Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç defa mail ile görüştüm Pazarlama Müdürleri ile, lakin 2019 yılında girmek gibi bir planları olmadığını, 2020 senesi için gündeme alacaklarını söyledi.
  • Hocam, Istanbul Besiktas tan Cihaz almayi dusunuyorum. Ama IMEI olayindan pek anlamam, yurt diisndan alis veris de hic yapmadim.

Cihazi alirken nelere dikkat etmem lazim, ve IMEI kontrolunu nasil yapmam gerekir?

Kisaca telefon orijinal mi degilmi? Baskasina kaydolmusmu olmamismi? IMEI de sorun cikarmi cikmazmi? Nelere dikkat etmem gerekir, yardimci olursaniz sevinirim!

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitefox1337

Hocam, Istanbul Besiktas tan Cihaz almayi dusunuyorum. Ama IMEI olayindan pek anlamam, yurt diisndan alis veris de hic yapmadim.

Cihazi alirken nelere dikkat etmem lazim, ve IMEI kontrolunu nasil yapmam gerekir?

Kisaca telefon orijinal mi degilmi? Baskasina kaydolmusmu olmamismi? IMEI de sorun cikarmi cikmazmi? Nelere dikkat etmem gerekir, yardimci olursaniz sevinirim!

Tesekkurler.
    sana veren kişi verirken eski püskü bir cihazın imeilini cakacak cihaza sorun cıkarmı cıkmazmı o alacagın kişiye bağlı ben koray hocamdan aldım adamın yeri belli yurdu belli türkce yükledi imeil yazdı verdi alırken dikkatli bakman gereken kutusunun icine eksik birşey varmı diye bak cihazın cizik vbsi varmı diye bak kullanılmış diye bak kısacası temizmi diye bak faturası varmı bilmiyorum varsa ona bakarsın iemil ise internetten bakarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

sana veren kişi verirken eski püskü bir cihazın imeilini cakacak cihaza sorun cıkarmı cıkmazmı o alacagın kişiye bağlı ben koray hocamdan aldım adamın yeri belli yurdu belli türkce yükledi imeil yazdı verdi alırken dikkatli bakman gereken kutusunun icine eksik birşey varmı diye bak cihazın cizik vbsi varmı diye bak kullanılmış diye bak kısacası temizmi diye bak faturası varmı bilmiyorum varsa ona bakarsın iemil ise internetten bakarsın

Alıntıları Göster
    Cevap icin tesekkurler.

Sunu anlamadim "eski püskü bir cihazın imeilini cakacak cihaza sorun cıkarmı cıkmazmı o alacagın kişiye bağlı"

Yani diyelimki, Cihaz yeni, kutu acilmamis, vs, Ama eski bir telefonun Imei ini mi koycak cihaza?

• quote:

Cevap icin tesekkurler.

Sunu anlamadim "eski püskü bir cihazın imeilini cakacak cihaza sorun cıkarmı cıkmazmı o alacagın kişiye bağlı"

Yani diyelimki, Cihaz yeni, kutu acilmamis, vs, Ama eski bir telefonun Imei ini mi koycak cihaza?

Alıntıları Göster
    Sana alan kişi kullanmadıgı eski bir cihazın imeilini yazarki bunu fiyatada aslında dahil ider neden yapar cünkü bu iş cihaz ile yapılan bir iş sen evde kod girdim oraya girdim yaptım diyemezsin bazende mesaj gelir cihazın 4g destekli degilder ama calışır neden cünkü cihaza imeil attıgı cihaz 50 100 liralık telefondur alacagın kişi arkası belli yeri belli olan birisi olsun öyle bir iki adet getirdim sattım diyenler degilde herzaman sana destek verecek biri lazım olsun
    bana atan kişi 500 tlilik çöp olan bir telin imelini atmış cihaz çöp olan birşey herhalde iemili bana atmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 27 Mayıs 2019; 23:47:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

