Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.972
Cevap
53
Favori
231.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bennett.antony

teşekkürler. 9tpronun 3500 e gitmesi imkansız. edeceği fiyat 3000-3200 tl arası

Alıntıları Göster
    iyi günler,
    hafta sonu oglana fransan OnePlus 8 aldırdıgımız için elimizdeki 128gb lık Mi 9T Pro cihazını 3300tl den sattık.
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba oneplus 8 12 256 gb modeliyle sonunda ben de aranıza katıldım uzun gel gitler sonucunda biraz kendimi zorlayıp bu cihazı almaya karar verdim. Bugün elime ulaştı sarji bitirdim şuan ilk şarjını oluyor yarın öğlene kadar şarjda tutmayı düşünüyorum. İlk izlenim olarak gerek kamera performansı olsun gerek oyun gerek batarya konusunda gayet memnun kaldım adamlar güzel cihaz yapmışlar.
    İlk günler için onerebileceginiz şeyler var mıdır Program şarj Vs Vs. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar;

Bu ay sonunda Amerika dan Turkiye ye gelecegim, isteyenlere One Plus serisi telefonlar getirebilirim. Gecen sene gelirken forumdan 5 arkadasa Oneplus 7pro getirmistim, OnePlus7 pro sayfasindan bakabilirsiniz.Telefonlari direkt OnePlus in USA sitesinden aliyorum.

OnePlus 7 Pro 8 GB RAM + 256 GB Storage = $610

OnePlus 7 Pro 12 GB RAM + 256 GB Storage = $660

Oneplus 8 8 GB RAM + 128 GB Storage = $760

OnePlus 8 12 GB RAM + 256 GB Storage= $860

OnePlus 8 Pro 8 GB RAM + 128 GB Storage = $960

OnePlus 8 Pro 12 GB RAM + 256 GB Storage = $1060

Dusunen arkadaslar PM den bana ulasabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

iyi günler,
    hafta sonu oglana fransan OnePlus 8 aldırdıgımız için elimizdeki 128gb lık Mi 9T Pro cihazını 3300tl den sattık.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun biraz zorlasa 3400 3500 gibi alıcı bulunabilir diye düşünüyorum.
    Bende şu anda 3500 den aşağıya vermeyi düşünmüyorum satılmasada yedekte dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Hayırlı olsun biraz zorlasa 3400 3500 gibi alıcı bulunabilir diye düşünüyorum.
    Bende şu anda 3500 den aşağıya vermeyi düşünmüyorum satılmasada yedekte dursun.

Alıntıları Göster
    tşkkrler, 3400-3500 için bayagı zorladım ama maalesef 2 aydır . durunca sattım. yoksa sıfır ayarında cihazdı, fazladan tutacak durum yok. oneplus 8 e para verılecek vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

tşkkrler, 3400-3500 için bayagı zorladım ama maalesef 2 aydır . durunca sattım. yoksa sıfır ayarında cihazdı, fazladan tutacak durum yok. oneplus 8 e para verılecek vs..

Alıntıları Göster
    Anlıyorum haklısınız benimde haftaya inşallah 8 pro geliyor muhtemelen bende dediğim gibi ya satarım veya tutarım kenarda bendekide inanın sıfırdan farkı yok 1 tane çiizk bile yok üstünde hem kolay bulunmayan bir cihaz 9t pro 128

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcen

Merhaba Arkadaslar;

Bu ay sonunda Amerika dan Turkiye ye gelecegim, isteyenlere One Plus serisi telefonlar getirebilirim. Gecen sene gelirken forumdan 5 arkadasa Oneplus 7pro getirmistim, OnePlus7 pro sayfasindan bakabilirsiniz.Telefonlari direkt OnePlus in USA sitesinden aliyorum.

OnePlus 7 Pro 8 GB RAM + 256 GB Storage = $610

OnePlus 7 Pro 12 GB RAM + 256 GB Storage = $660

Oneplus 8 8 GB RAM + 128 GB Storage = $760

OnePlus 8 12 GB RAM + 256 GB Storage= $860

OnePlus 8 Pro 8 GB RAM + 128 GB Storage = $960

OnePlus 8 Pro 12 GB RAM + 256 GB Storage = $1060

Dusunen arkadaslar PM den bana ulasabilir.
    burdan satanlar daha ucuz hayırlı işler

