Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kilif olarak icinden cikani mi diyorsun?Sorma cidden ben bukadar akici bi android tel gormedim herseyi cok iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KEHRiBAR- kullanıcısına yanıt
    aynen cihaz cok şık lakin kılıf kaba gösteriyor... şarjıda iyi gidiyor...
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Ben carbon siyah kilifta aldim yaninda orjinal memnunum.Kendi icinden cikan bozuyor goruntusunu,ama carbon siyah olan gayet saglam ve kaba durmuyor
    www.oneplus.com
    OnePlus 7 Pro Protective Case - OnePlus.com
    https://www.oneplus.com/nl/product/oneplus-7-pro-protective-case

• quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Ben carbon siyah kilifta aldim yaninda orjinal memnunum.Kendi icinden cikan bozuyor goruntusunu,ama carbon siyah olan gayet saglam ve kaba durmuyor
    https://www.oneplus.com/nl/product/oneplus-7-pro-protective-case
    arkaya kaplama aldım lakin kaplama arka icin bu cihazın altı üstü yanlarıda var...
    Kaplama nereye kadar koruyacak ki.Duserse ezilir yanlari bence kilif al düşüp ezilirse adamin ici gider😊

• Haftasonu konu içeriğine el atıcam.Size hak veriyorum geciktim yoğunluktan.Eklenmesini istediğiniz birşeyler varsa yazın not alayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaplama nereye kadar koruyacak ki.Duserse ezilir yanlari bence kilif al düşüp ezilirse adamin ici gider😊
    cihaz cok şık olunca kılıf ile hapse sokmak gibi birşey ben uzundur kablolu kulakları bile hayatımdan cıkarmış biriyim kıfın iyiside kötüsüde cihazı hapse tıkıyor...nekadar özen gösterirsen okadar cabuk düşer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Haftasonu konu içeriğine el atıcam.Size hak veriyorum geciktim yoğunluktan.Eklenmesini istediğiniz birşeyler varsa yazın not alayim.
    ses kısmı ile ilgili birşey olsun cihazı ses icinde alanda var dolby atmos var demekle iyi müzik calar denmez cihaza şimdiden kolay gelsin...
    Komple kaplama varmi veya satiliyormu bildigin sitede?birde birsey sorucam portre modu pek iyi gelmedi bana sen denedinmi

• quote:

Komple kaplama varmi veya satiliyormu bildigin sitede?birde birsey sorucam portre modu pek iyi gelmedi bana sen denedinmi
    burada jelatinde var kaplamada lakin gönderim yok yada ben bulamadım türkiyeye ben genel anlamda kemerayı begenmedim koca cihaz normal modda 1.5 mb resim cekiyor 1824x4000 bu çözünürlük sizce normalmi...
    Gadgetshieldz
    OnePlus 7 Pro Screen Protector, Scratch Guard & Covers | Gadgetshieldz®
    https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-screen-protectors-guards.html

• 2 Gündür kullanıyorum. Bundan önce ve hala yanımda olan p30 pro kullanıyordum.

1. İşçilik, kalite falan harika olmuş. ence önceki one plus'lardan daha amiral duruyor.

2. Ekranı harika. İlk anda "ne fark var" diyor insan. Ama aşka bir telefonu kullanınca anlıyorsunuz ki, 90 kare tazeleme çok ama çok güzel bir akıcılık veriyor telefona. Renkleri falan çok güzel. Tek sıkıntısı bence, güneş ışığı altında s10 plus kadar parlak değil. Açıkçası p30 pro da çok iyi bir ekrana sahip. Daha parlak olabilirdi ama onun dışında harika bir ekranı var. Özellikle çentiksiz çok güzel :D

3. Sesi çok güzel çıkıyor. p30 pro'dan sonra kulakları bayram etti. Stereo olması ayrı bir güzellik. p30 pro'daki en büyük sıkıntı buydu.

4. Parmak izi okucusu acaip hızlı ve güzel çalışıyor. p30 pro'dan ve s10'dan çok daha hızlı ve animasyonlu. Çift tıklama var ama ayarlarda tek tıklama da var, en onu kullanıyorum, çok güzel ve kolay oluyor. zaten smart lock kullandığım için pek gerekmiyor ama çok iyi ve hızlı, rakipleri gerisinde bence.

5. İlginç gelecek iliyorum ama titreşim motoru adama benzemiş. Çok daha iyi ve tepkili çalışıyor. Çok hoşuma gitti. öncekilerde bu kadar iyi değildi. Hatta İphone'den sonra en iyisi diyebilirim.

6. Güncellemeden sonra ciddi toparlanma oldu. HDR düzgün çalışıyor. Geniş açı daha net, gece modu düzgün çalışıyor. Gcam kurulu, o da çalışıyor ama hala yolu var. Gcam çoğu yerde daha güzel ve iyi çekiyor bence. Özellikle "renk" doğruluğu gcam'de daha doğru. One plus geceleri biraz sarı çekiyor. Gündüz fark yok ama gece fotoğraflarında sarı fazla. s10 serisine benziyor bu açıdan. Ön kamerası bence oldukça iyi. Video'da 4k60 kare çok güzel çekiyor. p30 pro,'dan iyi bence ama 5 dakika sınırı sinir bozucu bir durum. Onun dışında bence çok güzel video çekiyor.

