Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni pasaport yasasına göre sadece 1 hazirandan sonra kayıt edilenlermi hat sahibi sadece kullanabilecek?Yoksa eski pasaport kayıt yapanlardamı buna dahil olacak? 2018 aralık ayında kayıt ettim.Eğer net bi bilgisi olan varsa ona göre belirtsin bende satayim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Yasadan önce kaydedilen cihazlar etkilenmeyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Yasadan önce kaydedilen cihazlar etkilenmeyecek
    İyi o zaman aceleye gerek yok.Türkiyeye girince satarım.

• Paralel ithalatçılara toplu mail atılırsa oneplus 7 pro bu getirme işi hızlanabilir.Bu arada zahterden haber varmı?

Evet katılıyorum ne lazımsa desteklerim ben de. Zahter geçen gün ön sipariş için 1050 dolardan pro en yüksek modelinin ilanını verdi sanırım. Ama fiyatlar şuan için yüksek beklemekte fayda var diye de belirtti.
    Zahterden bekliyorum ben. En güvenilir satıcı o şuan için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnePlus 7 Pro 12GB + 256 GB 1025$ haziranın ortası-sonu arası türkiyede olurum.Sipariş etmek isteyen varmı?

Hocam aradaki fiyat farkı neden? Koyduğunuz kâr mı başka bir faktör mü var

• quote:

Hocam aradaki fiyat farkı neden? Koyduğunuz kâr mı başka bir faktör mü var
    25 dolar karım olcak.Şuanda yeni ve fiyat yüksek olduğu için 1000 dolar fiyat verdi bana fazla alım yaparsam.Burdaki getiren satıcılarda kendi komisyonunu ekliyor yani.Siparişim üzerine getirilecek oda verdiğini fiyatın üzerine 25 dolar karım olacak oda çok aşırı yüksek bi miktar değil diye düşünüyorum.10 dolar içinde getirdiğime değmez çantada.

Hocam mevzuyu tam yakalayamadım. Tamam sizin kâr 25$ bu normal. Geri kalan kârı hangi satıcı çekiyor size peki. Amerikadan getiren arkadaş mı ya da amerika daki satıcı mı? Çünkü 1000$ çok anormal bir fiyat

Edit: tamamdır anladım mesajları okumamışım. Zahter arkadaş o fiyatı çekmiş. Yalnız çok yüksek bir fiyat kusura bakmasın. Ben şahsen haziran-temmuz gibi altın renk 8gb versiyonunu alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 21 Mayıs 2019; 22:14:0 >
  • Avrupada en pahali model 819 Euro. Yaklasik olarak 915 dolar ediyo.

1050 dolara getirtirseniz, 135 dolar fark olcak. Tabi kayit vergi falan haric.

yani cok da abarti pahali degil, beklemek istemeyen biri getirtebilir. Sonucta toptan getirtilmiyo, o yuzden kar marjinin daha yuksek olmasi dogal. Samsung diilki bu 10.000 adet getirtip, cihaz basi 25 dolar karla satsin.

Tabi bana kalirsa, kesinlikle resmi bir siteden siparis etmeyi tercih ederim.

Ornegin, Hepsiburada da, Oneplus in eski modellerini getirtmisler, Oneplus 6t haric.

Ama Oneplus 7 Pro acaip populer olup, tuttuguna gore, mutlaka birileri getirtir diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitefox1337 -- 21 Mayıs 2019; 22:36:57 >
    Hangi ulkede yasiyordunz acaba? Aliexpressten bangood dan fln siparis edeblme sansiniz var mi? Malum cin romlu cihazlae daha ucuz?

