Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Guncellemeden sonra çalıştı,once çalışmıyordu.Rica ederim r

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WhatsApp grubu mantıklı değil bence, hızlı iletişim oluyor ama yazılanlar kayıp gidiyor, sürekli aynı sorular soruluyor. Bence konuyu forumda aktif tutalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -KEHRiBAR- kullanıcısına yanıt
    vowifi ayarlard görünüyor ama çalışmıyor. vowifi'yi çalıştırabilen var mı? birde bildirim ışığı bende öyle birşey yok..

• saitates kullanıcısına yanıt
    Bildirim isigini yukarda yazdim ayarlardan acicaksin birde guncellemeden sonra çalıştı vowifi volte ayarlarda var bendede çalışmıyor

• -KEHRiBAR- kullanıcısına yanıt
    bildirim ışığı dediğiniz nasıl birşey? bende de herşey açık ama ekranda yanan biryer yok:))

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Üstteki arkadaş 20 kişilik grup kurup ego kasıyor , ürünü almak isteyen kişilere yardımcı oluyoruz diye gruptan adam atıyor :)

Herneyse bilgi paylaşımı altında daha hızlı yardımcı olabilmek için yeni grup kurdum , Volte/Vowifi ,Gcam,Rom/Root her türlü bilgi paylaşımını yapabileceğiniz , satıcıların olmadıgı ama almak isteyenler için kimden aldıgınızı rahatca konuşabileceğiniz grubumuza bekliyoruz :)

https://chat.whatsapp.com/K3RPTMslYiw2M81cwLdK62
    Aynen bende katılıyorum size daha önce bende o gruplar dan birine üyeydim. Grubun içinde 5-10 kişi kendi araların da gruplaşmış muabbet öyle dönüyordu. Grup da satış yapmak yasak deniliyor ama grup resmen ticaret dönmüştü. Grup sahibi bana sormadan ürün satmak etmek yok diyordu ama . Kendisi ürün satan kişilerle özelden anlaşıp uygun alıp kendisi satışa çıkarıyordu. Daha sonra sırf özelden anlaştığı kişi grup içinde yazınca neden özel konuşmamızı grup içinde herkeze söyledin yazdın diye o kişi gruptan attığını biliyorum neyse uzatmaya gerek yok... yeni grup hayırlı ve faydalı olsun...

• inhuman kullanıcısına yanıt
    Bilgi paylasımına burda devam edelim hocam, wp grubundada muhabbet veya daha hızlı yanıt bulunması gereken seylere yardımcı oluruz.

• Evet acil durumlar da wp iyi iş görür. Onun dışında burası ana ussumuz olur 😀
    Arkadaşlar yüzde 20 altında şarja takma olayı nedir. İş zamanı sabah evden çıkıyoruz aksam geç saatlerde geliyoruz eve. Son demine kadar kullanıyoruz sonuçta

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Bataryalar yüzde 20 nin altına düşmeden sarja takılırsa daha uzun ömürlü oluyor diyorlar. Hatta en ideal sarj döngüsünün 40-80 arası olduğu söyleniyor.

• edge ekranın bildirim ışığı olarak kullanılması hoş mu? kullanıyor musunuz
  • Guzel ben kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Yukarda arkadas link vermis ordan link bu
    https://www.getdroidtips.com/how-to-enable-volte-and-vowifi-on-oneplus-7-pro/
    bu yaptıgım ayarlar dogrumu acaba hocam

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 27 Mayıs 2019; 0:52:46 >

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Resim fln görünmüyor.Ayarlar_Ekran_Ortam ekranindakiler secili olucak hepsi

• quote:

Resim fln görünmüyor.Ayarlar_Ekran_Ortam ekranindakiler secili olucak hepsi
    Ben volte icin yazdım resimde ekledim hocam
    Resim görünmüyor dostum app ile alakali galiba

• quote:

Resim görünmüyor dostum app ile alakali galiba
    Şimdi bakasın
    https://store.donanimhaber.com/5c/8d/32/5c8d32127d78b679137534f5562b4c05.jpg
    Doğru birde wifi gir orda sim kart ve ag ordan hangi sim takili ise onun icine girip karsina ayari cikmismi bak volte fln yazar acikmi bak

• quote:

Doğru birde wifi gir orda sim kart ve ag ordan hangi sim takili ise onun icine girip karsina ayari cikmismi bak volte fln yazar acikmi bak
    acık saolsın hocam cihazla ilgili tek önemli sorun şu kendi video uygulaması olmadıgı icin tan ekran video oynatmıyor indirdiklerimi youtubede sorun yok ikincisi cihazın üzerinde kendi kılıfımı var yoksa başka birşeymi...
    Ben bugün bundan verdim lakin yanlar ve üst alt yok sadece arka kamera lens icin
    dbrand.com
    OnePlus 7 Pro Skins, Wraps & Covers » dbrand
    https://dbrand.com/shop/oneplus-7-pro-skins

ama bu alttaki site herhalde gönderim yapmıyor bana yanları da koruyacak birşey lazım cihaz kılıfsız onnumara...
    Gadgetshieldz
    OnePlus 7 Pro Screen Protector, Scratch Guard & Covers | Gadgetshieldz®
    https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-screen-protectors-guards.html

Ben mx player kullaniyorum o full yapiyor 2 si icinden cikan kilif degil kendi sitesinden orjinal carbon olanlidan aldim cok kaliteli sert yanlarida koruyor.kilifsiz kullanmak icin biraz cesaret lazim 40 çıksın hele😊 ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KEHRiBAR- -- 27 Mayıs 2019; 2:4:58 >
  • quote:

Ben mx player kullaniyorum o full yapiyor 2 si icinden cikan kilif degil kendi sitesinden orjinal carbon olanlidan aldim cok kaliteli sert yanlarida koruyor.kilifsiz kullanmak icin biraz cesaret lazim 40 çıksın hele😊
    hımm ben kılıfsız seviyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.