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

burdan satanlar daha ucuz hayırlı işler

Alıntıları Göster
    ve cift hat kayıtlı
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Burada satanlar daha ucuz olur tabi dotum çünkü hepsi Çin den geliyor ve çin versiyon. Ayrıca Zaten amerika da sitesin de 999 $ 12 -256 gb model adam 60 $ kar koymuş gayette normal.Siz gidin çn veriyonunu alın boşuna adama laf sokmayın.Adam zorla satmıyor kimseye gelirken getirebilirim diyor.Ayrıca burada daha ucuz dediklerinizi aslında daha da ucuza alıyorlar ama buraya geldimi kar ın da karını koyuyorlar yani kazıklanıyorsunuz kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Burada satanlar daha ucuz olur tabi dotum çünkü hepsi Çin den geliyor ve çin versiyon. Ayrıca Zaten amerika da sitesin de 999 $ 12 -256 gb model adam 60 $ kar koymuş gayette normal.Siz gidin çn veriyonunu alın boşuna adama laf sokmayın.Adam zorla satmıyor kimseye gelirken getirebilirim diyor.Ayrıca burada daha ucuz dediklerinizi aslında daha da ucuza alıyorlar ama buraya geldimi kar ın da karını koyuyorlar yani kazıklanıyorsunuz kısacası.
    pardon hocam, cn versiyon ile global arasında ne fark var bi anlatırmısın

• Bena geldi 8000 TL ye bu cihaz ben baya pahalı almışım demekki global versiyon

• regasoft kullanıcısına yanıt
    Kimse laf sokmamis ki adama ; sadece burda daha ucuza bulunabildiğinden bahsetmiş. Siz neden gerildiniz ki? Cn imiş globalmis ne fark eder, aynı cihaz değil mi? İnsanlar hangisi ucuzsa onu seçecek tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 8 Temmuz 2020; 9:50:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Kimse laf sokmamis ki adama ; sadece burda daha ucuza bulunabildiğinden bahsetmiş. Siz neden gerildiniz ki? Cn imiş globalmis ne fark eder, aynı cihaz değil mi? İnsanlar hangisi ucuzsa onu seçecek tabiki...
    bence o arkadaşta kar ortağı :) cn ile global arasında 1 tane fark yok boşa laf..
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Ben gerilmedim dostum. Ayrıca biraz araştırma yapsaydınız Çin ve Avrupa versiyonları arasında ki farklı bilirdiniz. Ama siz genel de sadece bu forum da ve satıcılardan duyduklarınızı bildiğiniz için bir fark olmadığını sanıyorsunuz.Ayrıca adam zaten ucuza getiriyor şuan avrupa versiyon uygun satar var mı sence TR de?
    Adam kar ortağı olsa burada mı satar ? Açar sahibinden de ilan alır parasını. Ayrıca boş laf dediğin konuyu bence vaktini ayırıp bir araştır.Siz boş laf yapıyorsunuz bilmediğiniz konu hakkında.
    https://www.gizchina.com/2014/06/12/differences-international-chinese-oneplus-one/ yeterli olmaz ise sein için google ayzarak forumlardan ulaşabilirsin.Herşey DH deki bilgilerden ibaret değil.Biraz dünyaya açılın bence artık.
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Dostum sana 8 bin TL ye gelmesi Avrupa Global versiyon olduğu anlamına gelmez koduna bakmadan. IN2010 ya da IN2020 ise çin versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Adam kar ortağı olsa burada mı satar ? Açar sahibinden de ilan alır parasını. Ayrıca boş laf dediğin konuyu bence vaktini ayırıp bir araştır.Siz boş laf yapıyorsunuz bilmediğiniz konu hakkında.
    boş yapıyorsun. hiçbir fark yok. kaynak atıyosunda okumaya ya üşeniyosun ya ingilizcen zayıf. sen git al ozaman burdan pahalısına. Ben hayatın akıllı telefon kullandım bana anlatma bu lafları
  • Kimse kimseyi, hiçbirşeyi boşuna savunup durduk yere münakaşa çıkarmasın, çünkü hiç gerek yok. Global ve Çin versiyon aynı sonuçta bu cihazda, hiçbir farklılık yok kullanıcıyı etkileyen. Gerek yok arkadaşlar! Herkese de hayırlı satışlar...
  • edacsac kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Hangisi daha uygunsa tüketici olarak onu arayıp bulmalıyız! Yeteri kadar pahalı zaten meret; bi de aracıya fazladan para vermeye gerek yok!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.