Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
44
Favori
201.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Akıllı Bekleme (Ekrana Bakıldığı Sürece Ekranın Açık Kalması) var mı?
    2. Çift Tıklama ile Açma-Kapama var mı?
    3. Genelde 7-8 saat ekran açık kalma süresi alındığı yazılmış, acaba bu süre 120hz'de mi alınıyor, 60hz'de mi?
    4. Kamerası iyi denebilir mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt

1) bildiğim kadarıyla Yok

2)Var

3)120 Hz 7-8 saat arası veriyor.

4) oneplus 8 pro kadar mükemmel değil ama fazlasıyla yeterli özellikle gcam ile çıta yükseliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alp___ A kullanıcısına yanıt

Cevabıni yukarıda verdim evet o özellik var

• arkadaşlar uygun fiyata kılıf alabileceğimiz bir yer yokmu 8t için? Aliexpresste bile 100 lira üzerine geliyor kargosu, vergisi ile
  • Kısmetse bende poco f2 pro 8/256 dan op 8t 12/256 ile aranıza katılacağım birkaç güne kadar. Daha önce op 5t ve op 8 kullanmıştım tekrar yuvaya döneceğim inşallah.

• Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt

Ben yüzlerce telefon alıp satan ve her marka telefonu kullanmış biriyim. Üyelik tarihim ve imzam yeterli.Tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında boş yorum yapma. Telefonu bizzat kullanan ve detaylı test yapan birisiyim. Kamerasını beğenmemek ayrı berbat demek apayrı. Hiç bilmeyen adam YouTube kıyaslama videolarına bakar. Cihazı Yok yere gömmeye gerek yok...

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Kılıf konusunda düzgün birsey kullanmak istiyorsanız maalesef o şekilde fiyatlar. Ben telefonu alırken nikkinin arkası kamera kısmı kapalı kılıfını aldım oda 100e gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Kısmetse bende poco f2 pro 8/256 dan op 8t 12/256 ile aranıza katılacağım birkaç güne kadar. Daha önce op 5t ve op 8 kullanmıştım tekrar yuvaya döneceğim inşallah.

F2'nin neyini beğenmediniz? Ben de F2, 10T, Oneplus 8 ve 8T modellerini düşünüyorum.

• 4 yıldır S7 Edge kullanıyorum. Yurtdışı One Plus 8T veya yurtiçi Samsung M51 almayı düşünüyorum. Artık Amoled olmadan yapamam. :-)

Birkaç gündür telefonları inceliyorum. 4 yıl önce çıkmış olan S7 Edge'deki Kablosuz Şarj, NFC, Optik Görüntü Sabitleyici, Akıllı Bekleme gibi güzel özellikler maalesef günümüz orta üst segment tabir edilen telefonların birçoğunda yok. Şaşırdım doğrusu.

• Sworn kullanıcısına yanıt

1.5 senelik sensörler var cihazda güncel telefonlara göre yetersiz olması için bir sebep işte 2 aydır kullanıyorum telefonu bu sürede grupları takip edip yorumlarımızı sunuyoruz kullanıcıların en çok şikayetçi oldukları konu kamerası. Hiç memnun olmasam başka telefon bakarım ama eğriye eğri doğruya doğru mükemmel şaheser diyecek değiliz fanboyluk yapmaya gerek yok.

Emin Yılmaz var facebookta aratın 75 lira stokları tükenmediyse.

Konu hakkında fazla bilgi sahibi olmadığınız nurdan belli, yanlış anlaşılmasın bende cihazın üst seviye bir kameraya sahip olmadığını önce ki mesajlarımda belirttim ama bu işin aslı yazılımdır.

Şu an birçok cihaza kafa tutan pixel 5 , 5 sene önce cikan pixel ile aynı sensöre sahip , hatta iPhone 12 de ki sensör de 3 senelik.

8T nin kamera konusunda kafa tutmayacagi cihazlar yaklaşık 800-1000 dolarlık 5-10 tane cihaz , onun haricinde oldukça güzel bir kamerası var , keşke 8 pro da olan sensör kullanilsaymis orası ayrı sonuçta Google ve Apple kadar kamera yazılıminda başarılı değil oneplus ama kamerasi kesinlikle gömülecek kadar değil.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt

Bakın onları bilmiyordum. Yazılım konusunda evet düzeltmeler bekliyoruz kesinlikle şart bu şekilde kötürüm kalıyor gcam la bir şekilde oluyor şimdilik. Ayrıca şu var 4600 liraya alınabilecek en iyisi elbette. Sadece insanlara önerirken çekinmeme sebep olan kusuru gibi.

• Arkadaşlar 8t 12/256 bakıyorum. Mardin’de satan arkadaşlar 4900₺ istiyorlar. Sadece yeşil renk varmış. Sanki gümüş rengi daha iyi duruyor. Bir de Avrupa modeliymiş. Global ile arasında ne fark oluyor Avrupa modelin?

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt

👏

100 tl yapmış ve orjinal değil bumper case 8t orjinalinin çakması.
  • Merhaba arkadaşlar mi10T pro ile kıyaslandığında nasıl bir sonuç çıkar sizce?

• Gediklii kullanıcısına yanıt

hocam açıkçası f2 prodan da oldukça memnundum. özellikle bataryası gerçekten çok başarılı. ama işte kötü bir huy olarak duramıyorum telefon değiştirip duruyorum o sebepten değiştiriyorum. f2 proyu da satacağım o yüzden.

• @gs01

Teşekkürler  

Evet öyle. Ben aldım yokluktan ama hissiyatı güzel ve zarif duruyor açıkçası evde kılıfla kullanmıyordum şimdi çıkartma ihtiyacı hissetmiyorum 100 de çok başka telefon için 30-40 liralık ürün aslında.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.