Sana alan kişi kullanmadıgı eski bir cihazın imeilini yazarki bunu fiyatada aslında dahil ider neden yapar cünkü bu iş cihaz ile yapılan bir iş sen evde kod girdim oraya girdim yaptım diyemezsin bazende mesaj gelir cihazın 4g destekli degilder ama calışır neden cünkü cihaza imeil attıgı cihaz 50 100 liralık telefondur alacagın kişi arkası belli yeri belli olan birisi olsun öyle bir iki adet getirdim sattım diyenler degilde herzaman sana destek verecek biri lazım olsun
    bana atan kişi 500 tlilik çöp olan bir telin imelini atmış cihaz çöp olan birşey herhalde iemili bana atmış...

Alıntıları Göster
    Sanirim benim attigim ilk mesaj karisik. Yeterince detay vermemisim. Daha guzel aciklayim.

Satici dukkani olan bi satici, sahibinden.com da 2 yildir cihaz satmis, bi cok telefon satiyor.

Alicagim telefon sifir, kapali kutu. (oyle itta ediyor satici, ve sahibinden.com a bakilirsa, guvenilir bir saticiya benziyor).

Ben telefonun kendi IMEI ini pasaporta kaydettiricem. Sorum su: Telefon un orijinal urun olup olmadigini nasil anlayabilirim, nelere dikkat etmeliyim?

Tekrar tesekkurler, bayag ugrastirdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitefox1337 -- 27 Mayıs 2019; 23:54:17 >

• quote:

Sanirim benim attigim ilk mesaj karisik. Yeterince detay vermemisim. Daha guzel aciklayim.

Satici dukkani olan bi satici, sahibinden.com da 2 yildir cihaz satmis, bi cok telefon satiyor.

Alicagim telefon sifir, kapali kutu. (oyle itta ediyor satici, ve sahibinden.com a bakilirsa, guvenilir bir saticiya benziyor).

Ben telefonun kendi IMEI ini pasaporta kaydettiricem. Sorum su: Telefon un orijinal urun olup olmadigini nasil anlayabilirim, nelere dikkat etmeliyim?

Tekrar tesekkurler, bayag ugrastirdim!

Alıntıları Göster
    1 hazirana kadar vaktin var adam zaten satarken kayıt işini malum yoldan imeil atarak ek ücreti ödemeden başka yere hallediyor sen dersen ben resmi kayıt yapacam ücreti karşılıgında onuda yapar orjinalligide kutusundan belli eder acılmamış olmasına dikkat et cizik varmı ona bak vb ben alırken acıktı imeil ve Türkce icin acmış
    Bazende satıcıya güvenmemek lazım biraz indesen inmez ama tamam desen hemen atlar bu yüzden satıcı arkanda olan birisi olsun cekip giden birisi degil...

• Arkadaşlar bu telefonu nereden alacağız. Facebookta ve sahibinden de bir kaç kişi satıyor ama ne denli güvenilir bilmiyorum. Kaldı ki pasaportum yok benim. Kimin üzerine kayıt yapıyorlar. İmei ne oluyor. Aydınlatır mısınız lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Facebook da zahter var. Güvenilir ve sorunsuz kayıtlı bir şekilde ondn alabilirsiniz. Onun gibi bir kaç satıcı daha var onu da araştırarak bulabilirsiniz.
    Eski bir telefonu malum yol ile buna kayıt ettiriliyor diyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun ses kalitesi ve bataryası cidden çok hoşuma gitti. Bu mp3 için herhangi bir program onerirmisiniz. Powerap Google play muzik sevemedim .
    Bir de kılıf için biraz daha bekleyelim mi. Hepsi burada ya 6t nin ki gelmişti telefon olmasa da. Onun gibi gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Arkadaşlar telefonun ses kalitesi ve bataryası cidden çok hoşuma gitti. Bu mp3 için herhangi bir program onerirmisiniz. Powerap Google play muzik sevemedim .
    Bir de kılıf için biraz daha bekleyelim mi. Hepsi burada ya 6t nin ki gelmişti telefon olmasa da. Onun gibi gelir diye düşünüyorum.
    Amazon dan getirtebilirsin

