Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp___

Arkadaşım hiçbirisi benim babamın markası değil, kesinlikle iddia ediyorum mi9 un ekranı güneş altında oneplus 8t den daha iyi görünüyor. Şebeke sorunu 4.5g sürekli 4g ve 3g ye düşüyor, acaba Turkcell de bir sorun mu var dedim aynı hattı tekrar mi9 taktım hiçbir sorun olmadı, ekran parlak değil bu net açık gözle görülüyor. Ben sadece yaşadıklarımı yazıyorum. Keşke iyi olsaydı mutlu olurdum. Senin dediğin gibi onu yükle bunu yükleyerek tema vs yüklemek istemiyorum. Kullanışlı özelliklerden yoksun bir telefon. En basit arama ekranında ses kaydı bile yok. Nedir yani yıllar önce pocophone almıştım onda bile vardı. Mesaj uygulaması, arama uygulaması ve rehber çok işlevsiz ve dandik. Xiaomide ki bu saydığım uygulamalar çok işlevseldi. Yukarıda şebeke sinyal göstergesi bu nasıl bir göstergedir anlamıyorum ne kadar gösteriyor değiştiremiyorsunız. Şebeke ismini değiştiriyorum ama yine de ekranda Turkcell görünüyor o zaman isim yazdırıyorsun. Telefon geliyor sesi kısıp güç tuşuna basıyorum hala ekranda isim görünmeye devam ediyor bunca telefon kullandım asla böyle bir saçmalık görmedim toplulukta kimin aradığını belki görünmesini istemiyorum masada telefonu ters çevirmek zorunda kalıyorum. Böyle saçmalık mı olur, kusura bakmayın ama bunlar basit şeyler ama bu basit hatalar eksiklikler gşderilememil yıl 2021 olmuş.

Alıntıları Göster

2 gündür kullanıyorum mi10t ile arasında kararsız kalmıştım. Şuan diyorumki iyiki 8t almışım müthiş bir cihaz. Işık şiddetiçok yüksek ortamlarda sıfır sıkıntı. Hatta şuan spotun altındayım eski cihazımla yazmak isteseydim yerimi değiştirmem gerekliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Merhaba Model Kb2001 şarj adaptörü uyumlu fiş dönüştürücü öneriniz var mı ? Resimdeki iki dönüştürücü işe yaramadı. 1. si çok kolay çıkıyor ve hiç şarj almıyor. 2. sine adaptörün ucu girmiyor

• vanpılas V kullanıcısına yanıt

Hocam en temizi ilk resimdeki kolay çıkan dediğin dönüştürücün üst kısmına çift taraflı şeffaf bantlardan yapışırıp adaptöre takıyosunuz ve biraz baskı uyguluyosunuz. Taş gibi yapışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Ocak 2021; 21:13:21 >
  • bir numaralı adaptör iki parçadan oluşuyor. dış kapağını alabilirsin, belki daha iyi oturur ve temas eder.

• Arkadaşlar mobil veri kapalıyken ayarlar menüsünde bu uyarı çıkıyor nereden nasıl kapatabilirim

• triyaki43 T kullanıcısına yanıt

Onu kapatacak yer yok hocam. Eğer mobil veriyi sürekli açık tutarsanız kaybolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZENGIN

Onu kapatacak yer yok hocam. Eğer mobil veriyi sürekli açık tutarsanız kaybolur.

Çok saçma birşey yapmışlar görüntü kirliliği güncellemeyle kaldırırlar umarım

Ben de 8t kullanıyorum. Oneplus telefonlar stabil deniyor evet stabil ancak özelleştirme bakımından hiç te özgür değil. Sırf hafifliği yüzünden katlanıyorum yoksa bir dakika bile durmam satarım.

• ZENGIN kullanıcısına yanıt

Bende mi 10t den op 8t ye geçiş yaptım dediğiniz gibi arayüz akıcı fakat özellişterme çok kısıtlı saf android gibi cihaz

• Ana ekran düzeni sadece tek tarafa kaydırılabiliyor sanırım ilk basta sol tarafa sayfa koyamadım sonra bir sekilde koydum ama bu sefer ana sayfa orta sayfa olmuyor onu nasıl yaparız bilginiz var mı

Ana ekran üzerinde iken iki parmağınızla ekranı küçültür gibi yapınca sayfalar gelmesi lazım üstte ana ekran simgesi var hangi sayfayı ana ekran yapmak istiyorsanız onu seçin.

• ZENGIN kullanıcısına yanıt

Bende böyle çıkıyor ana ekran seçilmiyor

Siz orta sayfayı mı ana sayfa yapmak istiyorsunuz? oneplus launcher ile orta sayfa Ana sayfa olarak seçilmiyor. Size nova launcher tavsiye ederim. Playde var. Bir çok da özelleştirme yapılıyor sonsuz kaydırma, simgeler, vb. Çok güzel.

• O zaman idare edicem harici launcher sevmiyorum tesekkürler 👍

• fox59 F kullanıcısına yanıt
    Yükledikten sonra Googlenin uygulamarı tamamen kaldırılabilir mi?
  • Arkadaşlar rica etsem kb2003 model 8t ye sahip olanlar, kullandığı fiş dönüştürücüsünün fotoğrafını paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: uzzmanst

Yükledikten sonra Googlenin uygulamarı tamamen kaldırılabilir mi?

merhaba

https://forum.donanimhaber.com/root-olmadan-sistem-uygulamalarini-kaldirmak-artik-cok-kolay--128874042?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

buradaki uygulamayı indirip bilgisayarınızı kurarak root yetkisi olmadan da istediğiniz uygulamayı kaldırabilirsiniz

ancak dikkat etmenizi öneririm

• myonur M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı bir şey mi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.