< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Her ikisinden de sipariş ettim hocam önceliğim gor olacak. Bilgi veririm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda bizi arayan bir var ve ben güç tuşuna basınca eski Samsung telefonumda ekran kapanıyordu ve karşı taraf beni aramaya devam ediyordu. Oneplus.ta olmuyor bu neden
@triyaki43
Mi10t normale göre değer gerçi prosuna göre de değer. Oneplus kullanmadıysanız şiddetle tavsiye ederim. Tek eksi yanı ki bana göre değil, kamerası bir tık geride ama orta üst seviyede. Diğer yönleriyle bence daha iyi kullanınca farkı ve kaliteyi hissedeceksiniz.
@ctnnalii
Yorumunu bekliyorum, şimdiden hayırlı olsun.
@koyuncuh
Oluyor bende ustam herhangi bir sorun yok gibi.
Ses azalt tuşuna basınca ya da güç tuşuna basınca arama zil sesini susturuyor sadece ama ekran açık ve arayan kişi görünmeye devam ediyor. Benim istediğim ise ekran kapansın arama devam etsin.
Anladım, o şekilde evet bende de olmuyor. Bilen varsa umarım yardımcı olur.
Kamera hiç kullanmadığım birşey önemi yok, aklıma takılan tekşey DDR4X ram ler xiaomi deki DDR5 ram lere göre geride kalıyor mu?
Bugün itibariyle ben de alıp aranıza katıldım. -
-
Şimdi şöyle bir durum var, performans açısından antutuda ikisininde 8 gbit ram modeli kıyaslanmış. 12gbit ram olan modeli illaki daha üstün olacaktır. Ayrıca karşılaştırma yapanlar oneplus 8t'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Eğer ki beklerim ve para sorunum yok diyorsanız oneplus 9'larıda bekleyebilirsiniz.
Hayırlı olsun hocam, aramıza hoş geldiniz.
gerçekten çok iyi, ayrıntılı kullanımı da paylaşabilir misiniz? bu ekran süresi neleri kapsıyor onlarıda görseydik
-
Arkadaşlar Selam,
Türkiyede maalesef distirbutor ürünü satılmıyo ve sadece imei atılmış ürünler bulunmakta.
Bu ürünler güvenilirmidir?
İmei ne sürede sorun çıkararır., ve sorun çıkardı zamanda yeni imei yi kendimiz atmamız kolaymıdır?
Imei atma konuları yanılmıyosam forum kurallarına aykırıdır ama bu konuda yönlendirmelerin aykırı olacağını düşünmüyorum.
Şimdiden cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim.
forum eskilerinden
Ersin
-
iyiki almışım dedirten bir telefon bu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox59 -- 28 Ocak 2021; 10:35:19 >
Hocam, şöyle söyleyeyim. Cihazlar güvenilir problem yaşayan görmedim, yaşamazsın demek de doğru olmaz. Referanslı gerek Facebook gerekse burada kişiler var. Onları tercih edebilirsiniz. Mümkünse elden ve kapalı kutu almanız en sağlıklısı
Imei atan kişiye göre değişir bu. Size verdiği cihazın bir daha kullanılmaması gerekiyor ki problem olmasın.
Imei de nasıl atılıyor hiç araştırma yapmadım. Forumları inceleyebilirsiniz. Kendiniz eski bir telefonunuzun imei numarasını atarsanız problem yaşamazsınız.
Telefonu aldım 12/256 yeşil gibi olan renk yarın elimde olur, 8t yeni çıktı zaten bunu bir kullanayım bakalım 9t çıkana kadar bir yıla yakın zaman var, 9-9pro modelleri yakında çıkar evet ama ben kavisli ekran kullanmıyorum
-
Hocam n11 deki 29₺ olan geldi. Blitzpower ürünü.
Onu uyguladım. Orjinale göre artıları ve eksileri şeklinde yazacağım.
+Görüntü daha net oldu.
+Parmak izine olumsuz etkisi olmadı
+Kamera delik olduğu için sorun yok.
+El kayma hissiyati baya iyi.
+Koruma kalitesi olarak eskisinden daha iyi duruyor.
-Orjinali gibi sıfıra sıfır kapatmıyor yanlarda boşluk kalıyor.
-Çok ortalı şekilde oturtsamda yanlardan çizgi şeklinde kalkma yapıyor. 4 köşe dede nokta şeklinde yavaş yavaş kalkacak gibi duruyor.
-Alt tuşlar yerine hareketler ile kullanıyorsanız geri hareketini yaparken eliniz takılıyor yandan. Kalın olduğu için ve tam kapatmadıgi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctnnalii -- 27 Ocak 2021; 22:4:35 >
-
bende öyle birşey hatırlıyorum ama şu an bende öyle bir problem yok. Güncellemelerin hepsini yaptınız mı ? Eğer yaptıysanız ve halen devam ediyorsa birde microsoft klavye deneyebilirsiniz. Ben hem orjinal klavye ile hemde microsoft klavye ile kontrol ettim bir problem yok bende.
hocam hayırlı olsun, birde geçen facebookta gezerken telefona ön ve arka ekran kaplama gibi şeyler yapan bir sayfa denk geldi. İsterseniz inceleyebilirsiniz. (LINK) Ben şu an acil ihtiyacım olmadığı için almadım ama alırsam bende deneyimleri paylaşırım.
-
Bende dün aldım gayet güzel telefon. Kutusunda açılmamış olarak almak keyif veriyor
Merhaba,ürünü nereden temin ettiniz ve kayıtlımı?Bende kutulu almayı çok istiyorum teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X