Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu sahiplerine forum ödeme falan mı yapıyor? Şaka bi yana forumda bazı isimler bazı telefon modelleriyle özdeşleşmiş gibi sanki. Hele o smart yok mu ; note serisine ipotek koymuş resmen 😂 bezdirici...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fanatizm oyle bi sey. Mantikli diil. Ama elestirilcekse, futboldan baslamali. Kesinlikle hic bir kazanci olmadigi halde, bir takim tutuyolar, bi ton masraf ediyolar, ve takim kazandiginda sanki kendileri kazanmis gibi seviniyolar.

???

Futbol takimi, telefon markasi, vs... Hepsi ayni. Fark yok.
  • 7 pro ile one plus ailesine katıldım. İlk izlenim bu cihaz çok hızlı. P30 pro kullanıyorum. Ona hızlı diyordum. Dün kamera güncellemesi geldi. Gayet iyi bir hale koydular. Eksik olarak bence pili çabuk gidiyor. P30 pro da hiç düşünmezdim pili. Neyse bir iki gün kullanalım ucundan bir inceleme yaparız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    ekrandan dolayi pilin hizli bitmesi.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Siz p30 gibi üst seviye bir cihazdan gectiginiz için normaldir öyle düşünmeniz 🙂 ama genel olarak ben bataryasından memnunum.
    FHD çözünürlükte 60 hz de kullanıyorum. 8 saat ekran süresi ve gün boyu yoğun kullanmama ragmen yatmaya yakın bitiyor.

• Phone Arena
    Day-light vs Low-Light Camera Comparison: OnePlus 7 Pro vs iPhone vs Galaxy vs Pixel vs Huawei
    https://www.phonearena.com/news/Day-light-vs-Low-Light-Camera-Comparison-OnePlus-7-Pro-vs-iPhone-vs-Galaxy-vs-Pixel-vs-Huawei_id116330

Kamera karsilastirmasi icin yapilmis detayli bir test

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

7 pro ile one plus ailesine katıldım. İlk izlenim bu cihaz çok hızlı. P30 pro kullanıyorum. Ona hızlı diyordum. Dün kamera güncellemesi geldi. Gayet iyi bir hale koydular. Eksik olarak bence pili çabuk gidiyor. P30 pro da hiç düşünmezdim pili. Neyse bir iki gün kullanalım ucundan bir inceleme yaparız.
    Hocam, Snapdragon 855, Adreno 640 e gecmis oldunuz. Kesinlikle bu bir Upgrade. Kamera odakli degilseniz, ve kamera lenslerinden bana ne diyosaniz, en dogru hareket. Tebrikler!

Bu arada genel olarak diger kullanicilara bilgi amacli yaziyorum, Android telefon alcaksaniz, icinde Snapdragon cip seti olmasi gerekiyor. Grafik cipi de Adreno olucak dolayisiyla.

Bu bilgisayar toplarken, NVIDIA Ekran karti ile Intel islemci olmasina dikkat etmekle birebir es degerdir.

"Ya ne alaka?" diye soranlara, her zaman paylastigim link:

Gary Explainsyoutube
    Speed Test G: Galaxy S10+ Snapdragon 855 vs Exynos 9820
    https://www.youtube.com/watch?v=MgRnbm9wrzg

Pro 30 un grafik cipi, Exynos un grafik cipiyle ayni. Yani Oneplus 7 pro alip, oyun oynadiginiz zaman, Pro 30 dan kat kat daha yuksek performans gorucekiniz.

Genel bir not daha:

"Aplikasyon acilis hizi" testi yapan sacma sapan Youtube yorumlarina kankmayin. "Aaaa bu teefon PUBG yi 0.0001 salise daha hizli acti! demekki daha hizli" gibi anlamsiz yorumlar yapiyolar.

Bi telefon PUBG yi daha cabuk acabilir ama, oyun surekli takiliyosa ve 3 saat boyunca oyunu diger telefondan 30 FPS daha dusuk ayarda oynamak zorunda birakiyorsa, o cihaz daha hizli degildir.

Neden tum Youtuber lar boyle salak sepet testler yapiyo, ve daha da sacmasi millet ciddi ciddi izleyip "Aaaaa bak Exynos daha hizliymis! Bak tweeter da resmi ne kadar cabuk yukledi!!" gibi cahil yorumlar yapiyolar, cozebilmis degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitefox1337 -- 29 Mayıs 2019; 11:33:44 >

• gcam kuran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

gcam kuran var mı?
    kurdum bir iki adet ama tam verim vermiyor donuyor düzgün bulursam diyineyecem takılmaları var
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Kurdum ama kendi app daha iyi gcam hata ve renklerde kayma oluyor.Baya kisi one plus almış 😊herkese hayirli olsun gule gule kullansinlar😊

• Hdr düzgün çalışıyor güncelleme sonrası.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Benim cihazda geldi, galiba sonunda tam istediğim Telefona kavuştum :)

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazlarınız. Sizi hem s10 hemde p30 konularında görüyordum. O cihazların üstüne oneplus 7 pro yorumlarınızı bekliyorum.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    2 saattir elimde hocam biraz daha kullanayım detaylı karsılastırma yaparım.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun😊ben aldigim gunden belli elimden dusmuyor😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Hayırlı olsun cihazlarınız. Sizi hem s10 hemde p30 konularında görüyordum. O cihazların üstüne oneplus 7 pro yorumlarınızı bekliyorum.
    Cihazı eline alan neden görüşlerini bildirmez anlamadım gitti alan aldıgı kişileride zahmet olmaz ise yazsınki alacak olan nereden alacagını bilsin....ben kendi cihazımdan kılıf hariç memnun kaldım ben alt sıfını hiç kullanmadım hep üst düzey kullanmış her markayıda denemiş biriyim...benim icin öncelik ses erkan kamera bana ceksib yetiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Hayırlı olsun😊ben aldigim gunden belli elimden dusmuyor😊
    senin cihazdaki jelatinde bir sorun oldumu acaba benim pil durumunun oradaki tarafta nokta kadar jelatinde cizik var....acaba buna jeşatin alsam cammı almam lazım yoksa üzerindeki gibimi almam lazım...
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Benimkinde sorun yoktu.İnce alman lazim galiba parmak izi icin kalinlarda algilamiyor diye biliyorum.Ben cihaz hakkinda fikirlerimi zaten yukarlarda yazdim.

• quote:

Benimkinde sorun yoktu.İnce alman lazim galiba parmak izi icin kalinlarda algilamiyor diye biliyorum.Ben cihaz hakkinda fikirlerimi zaten yukarlarda yazdim.
    incede kötü duruyor cam alsam sorun olmaz gibi inceyi denedim üzerindeki sanki cam gibi güzel durmuyor cihaza resmen aşık oldum ama kılıftan soğdum ama...
  • quote:

peki bundan alsam sorun olurmu yanlarada uygularım diyorum iki adet alıp üste alta felanda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 29 Mayıs 2019; 22:53:16 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.