Bildirim
★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (23. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Teşekkürler evet klasörlemeyi ana ekranda yaptım, ekran ayarını deneyeceğim.
Denedim işe yaradı:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 10 Temmuz 2020; 9:50:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bildirim de titreşimi tamamen kapatmayı bulamadım, varmı bilen...
Arkadaşlar aracımda kablosuz şarj etme özelliği var ama şarj etmedi, ilk defa oneplus la denemiş oldum ; bir ayarı mı var bilemedim. Android auto da çalışmadı kabloyla bağladığımda:(
Benim araçtada mevcut kablosuz şarj özelliği bende denemeliyim
@44 plaka
Samsung note 5 den oneplus 8 e geçicem nasip olursa, yazılımsal olarak eksiklik yada fazlalıkları hakkında bilgi verecek arkadaş olursa sevinirim.1-2 yerde baya sıkıntılarından bahsedilmiş ama sanırım 8 ile ilgili bir problem pek yok gibi. -
Bir ayarı varımdır acep? Direk koyunca şarj mı olması lazım
Bi ayarı yok koyunca direk şarj olması gerekiyor.
@44 plaka
-
Alla allaquote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
Bi ayarı yok koyunca direk şarj olması gerekiyor.
@44 plaka
-
Yeşil ekran sorunuyla karsilasan var mi? Redditde cok konusuluyor. Gsmarena yorumlarinda da yazanlar var. Aramizda karsilasan var mi? Ya da konu hakkinda bilgisi olan?
Teşekkürler
@44 plaka
Bu sorun yeni serilerde Yok artık ama zaten Kendi içerisinde Bir uygulama getirmiş yazılımcılar.
Oneplus 8 Pro'da logkit yöntemi ile volte,vowifi gelmedi yardımcı olabilecek var mı? QPST'ye bulaşmak istemiyorum pek. Bu arada Turkcell'den artık OnePlus'ta da HDSES özelliği aktif oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 11 Temmuz 2020; 10:47:0 > -
3 gündür kullanıyorum bende yokquote:
Orijinalden alıntı: mesaverde
Yeşil ekran sorunuyla karsilasan var mi? Redditde cok konusuluyor. Gsmarena yorumlarinda da yazanlar var. Aramizda karsilasan var mi? Ya da konu hakkinda bilgisi olan?
Eskisin de de yenisin de de var. Bir kısmında daha belirgin. Xda da bu sorunun donanımsal olduğu yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 11 Temmuz 2020; 10:59:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende yokquote:
Orijinalden alıntı: zahidow
Eskisin de de yenisin de de var. Bir kısmında daha belirgin. Xda da bu sorunun donanımsal olduğu yazıyor
Monokrom kamerayı nasıl kullanıyoruz, menüde göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X