Nasıl yüklediniz ben bir türlü yükleyemedim.. bir değişiklik varmi cihazda ayrıca öncekinden daha iyimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasıl yüklediniz ben bir türlü yükleyemedim.. bir değişiklik varmi cihazda ayrıca öncekinden daha iyimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redfortes -- 10 Ocak 2023; 20:15:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
7 serisine de mp3 verdiler 7t bir güncelleme daha almalıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonum 7T Pro Mclaren T-Mobile (HD1925) model Hala Android 11 sürümü mevcut. Android 12 diye güncelleme geldi diye biliyorum. Güncellemeyi kontrol ettiğimde sistem güncel diyor. Telefonu Android 12 ye nasıl güncelleye bilirim. |
2019 da ilk çıktığından beri kullanıyorum :D amoled yanığı oluştu ekranda o kadar parlaklık vs ile kullandım ama One plus 7 pro nasıl bir cihaz ise android 12 beta kurulu olan cihaz hala seri , takılmadan ,uygulama çökmeden çalışmakta , s23 ultra alma arifesindeyim tek endişem yazılım kısmında one oplus oxgyen i arar mıyım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
orjinal batarya bulursan haber ver |