Kamera meselesi biraz derin bir mesele aslında. Güncellemelerle düzeliyor kamera. Evet çok iyi donanımı var, ama kusura bakılmasın bu haliyle p30 pro bence önde. Zoom kalitesi olsun, geniş açısı ve makrosu olsun, gece modu olsun, her şekilde one plus'tan ve s10 plus'tan iyi. Her güncelleme ile "daha" iyi olacak, düzelecek ama p30 pro'yu yakalama şansı yok bence. Kimse kamera için one plus almasın.

7. Pili "iyi" gidiyor diyemeyeceğim. Daha ilk günleri pil oturur ama p30 pro uzak ara en iyisi. s10'dan da iyi, iphoneden de iyi. p30 pronun pili bitmiyor, kablosuz şarj özelliği var. Evet 90 kare tazelemeyi kapatırsan pil uzun gidiyor ama o zaman ne anlamı var ki? Ayrıca "kablosuz" şarj olmamasını artık aklım almıyor. İphone de ile var ya! Artık! ne diyim? Bence buna bir son vermelerinin zamanı geldi. One plus 7t pro'da kablosuz gelir inşallah.

Telefon "aşırı" hızlı, aşırı seri, yağ gibi akıyor. Ekran çok ama çok iyi iş çıkartıyor. Çentiksiz ekran harika, insan sürekli kullanmak istiyor. Sesi muhteşem, ön kamerası çok iyi, oyun performansı falan çok ama çok güzel. Pubg çok keyifli oynanıyor. Parmak izi okuyucusu çok ama çok hızlı, işletim sisteminin esnekliği harika, kullanıcı dostu. 4k 60 kare çok güzel çekiyor, tek eksik kamerası daha iyi olabilirdi, dxomark puanı bence yanıltıcı. Güncelleme ile güzelleşecektir ama asla p30 pro'yu geçemez. Fotoğraf çeken biri "gitsin" p30 pro alsın, geriye kalan, bir telefonda olması gereken ne varsa one plus'ta var. Gerçekten harika bir telefon yapmışlar.

Zoom'un aslında 2.2 olduğu, 3x'in aslında digital olduğu ortaya çıktı, her yerde haberi var. Buna gerek yoktu bence.. çok güzel telefon kimse aman "bunun zoom'u" 2x diye gidip başka telefon almaz..

One plus'tan harika bir hamle, bir sürü yeniliğin ilk defa bir android telefonda gördüğümüz 7pro "hız" kelimesinin hakkını sonuna kadar veriyor.

• Gcam vs One plus kamera

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Facebook da zahter var. Güvenilir ve sorunsuz kayıtlı bir şekilde ondn alabilirsiniz. Onun gibi bir kaç satıcı daha var onu da araştırarak bulabilirsiniz.
    Eski bir telefonu malum yol ile buna kayıt ettiriliyor diyelim.
    Malum yol derken dostum? Konuya epey uzagım

• quote:

Orijinalden alıntı: koyumavi12345

Malum yol derken dostum? Konuya epey uzagım

Alıntıları Göster
    Yani elinde adamın s3 varsa kullanılmıyorsa onun imeilini yazar cihaza sende kullanırsın sıkıntı felan olmaz taki kayıtlımı diye bakınca s3 oldugu cıkar oraya malum yol budur bana göre...
  • Bu IMEI olayı ile ilgili merak ettiğim bişey var. İmesini atılacak cihazın illa akıllı telefon mu olması lazım. Tuşlu eski bir cihazın imeiyi atsak sorun olur mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

ses kısmı ile ilgili birşey olsun cihazı ses icinde alanda var dolby atmos var demekle iyi müzik calar denmez cihaza şimdiden kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Dolby kendini kanıtlamış zaten.Yeni var olan bir yapı değil.Bose ile kıyaslanamaz tabiki ama hepsinin ayrı bi yeri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Dolby kendini kanıtlamış zaten.Yeni var olan bir yapı değil.Bose ile kıyaslanamaz tabiki ama hepsinin ayrı bi yeri var.

Alıntıları Göster
    Orası ayrı ama her telefonda olşan dolby aynı sonucu vermiyor misal ben bunla kullanıyorum ama degişimi bu ay yada gelecek ay yapacam

Bang & Olufsen BeoPlay H8 Aktif Gürültü Önleyici
  • arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum kesinlikle ama 8.8 mm kalınlığı varmış. baya kalın galiba, elinizde nasıl hissettiriyor? kalın ve ağır mı?
  • Migros satmıyor mu artık one plus. Bi ara teknosa da satıyordu. 300 500 fazla vermeye razıyım

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Gcam çok daha iyi. Op kamerası pastel boya gibi çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.