Niye hepsiburada ya gelmesini bekliyosunki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitefox1337 -- 28 Mayıs 2019; 11:56:23 >

• nitefox1337 N kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim.
    Amazonu biliyorum da hiç hesap açıp da sipariş etmedim. Bir inceleyeyim güzel bulabilirsem sipariş veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolu44 -- 28 Mayıs 2019; 12:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Arkadaşlar telefonun ses kalitesi ve bataryası cidden çok hoşuma gitti. Bu mp3 için herhangi bir program onerirmisiniz. Powerap Google play muzik sevemedim .
    bu cihaza ayıp ediyorsun hocam bu cihazda mp3 mü dinlenilir ben flac şarkılar dinliyorum türkce yeri geliyor 24 bit dinliyorum bu cihazla tabi kulaklıkta önemli etken
  • quote:

Amazon dan getirtebilirsin

https://www.amazon.com/s?k=oneplus+7+pro+case&crid=3D1K9RMV3UCVH&sprefix=oneplus+7+pro%2Caps%2C553&ref=nb_sb_ss_i_1_13

Niye hepsiburada ya gelmesini bekliyosunki?

Alıntıları Göster
    ben bunu aldım 4 haziranda elimde olur...
    dbrand.com
    OnePlus 7 Pro Skins, Wraps & Covers » dbrand
    https://dbrand.com/shop/oneplus-7-pro-skins

bi de bunu alıp yanları ve alt üstü kullanacagım bu sayede kılıftan kurtulacam alttaki ürün türkiyeye göndermiyor herhalde
    Gadgetshieldz
    OnePlus 7 Pro Screen Protector, Scratch Guard & Covers | Gadgetshieldz®
    https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-screen-protectors-guards.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 28 Mayıs 2019; 14:51:31 >

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Bi kac sene once Dbrand ten siparis vermeye calismistim, gondermiyolardi.

Amazon dan da bazi firmalar Turkiye ye gonderim yapmiyolar. Amazon un tek problemi o.
  • quote:

Bi kac sene once Dbrand ten siparis vermeye calismistim, gondermiyolardi.

Amazon dan da bazi firmalar Turkiye ye gonderim yapmiyolar. Amazon un tek problemi o.
    şuan gönderiyor lakin başka firmalar bu sitedeki ürünleri tam kaplayanını gönderiyor bu ise sadece arka kapak icin olanı gönderiyor sorunda ek bir koruma icin birşeyler lazım yanlar alt üst ön zaten ekran koruyuculu
  • nitefox1337 N kullanıcısına yanıt
    Dbranddan 2 kere sipariş verdim son 6 ayda ikiside 10 günde elime ulaştı ama bu sefer almayacağım görsel olarak iyi hoşta hiçbir koruma sağlamıyor , bende aliexpress den sipariş vermiştim 2 hafta önce bu hafta elime gelir kılıflar , telefon normalde bugun elime ulaşması lazımdı ama sürat kargo ikitelli aktarmadan kalmış vaziyette anlamadım gitti ne lanet firmadır sürat kargo.
  • Şunu ilk mesaja eklermisin bomboş ilk mesaj , millet konu içinde aramasın. Hatta türkçeyede çevirip ekleyebilirsin.

6T konusunuda sen açmıştın ve hala onun ilk sayfasıda boş tamamen , müsait oldugumda ilgilencem dediğini hatırlıyorum ama hala ilgilenmedin , madem bu kadar yoğunsun konuyu açma yada başkasına devret.

• Malum yolla IMEI yapıldığı zaman Band 20 özelliği kayboluyor mu? Xiaomi telefonlarda böyle bir durum var da.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Buradaki amac koruma degil kılıftan kurtulma cihaza tam hakim olma görselliği öne cıkarma bana göre böyle kaba kılıf işe Yaramaz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.