Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spencermila

Yarın alacagım ödeme yaptık ondan başkada gelirmi bilmiyorum hemen
    1 tane gelecek diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullan hocam. Ben de op6t yi satip almak istiyorum bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyucel

Gule gule kullan hocam. Ben de op6t yi satip almak istiyorum bakalim.
    Onu da sattım gibi. Alan arkadaşım çok beğenecek. Teşekkür ederim kardeşim

hocam sizin ram ve bellek kaç? global rom yüklemek kolay mı, kendimiz halledebilir miyiz siteden indirip? face'de zahter 12/256'lık çin versiyonunu 1000$'a satıyor. alıp global rom yüklemek lazım.
  • Dostlar AliExpress hesabı olan bir kardeşe kılıf siparişi versek yardımcı olur mu.?

Onu ben alacam ödeme yaptım

Bende var hesap yardımcı olurum bende alacam kılıf bir iki güne oradan

• Ipad Pro nun ekrani LCD. Pek bi sey anlasilmaz o yuzden.

Oneplus 7 pro, Samsung un son urettigi ekran teknolojisini, kendisinden once kullaniyo. 90hz 1440 x 3120 Amoled ekran.
  • Bakalım bu amoled yanması sorunu inş bu modelde çıkmaz ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Doğrudur kardeşim. Sanırım tek sorunumuz kılıf olacak gibi :)

Alıntıları Göster
    Ala bilen varsa kılıfsız kullananlara önerim ön tarafını kullanmazsınız cihazda zaten koruyucu var digerlerini yapınca alsana cicek gibi telefon kılıfsız herşeyi gözüken
    Gadgetshieldz
    OnePlus 7 Pro Screen Protector, Scratch Guard & Covers | Gadgetshieldz®
    https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-screen-protectors-guards.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

1 tane gelecek diye biliyorum

Alıntıları Göster

nediyorsum hocam bu ölücüye acaba 12 gb remli cihaza 10 bin tl istiyor iki cihaz parası nerede ise

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-one-plus-7-pro-12gb-ram-256gb-storage-nebula-blue-694830308/detay

nediyorsum hocam bu ölücüye acaba 12 gb remli cihaza 10 bin tl istiyor iki cihaz parası nerede ise

Alıntıları Göster
    Karaborsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Karaborsa :)

Alıntıları Göster
    tamam ben taksitle aldım 6000 tl geldi cihaz 8 256 lakin bu abartı fiyatla zor satar yada alıcı cıkar...
  • Yakinda 4200 tl 7pro 7 de 3400 civari piyasaya duser. Cin fiyatlari 2999 yuan 3999 yuan dan basliyor cunku.

• yyucel kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende onu bekliyorum hocam. Telefon iyi güzel ama bence 6bin vermek hem ileride satışta çok daha fazla değer kaybına sebep olur hem de arada fark çok fazla. Ben açıkcası haziran sonu gibi almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi dusunuyorum 6500 e ciksam fiyat olarak tercihlerim degisebilirdi zaten(oneplus i cok sevmeme ragmen). Cunku tedarikciler de amerikadan almanyadan getirmiyor cihazlari neticede cinden yuan uzerimden alip rom atiyorlar.

• Barlas kullanıcısına yanıt
    Hocam ABD'den aldınız galiba tahmini teslim mevzusunu görünce benim oradan alma şansım kalmadı akrabam 24'ünde ABD'den, Almanya'ya geçecek Avrupa fiyatı da bana pahalıya geliyor. Türkiye'deki telefon satıcıları da Çin'den ucuza alıp sıfır masrafla imei basıp 900 Dolar civarlarına satıyorlar sizin aldığınız paketi, hayırlı olsun bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Aynen öyle bende onu bekliyorum hocam. Telefon iyi güzel ama bence 6bin vermek hem ileride satışta çok daha fazla değer kaybına sebep olur hem de arada fark çok fazla. Ben açıkcası haziran sonu gibi almayı düşünüyorum
    bende o yüzden bekliyorum acele etmeye gerek yok su an alan 1500 tl kazık yiyor erken kullanmak için hiç gerek yok :) 1 aya fiyatlar oturur.

S10+ cıktıktan 2 hafta sonra 4800 e almıştım yurtdısı, oneplus kim 6000 tl kim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 24 Mayıs 2019; 7:41:48 >
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, ben de Çin'den falan almak durumunda kalmadığım için memnunum (: Arkadaşım getirecek, kendi pasaportuma kaydedeceğim. Yakın zamanda yurtdışı çıkışım oldu ancak telefon henüz çıkmadığı için kendim getirememiştim. Umarım siz de yakın zamanda uygun olarak edinebilirsiniz.
  • 12 gb rem 256 mavi ile aranıza katıldım dostlar ilk izlenim kılıf bu telefona vurulan bir darbe alan bunu bilsin ona göre kılıf alsın yada kaplama yapsın ben kaplama yapacagım bir iki güne yurt dışından alıp önde koruyucu var
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.