Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.972
Cevap
54
Favori
230.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canceylan0707

ayrıca almanya da akrabam var yakın zaman da gelicek. almanyadan en uyguna nerden sipariş verebilirim.
    Burdan aldırın işte.
    5389tl ye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Arkadaşlar selam.oneplus 8 kullanıcısıyım , netflix ve TFT yükledim iki uygulamada tam ekran olmuyor . Tam ekran modunda çalışan uygulamalar ayarına girdim oradada hiç uygulama gözükmüyor. ilk kez oneplus kullanıyorum çözümünü bilen varmıdır acaba( ön kamera kısmı şerit şeklinde siyah kalıyor , full ekran deneyimi olmuyor)
    tuhaf, bende oneplus8 aldım ama şu anda fransada yatıyor, bakalım ne zaman gelecek bize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Burdan aldırın işte.
    5389tl ye geliyor.
    https://fr.shopping.rakuten.com/mfp/6378541/oneplus-8-pro?pid=4885941150

Alıntıları Göster
    hocam fransa değil mi bu . almanyaya giderse ekstra vergi vs cıkar mı ? sipariş edersk kaç günde varır sizce

• Canceylan0707 C kullanıcısına yanıt
    Zaten teslim tarihi satın alirken çıkıyor,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, Oneplus 8 almayı düşünüyorum. Aliexpreste Cn Global Rom yazıyor. Bu Türkiye de kullanımda bir sıkıntıya sebep olur mu? Normal global rom flashlamak kolay mıdır? Birde elimizdeki imeilerden atabiliyormuyuz? Direk tr ye getirtmeyeceğim kore üstünden elden gelecek.
  • dream787 kullanıcısına yanıt
    Cn versiyonu alsanız bile çok kolay rom yüklerseniz çok basit global olur
    Imei olayi telefoncularin yapabileceği birsey box olması lazım onlar yaparlar sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream787

Merhabalar, Oneplus 8 almayı düşünüyorum. Aliexpreste Cn Global Rom yazıyor. Bu Türkiye de kullanımda bir sıkıntıya sebep olur mu? Normal global rom flashlamak kolay mıdır? Birde elimizdeki imeilerden atabiliyormuyuz? Direk tr ye getirtmeyeceğim kore üstünden elden gelecek.
    bunu bır eleman bana yollamıştı, elıne gecenler deneyip yazabılırler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 19 Haziran 2020; 17:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Tabi hocam, buyrun

https://forum.xda-developers.com/oneplus-8/how-to/guide-enable-volte-vowifi-devices-root-t4105817
    Buradaki yöntemi yaptım swicleri aktif ettim sim menüsünden de aktif ettim fakat volte ve wowifi çalışmıyor tam olarak siz nasıl yaptınız hattım türkcell ve HDSES aktif tel model 8 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 20 Haziran 2020; 13:37:45 >

• Beyler pronun bataryası nasıl acaba tam olarak berbat diyenler var 120 hz olduğu için sanırım?

• Orada yazdığı şekilde yaptım hocam, farklı birşey yok. Benim cihazın OnePlus 8.

Belki 8 Pro da olmuyordur. Bu yöntem aslında 7T Pro içinmiş, düz 8 için de olabilir demişler, deneyin diye konu açmışlardı.

• Selamlar herkese , OnePlus 8 kullanıcısı olarak aranızdayım bende. Volte ve wofi aktif etmek için Oneplus 7 Pro ANA konu sayfasında 2 adet yontem var 2. yontemı 7proda uygulamıştım volte ve wofi aktif olmuştu. 8 üzerinde de denedim sonuç başarılı. 8 proda da çalışacağını düşünüyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/oneplus-7-pro-ana-konu--137802327
  • İyi akşamlar arkadaşlar one plus 8 pro aldım bugün teslim edildi sormak istediğim bazı konular var birincisi telefonu kaldırınca ekran uyandırma olmuyor diğer telefonumda kaldırır kaldırmaz yüz tanıma çalışıyordu ekran açılıyordu bunda tekrar dokunmak lazım diğer soru da uygulamalara kilit koyunca yüz tanıma ile açılmıyor sadece parmak izi ve desen aktif

• Alicanakman A kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım 8 de 1 yöntemle volte yazısı ayarlar kısmında acıldı fakat hem ekranın üst kısmında hemde arama ekranında volte yazı ibaresi yok .ayrıca hattım volteye acık yardımcı olursan sevinirim sendede durum aynımı?
    @Alicanakman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedkocad

merhaba arkadaşım 8 de 1 yöntemle volte yazısı ayarlar kısmında acıldı fakat hem ekranın üst kısmında hemde arama ekranında volte yazı ibaresi yok .ayrıca hattım volteye acık yardımcı olursan sevinirim sendede durum aynımı?
    @Alicanakman
    Bende de durum aynı bir türlü yukarıda volte yazısını çıkaramadım başarabilen varsa yardımcı olsun

• Arkadaşlar selamlar,

Bahsettiğim gibi 2 yöntem var ben ikincisini denedim. Bilgisayara Qpst ve diğer uygulamaları kurduktan sonra telefona engenerin apk sını kuruyoruz anlatıldığı gibi daha sonra PDC uygulaması (windows üzerinden) yazılan adımları uygıladıgınız zaman volte ve wofi simgeleri geliyor. Tavsiyem 2. yöntemi uygulamanız 1.yöntem sanırım sadece ayarlar sekmesinden aktif ediyor. Yapamayan arkadaşlar Dmden ulaşsınlar yardımcı olmaya çalışırım.
  • Dostum xda da volte nasıl yapılır tarifi var ama ingilizce bende sıfır google çeviride pek anlaşılmıyor sen adımları tek tek yazabilir misin biz ingilizce fakirleride faydalansın 🙂

• Arkadaşlar kolay gelsin bende oneplus 8 Pro 12 gb 256 gb versiyonu almayi düşünüyorum da suan tek satıcı var çift hat kayıtlı olarak 6800 liraya satıyor sizce fiyatı nasıl daha uygun alan arkadaşlarımız varmı

• DonKisot1 kullanıcısına yanıt
    dostum tr de o fiyata satan var ise bence alabilirsin bazıları daha uçuk rakamlar istiyorlar.Ama şöyle de bir konu var eğer yurtdışında tanıdğık var ise ona aldırtmak daha uygun olur.

Bu arada hangi satıcı bu fiyata veren?
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam yurtdışında tanıdık olsaydı sanırım 5500 kusurlere gelecekti de maalesef tanıdık yok.
    Ön siparişler facebook gruplarında ahmet mardin diye bir arkadas satıyor şuanda 500 kapora geri kalanı da telefon gelince odemek koşuluyla satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DonKisot1

Maalesef hocam yurtdışında tanıdık olsaydı sanırım 5500 kusurlere gelecekti de maalesef tanıdık yok.
    Ön siparişler facebook gruplarında ahmet mardin diye bir arkadas satıyor şuanda 500 kapora geri kalanı da telefon gelince odemek koşuluyla satıyor
    Musa cawres elinde var 7300 TL satıyor hemen elime geçsin derseniz direk diğer türlü Ahmet Mardin 6 temmuzda kargo yapacak bana göre fiyat çok yüksek..

Uçuşlar açılmasını bekliyorum bende ya 7t pro yada 8 alacam bitcem proya yetmiyor zaten bu yeşil çizgi burn in sorunları kafa sıkıyor açıkçası.....

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.