Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oneplus 8t nin kasası nasıl. Youtubede bir videoda adam eliyle büküyordu. 8 alma fikrim var 8t ile farklarını epeyden başka bir yerde bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen mi10t ile Netflix'te işkence çekiyormuşum. Amoled ekranda HDR içerik izlemek çok keyifli ve hoparlör kalitesini muazzam buldum. Televizyondan izlermişçesine filmi yaşıyorsunuz.

• 34 saatlik kullanımda 6.30 ekran süresi muazzam bence , 12 saatlik kullanımda 8 saat ekran süresi almaya benzemez ve hiç video yok bu kullanımda YouTube, Netflix falan. İlk defa bir oneplus cihaz batarya yönünden memnun etti.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: delimacur

Merhaba 8t dun aldim. Muzik calar olarak ne kullaniyorsunuz birde hava durumu widgetlerinde 5 gunluk hava durumu yok

hava durumu olarak today weather oldukça iyi

• müzik olarak musicolet çok güzel

• Herkese selamlar,

4 senedir xiaomi kullanıyorum ve hep ıps lcd ekranlı telefonlar kullandım.Yeni telefon alacağım yine mi10t pro alacaktım fakat sanırım artık xiaomi ve ıps ekrandan sıkıldım.Oneplus macerasına 8t ile katılmak istiyor gibiyim.Her iki telefonu kullanan kişilerden yorum almak isterim.Kamera ve şarj konusunda mi10t daha iyi ama kamera çok kullanmıyorum ve 8t de ki hızlı şarj bu açığı kapatır diye düşünüyorum.Sizce 8t alırsam 3-4 sene kullanır ve mutlu olurmuyum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar merhaba
    aşağıdaki kılıfı kullanan varmı acaba

gittigidiyor
    Microcase OnePlus 8T Elektrocase Serisi Kamera Korumalı Silikon Kılıf - Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-oneplus-8t-elektrocase-serisi-kamera-korumali-silikon-kilif-siyah_pdp_649712900

• myonur M kullanıcısına yanıt

Kullanmadım ama tavsiye verebilirim.

benim kullanmış olduğum kılıf, telefonu alırken üstüne 100tl daha vererek aldığım satıcıdan bunu almıştım. Aliexpressde 75 tl + vergi fiyatı var. Beklemek istemedim.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001653488529.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1bf0f47a13XQIb&algo_pvid=032028e3-1324-44a0-8ef3-9edcb47d43ca&algo_expid=032028e3-1324-44a0-8ef3-9edcb47d43ca-0&btsid=2100bdd716112961087353541ecf2e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Eğer düşünürsen facebookta oneplus türkiye grubunda satanlar var. Oralarıda kontrol edebilirsin.

• Oneplus 8t telefon aldım. Geri tuşunu sağ tarafa alamıyor muyuz

• merhabalar. 8t almayı düşünüyorum ama nereden almamı önerisiniz? nelere dikkat edilmesi gerek? sarı sitede satanlardan alıcam mecbur galiba distribütör satışı yok? kayıt işlemi nasıl oluyordur? yazılım güncellemesi alıyormudur? global garanti geçerli olan modeli varmdır? teşekkürler...

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt

Ayarlar, düğmeler ve hareketlere girin orda bulursunuz.

• Bu aralar uygulamalardan çıkarken hata veriyor. Sizde de oluyor mu? Son yazılım güncellemesinden mıdır bilemedim

• Arkadaşlar oneplus cihazımızda iPhone emojileri kullanabilir miyiz?
  • uzzmanst U kullanıcısına yanıt

Root ile olur.

• iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Rootsuz olmuyor yani anladım teşekkürler
  • Mysal kullanıcısına yanıt

Bende bunu kullanıyorum ve aşırı memnunum ama takip çıkarması gerçekten çok zor. Ses ve kilit tuşuna zarar verecek diye korkuyorum.

• olcayypc O kullanıcısına yanıt

Ben yükledim kullanıyorum. Link atayım bulamadıysanız

• Arkadaşlar Samsung IMEI numarası oneplusa atılır mı
  • ctnnalii kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar ☺️ bende o yüzden iki haftada bir çıkarıp tozu silip tekrar takıyorum.

• Mysal kullanıcısına yanıt

Ben de 2 adet Nılkin kılıf vardı aynı şeyden korktuğum için ikisini de düşük fiyattan verdim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.