★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
kb2003 model olarak geldi cihazım avrupa modeli oluyor sanırım. artık aranızdayım güzel günlerde güzel haberler alarak kullanırız umarım cihazlarımızı
-
Hocam 8t için iyi bir gcam paylaşır mısınız? -
Telefon için aliexpressten kılıf alacam fakat 2 dolarlık kılıf için 3 dolar kargo isteniyor.Acaba vergiler dahilmi bunlar yoksa ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı bugün alacağım kontrol etmem gereken bir şey var mı? Nelere dikkat edeyim.... Şuan aklımdaki tek soru 48 mp kamera olması keşke 64 veya 108 mp olsaydı :)
Hayırlı olsun hocam, sayılara takılmayın çektiğiniz zaman anlarsınız.
-
oneplus diagnostic programı ile sensörleri ekranı vs kontrol edebilirsiniz hocam. genel bir test yapıyor uygulama.
-
Arkadaşlar merhaba, 4,5 yıllık iphone 7 macerasından sonra iphone cihazların fahiş fiyatları nedeniyle android dünyasına dönüş yapmayı düşünüyorum.
Önceliklerim: Kamera, akıcılık, kullanım kolaylığı, güncellemeler.
Seçeneklerim arasında Mi 10T Pro, s20 FE, Note 10 Plus vardı. Hepsinin ayrı bir yönü ön planda. Mi 10T Pro arka kamera ve uygun fiyat. s20 FE Ön kamera vs. Bugün 8T'yi gördüm. Biraz inceledim. Tasarımı ve akıcılığı hoşuma gitti incelemelerde. Kamera yönünden çekincelerim var. Sizce ön ve arka kamerası bu cihazlara göre nasıldır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: wildecookeHayırlı olsun hocam, sayılara takılmayın çektiğiniz zaman anlarsınız.
Teşekkür ederim cihazı daha almadım akşam aksilik olmazsa alacağım... Cihazın kamerası umarım tatmin eder..
Telefonun global olup olmadığını nasıl anlayabiliyoruz? Ayrıca farklı rom yükleme işleri nasıl oluyor? Xiaomi konusunda bilgiliyim de oneplus ilk olacak. Yeşil renk geliyor 12/256 modeli 515$ tuttu yurt dışından arkadaş getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 13 Ocak 2021; 18:59:32 > -
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
-
Hocam yanlış bilmiyorsam kb2005 ler global, kb2003 ler avrupa, kb2001 ler hindistan olması lazım. Rom yükleme derken global,avrupa ve hindistan romları arasında geçişten bahsediyorsanız direk hafızaya atıp sistem güncelleme kısmından halledebiliyorsunuz. Ama custom rom diyorsanız sanırım xiaomideki gibi twrp romlar yok. Direk .bat dosyası ile yükleme şeklinde farklı bir sistemleri var. Xiaomide custom rom çok kullanırdım ama oneplusta hiç kullanmadım. Zaten çok seçenekte olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 13 Ocak 2021; 21:25:2 >
Akıcılık konusunda ikiside benzerdir
Güncelleme konusunda oneplus daha iyi diye okudum hep
Kamera konusunda ilk mesajımda birkaç karşılaştırma videosu ekledim, inceleyip tercihini ona göre belirleyebilirsiniz.
Irak'tan geliyor global dediler bakalım hocam rom olarak global devam mı edeyim sizce? 3800 liraya denk geldi 12/256 güzel fiyat sanırım.
3800se bir tane de ben alırım 😊.
Fiyat çok iyi hocam ben avrupa modeli 12/256 lığı 4800 e aldım ki yeni partilerde fiyatlar 5100-5400 arası değişiyor.
Rom olarak çok fark olacağını sanmıyorum globalle devam edin gitsin hocam.
Tamamdır hocam çok teşekkürler.
-
-
Bende şunu söylemeyi deneyin diye birşey çıkıyor.
Hocam yüklüyorum uygulamayı ama açmıyor neden böyle oldu acaba siz nereden indirdiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X