< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (159. sayfa)

-
-
O tarz şeylerle ilgilenmiyorum günlük kullanıcıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyunlar pil ölümünü olumsuz etkiliyor.Orjinal pil değişim yapan Türkiye'de yok.Çinde orjinal gösterilip satılanlarda hep yan sanayi.Orjinal bende baktım.
Benimki de aynı durumda. Şarj bariz hızlı gidiyor. Zamanla bi miktar düzelebilir diye düşünüyorum ancak arada fark olacak gibi. Deji sitesine baktım 7t pili yok. Kaliteli yan sanayi bulan varsa buraya da yazsın hayrına. 3 yılı geçti değiştiresim vardı zaten pili
HD1900 e hala güncelleme gelmedi unuttular heralde çin modelini.
-
Kilit ekranı bildirimleri berbat olmuş. Bildirimlerin çoğunu kilidi açmadan görmek imkansız halde şu an. Ortam ekranı da berbat halde maalesef.
-
Bana göre kamerada zayıflamada var.
Eski sürüme dönmek için ne yapmak gerekiyor. Benim tel uyarı veriyor yerel güncelleme yap diyince daha eski sürüme geçmenize izin verilmez diye.
Güncelleme yine durdurulmuş sanırım çünkü ben dahil çok kullanıcıya hala gelmiş değil.Açıklama olmamasına rağmen oneplus ekibinin yeni güncelleme hazırladığı düşünülüyor.
Pil dışında standart bikaç güzelleştirme var ve daha akıcı gibi Android 12. Pil sorunu vardı sanırım bikaç şarjdan ve kullanım verisinden sonra kendine geldi cihaz. Tekrar normale döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 5 Kasım 2022; 18:29:45 >
OxygenOS 11.0.9.1.HD65AA sürümünden HD1903_11_F.17 sürümüne geçen biri olarak eksiler ve artılar:
- Performans artmış. RAM yönetimi daha iyi. Pil performansı düşmüş.
- Wi-Fi çekim gücü düşmüş, bağlanma hızı artmış.
- Şarj olma eskiye oranla daha uzun sürüyor.
- Wi-Fi ağının bant genişliği etiketini görebilme(2.4G/5G) gelmiş.
- Arama gelince telefonu kaldırınca sesin kısılması özelliği kaldırılmış.
- Zil sesi ve bildirim ses seviyeleri birbirinden ayrılmış.
- Arama geldiğinde ekran daha erken uyanıyor.
- Dinamik bildirim sesleri eklenmiş.
- Kilit ekranına çoğu bildirim artık düşmüyor. Düşen bildirimler de çoğu zaman altta kalıp okunamıyor. İlk başta kilit ekranında görünen bildirim de sonradan kilit ekranından kaybolabiliyor.
- AoD eklenmemiş. Eskisi gibi ortam ekranı devam ediyor. Artık ekranı kapatınca belli bir süre ekranda görünüp kapanıyor.
- Art arda bildirim geldiğinde, ortam ekranı eskisi gibi bildirimleri sırasıyla tek tek gösteremiyor. Diğerlerini görebilmek için ekranı uyandırmak şart koşulmuş.
- Ekrana tek dokunmayla ortam ekranının görüntülenmesi özelliği kaldırılmış. Bunun yerine telefonu hareket edince aktifleşme gelmiş. Ani ışık değişimlerinde de parmak izi görüntüleniyor.
- Ortam ekranı parmaklığı dengesiz çalışıyor. Minimum parlaklık ayarlıyken de maksimum şekilde yanabiliyor.
- Ortam ekranındaki simgeler aşırı büyümüş.
- Horizon light, 3 renge düşmüş. Arama geldiğinde de yanma özelliği eklenmiş.
- ColorOS ile karma arayüz olduğu için WARP yerine VOCC yazan yer de var.
- 8 GB'a kadar RAM genişletme özelliği eklenmiş.
