Güle güle kullanın, gerçekten çok uyguna aldınız. Hayırlı uğurlu olsun :) |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim 5 yıldır Xiaomi dışında bir marka kullanmamıştım. Sanırım oneplus 9 serisinden başka bir modele geçmem bu kaliteyi tattıktan sonra :)
-
-
döviz yüzünden 3-5 kuruşluk kılıf fiyatlarına bak ya
-
Kılıf pahalıymış maalesef bende alayım istedim ama şaka bir yana çok hoşuma gitti hocam acaba linkini alabilmem mümkün mü öbür ay bir siparişte ben geçiyim istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 3-5 liralık kılıf değil hocam o kılıflar hala mevcut ama yine de haklısınız normal bir kurlar 50-60 liraya alabilmemiz lazımdı. Bu kılıf basina gönderilen paketten çıkan kılıflardan bir tanesi.
OnePlus 8t ve mi 10 t arasında kaldım
Kullanıcı deneyimi nasıl ?
Aynı durumu ben yaşıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Tosun61Tosun
Aynı durumu ben yaşıyorumHerkesin one plus övmesi beni düşündürdü
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum öncesinde mi 8 lite ve mi note 10 pro kullandım.
Xiaomi telefonları güzel ama orta kalite bir telefon. Oneplus telefonları malzeme kalitesi yonunden daha iyi geldi bana.
Çoğu konuda Xiaomi den üstün olduğunu düşünüyorum, tek kafamda soru işareti bırakan nokta kamerasıydı oda gündüz resimleri gayet güzel gece resimleri fena değil idare ediyor. Bende mi10t pro ile arasında git gel yaşadım ama işim gereği telefonda belge resmi çekiyorum ve mi note 10 pro ile çektiğim resimlerin kenarları hep bulanık kalıyordu o yüzden aynı kamerayı ve lensini kullanan 10t pro yu tercih etmedim.
Telefonumdan memnunum, eğer imkanım olursa eşime de nord almayı düşünüyorum veya ileride çıkacak olan uygun bir modeli. Xiaomide ilgi alanımdaydı fakat artık tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Mi10t ve 10t pro farklı lensler hocam , 10T pro da ki lens güzel ama ben Xiaomilerde ki yazılımı beğenmiyorum hem kamera olarak hemde arayüz akıcılık olarak.
Bu arada bende eşime 3-4 ay önce Nord almıştım severek kullanıyor ve 8 saat ekran süresi alıyor bazen bataryayı kıskanıyorum
Banada biraz önde gibi geliyor 65w amoled ekran -
mi note 10 pro ile mi10t pro lensleri aynı lensler. Bunları kastedmiştim :)
-
Arkadaşlar küçük bir sorum var. Klavye de yazı yazarken alttaki boşluğu nasıl iptal edebilirim ekranın tam altından başlatmak istiyorum klavyeyi. Ayrıca her zaman açık ekrandaki parlaklık kontrast ile oynayabiliyor muyuz? Şu ayarı kesin yap diyeceğiniz bir ayar var mı?
-
kontrast konusunu hiç araştırmadım ama klavyenin yüksekliğini düşürmek için ;
AYARLAR -> SİSTEM -> DİLLER ve GİRİŞ -> Klavye Yükseklik Ayarı - gizle
birde;
Chrome'da sararma için;
Adres çubuğuna chrome://flags a girerek #dynamic-color-gamut seçeneğini önce bulun sonra disable
-
Çok teşekkür ediyorum
Arkadaşlar 8t için googlecam apk var mı . Yükleyen arkadaşlar yorumları nedir ? -
-
8t tabi ki.
Arkadaşlar merhaba. Şubat başında 8t almayı planlıyorum. 2,5 yıldır p20 pro kullanıyordum. Aklima takilan tek konu bildirim ledi ve simgeler üzerinde bildirim sayılarının bulunmaması. Alışılabilecek hususlar mi sizce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X