Bildirim
★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Oneplus 8 iniz hayırlı olsun . Ben de internet üzerinden Oneplus alarak Belçika'daki akrabama göndermek istiyorum . Siz Rakuten den almışsınız. Cihaz size ulaştı mı ? Kargo süresi kaç gün sürüyor. Rakuten Avrupadaki deposu üzerinden mi gönderiyor cihazı, yoksa Avrupa dışından bir yerden mi geliyor ? Bunu neden sordum , eğer Avrupadaki deposundan sevk ediliyorsa ekstra gömrük vergisi ödemeyiz .Ama Avrupa dışından geliyorsa gümrük vergisi sıkıntısı ve ürünün geç gelmesi söz konusu olabilir ..
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. -
-
-
Hocam alan arkadaş arkadaşın abisi dubai de kendisine rica ettik bir adet arkadaşım bir adette benim için anca aldirabildik keske imkan olsa fazla getirbilsek tek başına dönecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dubaide daha ucuz demekki ürün kendimi kazıklanmış hissettim birden
3000 aed hocam kendi abd sitesinden bile ucuz duquote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
Dubaide daha ucuz demekki ürün kendimi kazıklanmış hissettim birden
noon.comShop OnePlus 8 Pro Dual Sim Ultramarine Blue 12GB RAM 256GB 5G online in Dubai, Abu Dhabi and all UAEhttps://www.noon.com/uae-en/8-pro-dual-sim-ultramarine-blue-12gb-ram-256gb-5g/N37007924A/p?o=f01fe0bdaa75258b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hepsiburadada satışa çıkmış 8 ve 8 pro one Plus Türkiye garantili (öyle yazıyor en azından )olarak satılıyor. 9000 ve 10000 TL’den satışa çıkmış. -
Türkiye de o fiyatlara telefon satamayacaklarini onlar da anlarlar tez zamanda :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi de 1000 dolar zaten vergi ile normal yani yeni çıkan telefonların hepsi bu fiyatlarda mesela find x2 ve mi 10.Bana sorsan riske girilmez bu fiyatlar verilecekse iPhone alınır ama illa android alınacaksa da samsung yerine one Plus alınır yine de.quote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
Türkiye de o fiyatlara telefon satamayacaklarini onlar da anlarlar tez zamanda :) -
Aynen öyle hocam. O parayı verdikten sonra iPhone alınır geçilir. Ancak marka bilinirligi bakımından xiaomi, one plus vb markalar Türkiye de yüksek fiyata telefon satamazlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu siteden mi aldiniz dubai icin sizde. Ne kadar surede geldi siparis verdikten sonra. Bende bi tanidik bulmaya calisicam artik dubaiden gelicekquote:
Orijinalden alıntı: badcrow
3000 aed hocam kendi abd sitesinden bile ucuz du
https://www.noon.com/uae-en/8-pro-dual-sim-ultramarine-blue-12gb-ram-256gb-5g/N37007924A/p?o=f01fe0bdaa75258b
Alıntıları Göster
-
3 gün içinde teslim edildiquote:
Orijinalden alıntı: Canceylan0707
Bu siteden mi aldiniz dubai icin sizde. Ne kadar surede geldi siparis verdikten sonra. Bende bi tanidik bulmaya calisicam artik dubaiden gelicek
Alıntıları Göster -
Gerçekten öyleymiş neyse yapacak birşey yok aldık zaten benim telefonda siparişi geçtik 2 gün içinde gelmişti zaten paketi açtırıp bakmıştım ama şu 2 adet orjinal olan siyah ve mavi renkli kılıf hediye göndermemişler buna üzüldüm açıkçası nereden kılıf bukucam buna şimdi daha ülkemizde kılıfları yok spigen inquote:
3000 aed hocam kendi abd sitesinden bile ucuz du
https://www.noon.com/uae-en/8-pro-dual-sim-ultramarine-blue-12gb-ram-256gb-5g/N37007924A/p?o=f01fe0bdaa75258b
Alıntıları Göster
-
imei atıp mı kullanıcaksınız yoksa. 4 ay + 4 ay imei atmadan mı ?quote:
3 gün içinde teslim edildi
Alıntıları Göster
alma -
ayrıca almanya da akrabam var yakın zaman da gelicek. almanyadan en uyguna nerden sipariş verebilirim. -
mecburen öyle kullanılacağız hocamquote:
Orijinalden alıntı: Canceylan0707
imei atıp mı kullanıcaksınız yoksa. 4 ay + 4 ay imei atmadan mı ?
alma
Alıntıları Göster -
Wonda mobile kullanan var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar bir sorunum var. Ana ekrana ekledigim widgetları silemiyorum. İlk defa one plus kullanıyorum bilmediğim bir şey mi var anlamadım. Google'dan biraz araştırma yaptım ama bulamadım.
normalde silebiliyorum basılı tuttum ekrana gelen çarpı işaretine basınca siliniyor. Ama bazılarını silemiyorum örneğin saat widgeti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadnan -- 18 Haziran 2020; 11:38:40 >
Arkadaşlar selam.oneplus 8 kullanıcısıyım , netflix ve TFT yükledim iki uygulamada tam ekran olmuyor . Tam ekran modunda çalışan uygulamalar ayarına girdim oradada hiç uygulama gözükmüyor. ilk kez oneplus kullanıyorum çözümünü bilen varmıdır acaba( ön kamera kısmı şerit şeklinde siyah kalıyor , full ekran deneyimi olmuyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 18 Haziran 2020; 12:1:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X