- Karanlık mod-aydınlık mod arasında geçiş yaparken daha akıcı geçiş sağlanmış olup, karanlık moda 3 farklı stil eklenmiş. Üçüncü taraf uygulamalar için de karanlık mod ayarlama eklenmiş.
- Parmak izi animasyonları eklenerek toplam 7 tane olmuş. Buna uygun iz artık ortam ekranında da değişiyor.
- Kişiselleştirmede renkleri değiştirirken telefonun sapıtması düzeltilmiş. Çalışan uygulamalar çalışmaya devam ediyor.
- 2 farklı yazı tipi eklenmiş.
- PiP modu daha akıcı çalışıyor ve pencere daha da büyütülebiliyor.
- NFC sesi değişmiş.
- El hareketlerine gezinmeye "Önceki Uygulamalara Geç" özelliği eklenmiş.
- Son görevler yöneticinden hızlıca uygulama kapatırken yanlışlıkla bir soldaki uygulamanın kapatılması hatası düzeltilmiş.
- Son görevler yöneticinden tümünü kapat deyince son kullanılan uygulama artık açık kalıyor.
- Kısmi ekran görüntüsü alma özelliği gelmiş. Daha fazla düzenleme seçeneği eklenmiş.
- 3 parmakla yukarı kaydırarak bölünmüş ekrana girme özelliği eklenmiş.
- Tek elle kullanım modu eklenmiş.
- Parolalar için güvenli klavye eklenmiş.
- Kapalı ekran hareketlerinde S çizince kamerada Selfie açılma özelliği kaldırılmış.
- Görüşme sırasında artık klavye tuşlaması yaparken hoparlör açılıp kapanabiliyor. Başlık olarak arama cevaplandığında hızlıca hoparlör açma-kapama eklenmiş.
- Volte ve VoWiFi kaldırılmış.
- Uygulama çekmecesinde uygulama arama yapmak için kullanılan parmak hareketi kısayolu kaldırılmış.
- Durum çubuğundaki bildirim simgeleri artık uygulamaya bağlı olarak renkli şekilde de gösterebiliyor.
- Bildirim alındığında ekranı uyandır özelliği eklenmiş.
- Eskiden 2 tane olan dosya yöneticisinin biri kaldırılmış.
- Gizliliğe, uygulamalar panoyu okuduğunda beni uyar seçeneği eklenmiş.
- Uygulama simgesine basılı tutunca gelen bildirimi görebilme özelliği kaldırılmış.
- Önceden hiçbir simge paketinde uygulamaların gerçek simgesini göremezken şimdi uygulama simgelerinde varsayılan seçiliyken ve ART+ simgeleri kapalıyken artık uygulamanın gerçek simgesini görebiliyoruz. Özel seçiliyken ART+ simgeleri kapatılamadığından uygulamaların gerçek simgesini göremiyoruz.
- Uygulamaları tam ekran kullanırken bildirim geldiğinde uygulamayı serbest pencerede açma özelliği geliştirilmiş. Maalesef ki başka türlü uygulamaları bu şekilde çalıştıramıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 6 Kasım 2022; 18:46:40 >
-
10 da kalmam daha iyi.Detaylı anlatım çok iyi olmuş.
Ben 12 ye geçtim, memnunum herkese tavsiye ederim
OOS11 de Şarj ekran sürem 3.5 saat civarında idi 5.5 saate çıktı
%100-%5 arası kontrol ettim hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 7 Kasım 2022; 8:34:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 6 saate yakın alıyorum çok parlaklığı kısınca :)
Sınırlı özelleştirmelerle Stock Android e en yakın sistemlerden biri olan OxygenOS ten eser kalmamış, Global ColorOS 12 giydirilip alın size OxygenOS 12 yaptık demişler ama tabi ki de olmamış
-
Pil değişim yapan oldumu?
A12 mp3 sürümü çıktı benimkine gelen giden birşey yok hala a11 de 😂
A12 MP3 le güncelleme desteği kesildi.
Oxygen updaterden yükledim bende otadan gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X