• quote:

Hocam mevzuyu tam yakalayamadım. Tamam sizin kâr 25$ bu normal. Geri kalan kârı hangi satıcı çekiyor size peki. Amerikadan getiren arkadaş mı ya da amerika daki satıcı mı? Çünkü 1000$ çok anormal bir fiyat

Edit: tamamdır anladım mesajları okumamışım. Zahter arkadaş o fiyatı çekmiş. Yalnız çok yüksek bir fiyat kusura bakmasın. Ben şahsen haziran-temmuz gibi altın renk 8gb versiyonunu alacağım
    Şuanda 2 satıcı var bi tanesi sürekli satan birisi değil diğerisi sürekli satan birisi.Kendilerininde bi tanıdıgı var sanırım hong kongtan geliyor.Zaten çok getiren olmadığından ve yeni olduğundan fiyat yüksek.İlerleyen aylarla illaki düşer.Banada bu kadar vermek saçma geliyor ama başka çare yok şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyucel

Hangi ulkede yasiyordunz acaba? Aliexpressten bangood dan fln siparis edeblme sansiniz var mi? Malum cin romlu cihazlae daha ucuz?
    Bunlardada gümrük kuralları vergileri mevcut.Ayrıca elden direk kontrol edip almak varken diğer türlü sorun çıkarsa kargolama vs o işler uğraştırır beni baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 21 Mayıs 2019; 23:31:23 >
    Yurtdışında olduğunu öğrenip gıpta ettiğim bir diğer forum üyelerindensiniz hocam orada mı yaşıyorsunuz? Birde oneplusun ukrayna websitesi illa ki vardır neden oradan sipariş geçmiyorsunuz

• zaomss kullanıcısına yanıt
    5 senedir yaşıyorum :D .Pro modeli şu ayın sonuna göre tam fiyatı oturur.Şimdi herkes olmayan malı fiyatlandırma yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GeekBuying
    OnePlus 7 Pro Açılır Kamera 6.67 İnç 4G LTE Akıllı Telefon Snapdragon 855 6GB 128GB 48.0MP + 8.0MP + 16.0MP Üçlü Arka Kamera Android 9 Ekrandaki Parmak İzi NFC Hızlı Şarj Global ROM - Ayna Gri
    https://tr.geekbuying.com/item/Global-ROM-OnePlus-7-Pro-6-67-Inch-6GB-128GB-Smartphone-Mirror-Grey-416438.html

720.-usd satıyorlar bence bekleyin panik atağa gerek yok,hanginizin telefonu yok şu an

• nitefox1337 N kullanıcısına yanıt
    Yukarıda dedim hocam zaten euro kullanan ülkelerde daha pahalı oradan getirenler daha çok isteyecek diye. Fakat bence 800$ lık fiyatı baz alırsak 1050$ çok oluyor.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Fazla hocam. 6gig versiyonu 669$. Bence en az bir ay beklemek makul. Yavaş yavaş ürün bir otursun. Şimdi sürekli stok bitiyor stoklar otursun vs fiyatlar düşer. Bence en mantıklısı 8gig 256 olan versiyon fiyat performans olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: nitefox1337

Avrupada en pahali model 819 Euro. Yaklasik olarak 915 dolar ediyo.

1050 dolara getirtirseniz, 135 dolar fark olcak. Tabi kayit vergi falan haric.

yani cok da abarti pahali degil, beklemek istemeyen biri getirtebilir. Sonucta toptan getirtilmiyo, o yuzden kar marjinin daha yuksek olmasi dogal. Samsung diilki bu 10.000 adet getirtip, cihaz basi 25 dolar karla satsin.

Tabi bana kalirsa, kesinlikle resmi bir siteden siparis etmeyi tercih ederim.

Ornegin, Hepsiburada da, Oneplus in eski modellerini getirtmisler, Oneplus 6t haric.

Ama Oneplus 7 Pro acaip populer olup, tuttuguna gore, mutlaka birileri getirtir diye dusunuyorum
    İşte satıcılarda bu fırsatı kovaladığından yüksek fiyat çekiyor.Ay sonunda biraz daha belli olur tam getirirler.

• Whatsapp grubumuz aktiftir.

WhatsApp.com
    🇹🇷OnePlus🇹🇷7/7 pro🇹🇷TÜRKİYE
    https://chat.whatsapp.com/Gyl0E6A6UetCka3GRKFIYe

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.