Vowifi çalışıyor fakat mesaj olayı olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Yani SMS hiç bir şekilde gönderip alma durumu olmuyor mu? Hattınız Vodafone ise bu gayet normal sms olayı bildiğim kadarıyla Türk Telekom ve Turkcell destekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vo Wifi üzerinden türk Telekom hattıma mesaj gelmedi.
Nerden bulabiliriz hasan guleryuzu
-
Batarya süreleri nasıl arkadaşlar. Mi10t pro ile 8t arasındayım. 7 serisinde batarya çok iyi değil o yüzden tereddutteyim -
5G şebeke araması kapalı, 5-6 saat arasında ekran süresi alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Batarya süreleri nasıl arkadaşlar. Mi10t pro ile 8t arasındayım. 7 serisinde batarya çok iyi değil o yüzden tereddutteyimben ortalama 8 saat ekran süresi alıyorum ama ben hiç oyun oynamam
quote:
Batarya süreleri nasıl arkadaşlar. Mi10t pro ile 8t arasındayım. 7 serisinde batarya çok iyi değil o yüzden tereddutteyimOyun oynamıyorum bekleme süresi 48 saat ekran kullanım süresi ise 6 saat.
-
Süreler güzel özellikle 2 gün bekleme 6 saat ekran çok iyi ama oneplustan sıkıldım biraz sanırım -
Siz ne kullanıyorsunuz veya kullandınız
7 pro 7t şuanda ise düz 7 kullanıyorum hocam. Kamera olsun hız olsun çok memnunum aslında batarya da bir günü çıkarıyor ama biraz değişiklik istiyordumquote:
Orijinalden alıntı: MysalSiz ne kullanıyorsunuz veya kullandınız
-
Değişiklik istiyorsanız tabi 8t çok bir fark göstermez 😊
-
5G şebeke araması nasıl kapatılıyor
Ayarlar, wifi ağ, sim ağ, sim altta tercih edilen ağ türü >2g 3g34g olanı seçin.
5G kapattıktan sonra eğer yukarıdan aşağıya inen kısa yollardan veri kartını değiştirirseniz 5gyi tekrar açıyor. Bilginiz olsun.
Birde volte aktif ettiyseniz eğer her güncellemeden sonra volteyi tekrar açmanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 4 Ocak 2021; 22:41:27 >
Arkadaşlar bende 8t siparişi vererek aranıza katılıyorum. Şuan mi 9t pro kullanıyorum. İnşallah memnun kalırım. Telefon geldiğinde dikkat ve kontrol etmem gereken konular nedir? Knonik bir problemi var mıdır?
Oneplus diagnostic indirip testleri yaparsınızquote:
Orijinalden alıntı: shadowmexo
Arkadaşlar bende 8t siparişi vererek aranıza katılıyorum. Şuan mi 9t pro kullanıyorum. İnşallah memnun kalırım. Telefon geldiğinde dikkat ve kontrol etmem gereken konular nedir? Knonik bir problemi var mıdır? -
quote:
Oneplus diagnostic indirip testleri yaparsınız
Alıntıları GösterSanırım markette olmayan bir uygulama. Güncel apk link var mı peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X