Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
44
Favori
201.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an hatlarda 5g olmadığı için çok önemli değil ama sistemsel bir problem olup olmaması önemliydi. O yüzden bu mevzuyu netliğe kavuşturduğunuz için teşekkür ederim.

• Oneplus 8 t wifiye bir turlu baglanamiyom
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• Mate 10 pro var ayni aga rahatlikla baglanabiliyorum. Teli reset yaptim yine baglanamiyom

• Merhba oneplus 8 t almayı düşünüyorum halen mi9 kullanıyorum. Xiaomi telefonlarda gizli bir ikinci alan var ve ikinci uygulamalar için sistem izin veriyor. Bu durum oneplus telefonlarda var mı? Mesela ikinci alana girildiğinde ayrı galeri ayrı ayarlar vs yani telefon tek ama iki ayrı telefınmuş gibi kullanabiliyorsunuz. Oneplus telefonların böyle çözümler sunuyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla
  • Evet oneplus 7T den oneplus 8 pro ya ondan pixel 4a ya geçtikten sonra 8T ile tekrar yuvadayim

8T de olan Google telefon uygulamasi yerine stok oneplus telefon uygulamasi yükleyip görüşme kaydını rootsuz aktif edebilirsiniz.

https://forum.xda-developers.com/t/guide-how-to-use-oneplus-dialer-with-call-recording-in-oneplus-8t-nord.4189165/

• alp___ A kullanıcısına yanıt

Evet mevcut yeni bir kullanıcı oluşturarak aynı özelliklere sahip olabilirsiniz

• Teşekkür ederim 🙏

• delimacur kullanıcısına yanıt

Başka bir ağa bağlanmayı denediniz mi? Bizim iş yerindeki modemde de bazen şifre girdikten sonra ağa bağlanma problemi yaşıyoruz.

• Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt

Kamera çok mu kötü ? Bence elinde bulunan telefonu birine hediye et ve burada bulunan insanları yanlış yönlendirme...

• 4.5 saat ekran süresi alıyorum. Sadece şebekeden internet kullanıyorum arada da Bluetooth kulaklığı bağlıyorum. Kullanmadığım sürece konum ve Bluetooth kapalı. sebebi nedir imei atılmış olması mı?

Bir de Volte ve vowifiyi nasıl aktif edebilirim ayarlardan hepsi kapalı görünüyor. İmeiden kaynaklı da bu cihaz uyumlu değil hatası alıyorum. *#*#800lü kodu denedim fakat ayar menüsü tarif edilenden farklı gerekli ayarlar orada yok. Var mı bir çözümünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth -- 9 Ocak 2021; 10:44:36 >
  • Aberforth kullanıcısına yanıt
  • OnePlus 7 den 8t ye dün geçtim ben de. Telefon çok başarılı.
  • Sworn kullanıcısına yanıt

Kullanıcı yorumlarına biraz göz gezdirin. Telefonun tek eksiği kamerası. Bide beklenti önemli 5 senelik telefondan sonra elinize almışsanız size zaten nirvana..

• Aberforth kullanıcısına yanıt

Ayarlar > Wifi ve Ağ > Sim Kart ve Ağ Ayarları > Tercih Edilen Ağ türü = bunu 5 olanı seçme. Türkiyede 5g yok ve 5g olan ağ arama seçiliyse çok şarj tüketir. Wifide 5g modem kullanabilirsin.

volte ve vowifi açılıyor ve ben açtın. İlk konuda gerekli linki verdim. Buyur burada da paylaşayım;

https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-11-10-oneplus-modelleri-icin-volte-vowifi-aktif-etme-rootsuz.76667//

Rootsuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 9 Ocak 2021; 13:54:39 >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt

Hocam bu tam olarak nasıl yapılıyor farklı bir kullanıcı oluşturma kısmı yani? Bende op8 den poco f2 pro ya geçitm. Şimdi tekrar 8t ile op ye geçeceğim ama xiaomideki ikinci alan özelliği çok işimi görüyordu. Oneplusta bu bahsettiğiniz ayar tam olarak nedir ve nasıl çalışıyor. İki farklı kullanıcı arasında depolama alanı, galeri, uygulamalar ve google hesabı dahil herşeyi ayırıyor mu? Xiaomideki ikinci alanı biliyorsunuzdyr. Bir alandayken diğer alandaki resim müzik dosya uygulama, rehber, google hesabı vs hiçbirini göremezsiniz. Görmek için diğer alana geçmeniz gerekir.

Yani özetle bahsettiğiniz bu ayarın tam olarak nasıl çalıştığını, xiaomideki ikinci alan özelliği ile birebir aynı olup olmadığını anlatabilirseniz çok sevinirim hocam. Telefonumu sattım sayılır ve op 8t almamın önündeki tek engel bu ikinci alan meselesi :)

Cvbınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 9 Ocak 2021; 16:5:8 >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Ekranın ortasında zoom yapma hareketini yapın özel alan açılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Hocam bu tam olarak nasıl yapılıyor farklı bir kullanıcı oluşturma kısmı yani? Bende op8 den poco f2 pro ya geçitm. Şimdi tekrar 8t ile op ye geçeceğim ama xiaomideki ikinci alan özelliği çok işimi görüyordu. Oneplusta bu bahsettiğiniz ayar tam olarak nedir ve nasıl çalışıyor. İki farklı kullanıcı arasında depolama alanı, galeri, uygulamalar ve google hesabı dahil herşeyi ayırıyor mu? Xiaomideki ikinci alanı biliyorsunuzdyr. Bir alandayken diğer alandaki resim müzik dosya uygulama, rehber, google hesabı vs hiçbirini göremezsiniz. Görmek için diğer alana geçmeniz gerekir.

Yani özetle bahsettiğiniz bu ayarın tam olarak nasıl çalıştığını, xiaomideki ikinci alan özelliği ile birebir aynı olup olmadığını anlatabilirseniz çok sevinirim hocam. Telefonumu sattım sayılır ve op 8t almamın önündeki tek engel bu ikinci alan meselesi :)

Yeni bir kullanıcı oluşturup şifre veya parmak izi tanımlıyorsunuz , tamamen farklı bir alan ikinci telefon gibi birşey ilk taraftan bağımsız , Xiaomi de ki ikinci alan ile aynı işte hocam üstte ki arkadaşın bahsettiği farklı birşey o gizli uygulama.

• Sworn kullanıcısına yanıt

Denedim sorunsuz baglaniyo ama is yerinde baglanamiyom ayni aga huawei ve samsungla sorunsuz baglaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Bende tam olarak bunu soruyorum

• Merhaba arkadaşlar. İphone 6 16gb telefonum artık yetmediği için iyi bir telefon almaya niyetlendim. Mi 10 t pro almak istiyordum fakat xiaomi modellerinde çift sim kaydı yapılmadığını öğrendim. Öyle sık telefon değiştiren birisi değilim. Uzun yıllar sorun çıkmadan kullanabileceğim bir telefon arayışı içerisindeyim. Ama aklımda sorular var. Telefonda herhangi bir problem yaşarsam nasıl çözüm bulacağım? Diyelim ki ekran kırıldı, her yerde yaptırabilir miyim? Hiç oyun oynamam. Sadece alışveriş siteleri ve banka uygulamaları ve internet kullanıcısıyım. Kamera ile aman aman işim olmaz . Aradığım özellikler çift sim, batarya ve hız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.