Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.972
Cevap
54
Favori
231.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mesela buradan bakabilirsiniz global ile çin versiyonu arasında 50-60 euro fark ediyor . 2010-2013-2020 hepsi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Dostum sana 8 bin TL ye gelmesi Avrupa Global versiyon olduğu anlamına gelmez koduna bakmadan. IN2010 ya da IN2020 ise çin versiyon
    Avrupa global olduğu anlamında söylemedim zaten tek diyeceğim pahalıya mal olduğu bana diğer arkadaşlar 6800 lere aldıklarından dolayı ben fazla ödemişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Aynen öyle. Hangisi daha uygunsa tüketici olarak onu arayıp bulmalıyız! Yeteri kadar pahalı zaten meret; bi de aracıya fazladan para vermeye gerek yok!
    Bende Ahmet Mardin den aldım 6800 e, şimdi baktımda burda yazılanlara benimki in2023 global versiyonmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 8 Temmuz 2020; 15:35:33 >
  • Bu cihazda hem turkcell hemde vodafone da volte ve vowifi kullanan var mı

• @44 plaka

Ahmet Mardin 8 Pro'ların Global versiyonunu da satıyor, Çin versiyonunu da. Seçerek alıyorsunuz yani. Siz global almışsınız...

Ama düz 8'lerin sadece Çin versiyonunu satıyor. Global'e çevirip(boxla yapıyor onlar), imei işlemini de halledip yolluyor. Herşey normal yani...

@Türbülans Havayolları A.Ş.

Ben kullanıyorum hocam Turkcell/Vodafone.
    VoLTE aktif, VoWIFI hiç denemedim henüz...
  • bende mardinden bi arkadaştan 5700'e cn oneplus8 256 aldım. CN ile global arasında elle tutulur gözle görülür hiçbir fark yok ,boşa birbirimizi yemeyelim yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

@44 plaka

Ahmet Mardin 8 Pro'ların Global versiyonunu da satıyor, Çin versiyonunu da. Seçerek alıyorsunuz yani. Siz global almışsınız...

Ama düz 8'lerin sadece Çin versiyonunu satıyor. Global'e çevirip(boxla yapıyor onlar), imei işlemini de halledip yolluyor. Herşey normal yani...

Arama ayarlarında wifi arama varsa çalışıyor demektir.. kısa çalışma ödeneği yatacak s20+ satıp 8 pro almak istiyorum, ama en önemli kriterim bu volte ve vowifi. S20+ şarjından gına geldi artık

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Oneplus da aynısı arada bir buçuk saat fark var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende İki adet sıfır kutusu açılmamış -pop up box-Oneplus 8 pro var arkadaşlar daha ilan vermedim ama yazayım dedim buraya. 12/256 siyah ve yeşil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 8 Temmuz 2020; 17:45:57 >
  • Denedim, ilk baş 1.fotoğrafta ki yazı yazıyor, 2sn sonra 2.fotoğrafta ki yazıyor. 2.ye geçerken hafif bi takılma oluyor hatta seste, milisaniyelik.

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

@44 plaka

Valla alırken aklıma gelmedi, şimdi sordum global miş:)

• 4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 66 - EU
    1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 46, 48, 66, 71 - NA
    1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 34, 38, 39, 40, 41, 46 - IN
    1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 34, 38, 39, 40, 41 - CN
    5G bands 1, 3, 7, 28, 78 SA/NSA - EU
    2, 5, 41, 66, 71 SA/NSA - NA
    41, 78, 79 SA/NSA - CN
    78 SA/NSA - IN

çin ile band farkı var.. başka fark yok. türkiye 20 bant önemli. oda her ikisinde var

• Ben Volte ve Vowifi kullanıyorum Turkcell ile, 7pro sayfasinda yazılan metodla aktif etmeniz gerekli. Bu arada 10.5.11 guncellemesi ile pil çok daha iyi hale geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oneplus 8 pro da uygulamaları nasıl aynı klasör içine yerleştiriyoruz acaba(uygulama çekmecesinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 9 Temmuz 2020; 22:11:9 >
  • Benim cihazda IN2023 bu global versiyonu mu oluyor acaba nasıl tam olarak anlayabiliriz.
    @44 plaka
    @regasoft

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Benim cihazda IN2023 bu global versiyonu mu oluyor acaba nasıl tam olarak anlayabiliriz.
    @44 plaka
    @regasoft
    Evet öyleymiş

• Global versiyonu yani bizim cihazda iyi
    @44 plaka

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Global versiyonu yani bizim cihazda iyi
    @44 plaka
    Benim ki in2020 çin versiyonu çıktı. Ama fark yok anladığım kadarıyla, yani kafaya takacak bir şey yok. Geldi mi sizinki. Benimki sabah geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 9 Temmuz 2020; 23:16:41 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Ekran nasıl hocam? Bahsi geçen problemler gözünüze çarptı mı? Tekrar hayırlı olsun bu arada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Ekran nasıl hocam? Bahsi geçen problemler gözünüze çarptı mı? Tekrar hayırlı olsun bu arada :)
    Teşekkürler hocam daha iyisi sizin olsun. Ekran güzel, sorun yok iyice parlaklığı kıstım baktım sıkıntı yok. Htc u11 plus ın ekranından sonra biraz sarımtırak geldi beyazı, oda amoled yüzünden galiba... Uygulama çekmecesinde uygulamaları klasörleyemedim ona gıcık oldum :) halbuki bu kadar zor olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 10 Temmuz 2020; 1:16:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.