|
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Model Kb2001 Arkadaşlar el fenerine kilit ekranından ulaşabilmek için kısayol atayabiliyor muyuz ?
Ayarlar'da Red Cable Club diye bir bölüm var bunu kaldırma imkanımız var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 1 Şubat 2021; 1:33:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya ilgi çok az gibi geldi merak edip sormak istiyorum butcemi cok yukariya cikarmak istemiyorum
Mi 10 t pro 8/256 veya
One plus 8 t 12/256 arasinda kaldim ikisinide kullananlar varsa yorum yapabilirmi
Tuş ile flash açmayı bende bulamadım, yardımcı program ile olabilir. Alternatif olarak yöntem var, şöyle ki;
AYARLAR -> DÜĞMELER VE HAREKETLER -> HIZLI HAREKETLER -> burada "O Çizin" - "V Çizin" gibi yer var alt tarafta, onlardan birine flash açılmasını/kapanmasını atayıp ekran kapalıyken ekrana bu hareketlerden atadığınızı çizmeniz halinde flash açılacaktır.
Red Cable Club diye birşey bende yok :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 1 Şubat 2021; 12:26:28 > -
Arkadaşlar bu telefonda always on display özelliği var mi. Varsa nerden aktif edebiliriz?
Tamam buldum arkadaşlar
Selamlar herkese.
iOS tan sıkıldığım ve ozellikle müzik müzik çalar kalite ve müzik konusunda özgürlük olmadığı için 8T almaya karar verdim.
Bu cihazın ses çipi performansı üst düzey tws kulaklık larla nasıl performans verdiği konusunda doğru düzgün bir inceleme yorum deneme bulamadım.
Kullanan arkadaşlarin yorumları çok önemli paylaşırlarsa çok sevinirim.
benim gözümden kaçan bir kaynak bilen arkadaşlar da varsa cevaplarınızi bekliyorum.
Hızlı hareketleri görmüştüm , ' V ' harfi tek elde kullanışlıymış. Teşekkürler.
Red cable club sanırım Kb2001 hindistan yazılımına özel. Sizin telefonun modeli ne .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 1 Şubat 2021; 22:26:40 >
Herhangi bir bildirim geldiğinde ekran aydınlatmasının açılmasını sağlayabiliyor muyuz?
Telefonu usb kablo ile pc ye bağladım usb hata ayıklama açık aygıt yöneticisinde com1 olarak görünmesine rağmen telefon ekranına onay mesajı gelmiyor pc ile bağlantı kuramıyorum sorun ne olabilir
Ben 32 bit işlemcili bilgisayar ile problem yaşamıştım. 64bit ile problem olmadı.
Detaylı yorum yapamam ama önceki cihazım v30+ tı ve airpod ile müzik dinlerken verim alamıyordum bununla arasında dağlar kadar fark var.
3.5 giriş olmadığı için sennheiser kulaklığımı kullanamıyorum belki fark bluetooth bağlantısından olabilir -
8t ekranı tercih sebebidir diye düşünüyorum. Ben 12/256 sını kullanıyorum gayet memnunum. İps paneller ile yanyana getirince xiaomi sahipleri şaşkınlık yaşıyor -
8tnin kamerasına berbat diyen uzman arkadaşlar için mizancell kanalının hazırladığı karşılaştırma videosu linkini veriyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=9v7-dLYY6_g&feature=youtu.be
quote:
Orijinalden alıntı: Yasdag
Detaylı yorum yapamam ama önceki cihazım v30+ tı ve airpod ile müzik dinlerken verim alamıyordum bununla arasında dağlar kadar fark var.
3.5 giriş olmadığı için sennheiser kulaklığımı kullanamıyorum belki fark bluetooth bağlantısından olabilirCevap için teşekkürler.
Arasında dağlar kadar fark derken v30 un ses performansı 8t den daha iyi mi demek istediniz?
8t çok çok daha iyi bluetooth kulaklıkta. Yarın samsung buds ile detaylı inceler yorumumu yazarım ama 10t ile kıyalslama yapamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harbyteam
Herhangi bir bildirim geldiğinde ekran aydınlatmasının açılmasını sağlayabiliyor muyuz?Arkadaşlar bu konuyla ilgili bilginiz var mi? Çok önemli gerçekten benim için :(
-
Hocam bugün parmak izini geç algılama problemlerinden dolayı blitzpower nanoyu çıkarmak zorunda kaldım.
Gor denedim. Uygulanması inanılmaz basit. Hava kabarcık bırakmadan uygulamayı başardım. Parmak izi yeniden kendine geldi. Ön kamera kalitesinde bir değişiklik olmadı. Zaten çok kaliteli bir ön kamera miz yok.
Dokunmatik hassasiyeti daha güzel oldu ve artık parmak izi eskisi gibi hızlı. Kalınlık olarak ise üzerinde orjinal gelen ile aynı
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Gor hep kaliteli olmuştur. Düzgün bir ekran koruyucu olduğuna sevindim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X