tüm diller var direkt türkçe kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

8/256 normal fiyatı 4200, bence fiyat fazla. Androidin içinde tüm diller var direkt türkçe kullanabilirsiniz.
    rom global degil ama nasıl olacak
  • Arkadaşlar iyi geceler. Ben de uzun aradan sonra Android’e geri dönüşü, birkaç ay sonra 7 pro alarak yapmayı düşünüyorum; ekranı beni büyüledi. Buna ayırabilecek çok bütçem yok aslında ama elimde iphone X var hala iyi para eder diye düşünüyorum 2. elde. Gerçi pasaport kayıtlılar yurtiçine göre düşük fiyattan gidiyor ama yine de bunun alıcısını bulmak kolay olur.

Şimdi merak ettiğim konu şu, ben hali hazırda Afrika’dayım ve birkaç ay içinde memlekette olurum; kendi pasaportuma kaydettirme şansım olacak yani yeni yasaya göre. Parasına da hadi eyvallah ama bu olay ileride satış konusunda bana problem yaşatır değil mi? Yeni yasayı doğru anladıysam, günü gelince satmayı düşündüğümüz bir cihaz için imei atmak daha mantıklı gibi. Aydınlatabilecek bir arkadaş var mı?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Pixelin kamerasi icin 3axl bile alinir. Gercekten boyle bir kamera yok. Olay megapixelde va gercekten diil.

• Almanya’dan alma şansım var şu an ama kablosuz şarj ve 5g olmaması frenliyor. Samsung s10+ da su 855 olsa hemen alacağım ama exynox kullanmak istemiyorum, zaten daha önce s3 elimde ölüm moduna geçmişti.

• shafck kullanıcısına yanıt
    Hocam dedikleriniz doğru. Şuan x i satarken sorun yaşamazsınız çünkü kaydı daha önceden yapıldığı için sattığınızda alıcı yeniden kaydetmesi gerekmeyecek. Yeni yasadan eski kayıtlı cihazlar etkilenmiyor. Oneplus konusunda ise kendi pasaportunuza son 3 yıl içinde telefon kaydettirmediyseniz edebilirsiniz fakat sattığınızda cihaz kayıtsız konumuna düşecek tekrar. O yüzden bence malum yöntemle halletmek daha mantıklı

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer avrupaysa globaldir. Eğer çinse de oneplusun çine özel yazılım kullandığını sanmıyorum xiaomi gibi. En azından ben bilmiyorum. Fakat kullansa bile oneplus forumundan ve sitesinden yazılımı bulup root vs yapmadan yükleyebilirsin. Genelde markaların stok yazılımı websitelerinden indirilip sıfırdan kurulum yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

3 gündür pixel 3 xl ile karşılaştırmaları izliyorum.Yine Pixel önde görünüyor kamerada 🤔
    İzleyip moralini bozma pixel 2 bile daha iyi kameraya sahip , Oneplus ve Xiaomi gibi firmaların kameraları maalesef balon , dxomark a güvenip şok olma , Mi9 u 2 gün kullandım nasıl bir hayalkırıklıgı yaşadım kamerada.

Pixel
    Huawei
    Samsung

Kamera istiyorsan sıralama bu şekilde hocam.
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Çinde satılan cihazlar global değil ordan almayın. 1 aya falan global yüklenir , Türkçe değil o cihazlar şu an.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Global rom sitesine düşünce rahat yükleniyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim
  • Aldık bakalım. Tüm ayarlarını yaptıktan sonra detaylı analiz yaparım
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Aldık bakalım. Tüm ayarlarını yaptıktan sonra detaylı analiz yaparım
    Hayırlı olsun hocam. Ben de siparişi geçtim az önce.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Hayırlı olsun hocam. Ben de siparişi geçtim az önce.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim üstadım, size de hayırlı olsun. İlk bakışta diyeceğim ilk söz ekran muhteşem olmuş. Mükemmel yapmışlar.

• Ekranı bu kadar öven arkadaslar hangi cihazdan geçti merak ettim? Ben s10+ da kullandım yani öyle abartı bırsey yok 90 hz olunca birşey olmuyor 120 hz ipad pro var bende

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranın iyi olmasının tek sebebi 90hz değil ki. Akıcılık olarak çok şey katıyor bence ama ekran keskinlik renk olarak, köşeden köşeye tasarım olarak bence çok başarılı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.