Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
58
Favori
183.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, ben Xs Max kullanıyorum. Android telefonları arada alıp kullanırım. İşim gereği instagram paylaşımları yapmak durumundayım. Bundan önce en son note 9 kullandım. Instagram üzerinden paylaşımların kaliteleri çok kötüydü. Üzülerek note 9'u satmıştım. Şimdi tekrar android cihaz kullanmak istiyorum. Oneplus markasını severim hele bu fiyatı görünce daha çok sevdim :) Artık Xs Max'e 7k para bağlamak istemiyorum açıkcası. Kullanan arkadaşlardan biri anlattığım durumun geçerli olduğunu yazmış. Bunu aşmanın bir yolu yok mu? Modlu apk vs? Veya hikaye atmadan başka bir app'le sıkıştırma işini kendim yapsam görüntü çamur gibi olmasa..
  • Lorenzo Von Matterhorn kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiçbir android cihaz iPhone gibi hikaye atamıyor. Cihazların kabahati yok aslında, Instagram on Android optimizasyonu sıkıntılı hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar oneplus 7t pro var. Şarja taktım şimdi % 93 oldu sanki şarj olmuyor gibi 93 te kaldı 10 dakikadır. Dünde aynısını yapmıştı bugunde yaptı.

• Şeytan Galaxy S10'dan 7T Pro'ya geç diye dürtmüyor değil ne yapsam bilemedim :)
  • OnePlus'ın Türkiye'de olmasını isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vizjerei V kullanıcısına yanıt
    Direk Android 10 yüklü geldi.
    Aldığım yerden direk IMEI atılmış geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizjerei

beyler 7t prolarda da imei 7ler ile aynı mı. android 10 mu yüklü gerekiyor downgrade mi gerekiyor, bilgi sahibi olan varsa paylaşsın lütfen
    7t için downgrade olmayabilir, fabrikadan 10 la çıkıyor alet, 9 olanı yapmamışlardır diye düşünüyorum
  • ben de birkaç güne 6t cihazımdan 7t'ye geçiyorum. 5t'den beri oneplus kullanıyorum ve çok merak etmedikten sonra başka bir android cihaz kullanmam diye düşünüyorum...

gerçi yeni çıkacak olan moto razr ilgimi çekmiyor değil
  • Arkadaşlar meraktan OnePlus 7T veya 7T Pro denemek istiyorum, 1 haftalık Mi9 Pro 5G 8gb/256G ile takas düşünen olursa PM atsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Arkadaşlar meraktan OnePlus 7T veya 7T Pro denemek istiyorum, 1 haftalık Mi9 Pro 5G 8gb/256G ile takas düşünen olursa PM atsın ..
    Bende yeni oneplus 7t aldım. xiaomi hayranlık derecesinde 4-5 yıldır çoğu ürününü takip edip kullanıyordum. OnePlus ı gerçekten çok beğendim. Telefona verilerimi kopyaladım şahsi dosyam çok fazla. Sadece 1 saat felan çay içeriz incelemek istersen yardımcı olurum. İstanbul fatih
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

Bende yeni oneplus 7t aldım. xiaomi hayranlık derecesinde 4-5 yıldır çoğu ürününü takip edip kullanıyordum. OnePlus ı gerçekten çok beğendim. Telefona verilerimi kopyaladım şahsi dosyam çok fazla. Sadece 1 saat felan çay içeriz incelemek istersen yardımcı olurum. İstanbul fatih

Alıntıları Göster
    ilgine alakana çok çok teşekkürler ama şehirler farklı , ankara ben :)
  • Arkadaşlar 7t almayı düşünüyorum imei atıldıktan sonra band 20 sorunu oluyormu

• F-138 kullanıcısına yanıt
    sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

• Arkadaşlar şu anda aliexpress te çin versiyonu 2500tl civarina geliyor. Global olani 3500 tl. Çin versiyonu alsam global roma cevirebilirmiyim? Bu işlemleri anlatan bir klavuz varmidir? Eger işlem kolaysa çin versiyonunu alacagim. Donamimsal olarak fark varmidir global ile çin versiyonunun.

• Çin'den nasıl alacaksınız?

• thedeli T kullanıcısına yanıt
    Evet öncesi ve sonrası 1 saniye açık kalıyor eğer dediğiniz bu ise.

• nabu kullanıcısına yanıt
    donanımsal fark yok. çindekinin yazılımı hyrogen os globaldeki oxygen os. yazılımı değiştirmek basit internette anlatımlar mevcuttur. Ama çinden kargo ile telefon getirmeniz imkansıza yakın. Gümrükte her ürün kontrole tabi tutuluyor artık.
  • Karakama K kullanıcısına yanıt
    Bu yasaya göre 250 TL vererek kayıt işlemi yapılabiliyor mu pasaport vs olmadan? Eğer öyleyse pasaport yerine bunu yapmak epey avantajlı gibi :)
    Ben mi yoksa yanlış anladım?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.