f18 sürümü geldi hindistan için aralık güncelmmesi ardından 2023'de ocak güncellemesi gelsi f18 ama sanırım bu global için |
| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (161. sayfa)
-
-
Bulmak zor heryer orjinal diye yansanayi satıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
F.18 mi 20 mi bu
-
F 17
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Güncelleme de sıkıntı var, şarj çok hızlı bitiyor. Pil kullanım senaryosunda ise telefon yüzde yüz sarj olunca bile ,uygulamalar sarj harcama bilgisi sıfırlanmiyor.
Eski sürümler daha stabil ve pil daha iyi.
OnePlus güncelleme işini beceremiyor sanırım hep bir ariza var. Eskiden iyi idi diyorlar. Ama bizim sansimiza artık
Benim kullandığım sürüm gayet iyi.Android 10 memnunum.Bazı sürümleri gerçekten çok sıkıntılı.
7T batarya için deji ile görüştüm.Talep oluşturdular.Gruptakilerde tekrar yazarsa talep hızlanır kısa sürede batarya gelir çok talep olursa.
Bende bir yerden aldım kendi markaları diye,geldi başka marka yan sanayi tabi ki tamamen boştu 20 dakikada falan zor topladı kendini 7t cihazım 6 saat ekran süresi alıyordum ama %10 kalınca batarya çok hızlı gidiyordu ve 2 kaldığında kapanıyordu iade ettim o batarya 3-5 ayda pert olurdu zaten
Ne zaman gelecekmiş dostum zaman verdiler mi ??
Talep oluşturdular.Tekrar sende oluşturursan kısa sürede gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi siteleri üzerinden mi yoksa arayarak mi yaptın
Siteleri üzerinden yeterli.
Tamam
Grupta 7T batarya değiştircek kaç kişi var toplamda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X