★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzzmanst
Sıkıntılı bir şey misıkıntılı değil ben hep kullandım. Örneğin google mesaj uygulamasını silerseniz mesajlarını tekrar görebilmek için başka bir uygulama kurmak zorunda kalırsınız.
Ben sistem uygulamaları haricinde kullanmadığım ama silemediğim diğer uygulamaları bu programla siliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben oneplusın mesajlaşma, arama, rehber uygulamalarını yüklemek istiyorum ama hepsinden ikişer tane olması hoşuma gtmeyecek o yüzden yüklemedim -
Uygulamanın üzerine gelip basılı tutup uygulama özelliklerinden uygulamayı devre dışı bırak diyerek bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Böylece tek mesajlaşma rehber ve telefon uygulamanız olur 😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 31 Ocak 2021; 13:51:55 >
Siz kullanıyor musunuz oneplusın kendi uygulamalarını -
Evet kullanmıyorum. Şimdilik deneme aşamasındayım. Ama Google olanına göre biraz daha beğendim
Google mesajlaşma uygulamsında mesaj gitmiyor bazen inşallah öyle bir durum yoktur -
-
şimdilik bir problemle karşılaşmadım, deneyip göreceğiz.
resim konusunda evet geceleri biraz gri tonlamalı oluyor sanki resimler ben onu canlı filtre ayarlayarak bir nebze olsun çözüyorum ama maalesef böyle yazılımsal olduğunu düşündüğüm bir problem var.
-
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu geçen şehirler arası seyahatimde denedim. Böyle bir problem var, whatsappdan mı kaynaklandı yoksa sistemsel bir hata mı bilmiyorum.
Problem şöyle oluşuyor;
Birine whatsappdan hareketli konum gönderiyorsunuz. yaklaşık 1 saat veya 45 dakika konumu normal birşekilde gösteriyor fakat sonrasında konum gönderdiğiniz kişide konum güncelleme yapmıyor.
Bunun için ne yapmak gerekir? Alternatif olarak google haritalarda konum veya anlık güzergah paylaşmayı kullanabilirsiniz. Şu an bunun nasıl aşılacağını araştırmaktayım. Kısa vadede telefona format atarak çözülüp çözülmeyeceğini deneyeceğim.
Sizlerde böyle bir problem var mı, deneyen oldu mu hiç?
-
Tamam sadece benlik değilse problem yok. Yazılımsal olarak çözülür. Bende efekt olarak canlı yaptım bir tık fark etti. Teşekkür ederim bilgi için -
hiç fark etmez ikinci üçüncü uygulama, optimize ederek atın ana ekrandan... arama uygulaması olarak Truephone kullanıyorum ücretli olarak aldım ben... üstüne tanımam bu uygulamanın.. kullandıktan sonra başka birşeye ihtiyaç duymazsınız...kimsede mana bulamaz o kadar iyi 🙂....mesaj olarak da Textra süperdir...onun da full olanı bulunuyor...
Play'de mi o uygulamalar -
evet.. para vermek istemiyorsan.. vivid apk sitesinden indirebilirsin.. ben okadar memnunum ki ücretli kullanmayı tercih ettim..
Tamam teşekkürler -
Model Kb2001
Daha önce kullandığım 48 MP telefonlarda aynı durum vardı. Bu bir problem midir yoksa kapalı alan çekimlerinde normal bir durum mudur bilmiyorum.
Benim Telefonumda da otomatik ve manuel odaklamada problem var. Sanırım Android 11 e üreticilerin adapte olması için biraz zaman gerekiyor.
- Ana ekran yapma simgesi benim telefonumda da çıkmıyor. Model Kb2001 Hindistan yazılımıyla alakalı olabilir mi? Simge çıkmıyor ama belirlenmiş bir ana ekranda yok. Hangi ekranda telefonu kilitlediyseniz yine o ekranda açılıyor telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 31 Ocak 2021; 21:7:38 >
Yükledim ve sonra sildim. Çünkü sonradan yüklenen hiçbir şey üzerinde gelen orijinal yazılım gibi olmuyor. Rehberim alt üst oldu kendi kendine rehberimdeki bir çok kişiyi silmiş şükür ki yedeğini almıştım. Sevmeyerek istemeyerek tekrar Google'un işlevsiz arama ve rehber uygulamalarına döndüm. Oneplus iki dk oturup yazılım yapamamış bu telefona özgü. Şimdi bazı arkadaşlar hemen kızacaklar ama durum böyle. Yabancı incelemeleri izliyorum bir kaç gündür oneplusun en kötü telefonu diyorlar 8t için. Arkadaşlar gerçekten telefon parasını haketmeyen bir telefon. Yukarıda detaylı yazdım bir kaç sorunu. Kesinlikle bir şebeke sorunu var ve ekran parlaklığı güneş altında berbat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X