Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Telefonu tam ekran yaptım. Eski haline dönmek istiyorum ama bir türlü bulamadım nereden olduğunu 🤭
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar telefon bugün elime ulaştı global anlaşmıştık hindistan cihazı geldi bunlarda donanımsal band 20 var mı yoksa iade edeceğim

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mysal kullanıcısına yanıt

Sağol hocam arka kaplama var telefonda. Ön kaplamaları başarılı bulmuyorum böyle lastik bir yapıda oluyor tırnakla çizinca filan izi kalıyor.

Bu arada ikinci gün nano korumada o kenardaki boşluklar tamamen gitmiş.

• @experhtc

AYARLAR > DÜĞMELER VE HAREKETLER > Gezinti Çubuğu ve Hareketler

@triyaki43

Onepluslarda Türkiyedeki bandlar için arada bir fark olmadığını, hepsini desteklediğini söylemişlerdi bana. İsterseniz sizde bir araştırma yapabilirsiniz.

İki klavyeyi de denedim yine devam ediyor sorun. WhatsApp ile alakalı bir durum olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar, oneplus 8t aldım bir kaç gündür kullanıyorum, daha önce mi9 kullanıyordum. Ürün Euro model kb2003, telefonda bir kaç sorun gözlemledim.
    Güneş altında mi9 ile kıyaslandığında çok yetersiz gerçekten çok zor görünüyor, şebeke sürekli 3g ye düşüyor 4g+ neredeyse geçmiyor, mi9 un full çektiği yerde yarım çekiyor çok ilginç WhatsApp görüntülü konuşmada sürekli kopma yaşadım aynı yerde mi9 ile hiçbir sorun yaşamadım. Arama ve rehber berbat ötesi nefret ettim. Bildirim simgeleri, bildirim paneli vs ikonlar çok basit iğrenç hatta. Görsellik sıfır. Fotoğraf kalitesi iki yıllık mi9 ile neredeyse aynı. Şebeke sorunu yaşayan var mı?

Kullanışlı bir telefon değil kullanıcı arayüzü gerçekten çok kötü eski Çinli telefonların ilk halleri gibi yazılım konusunda oneplus gerçekten çok kötüymüş. Xiaomide alıştığım bir çok özellik yok. Kesinlikle alacaklara bunları bilerek almalarını beklenti olarak vasat bir telefon. Denildiği gibi bir telefon değil.

Selamlar

• alp___ A kullanıcısına yanıt

Düşünceleriniz kişisel yorumunuzdur görsellik kişiden kişiye değişir.Memnun değilsiniz ben talibim telefonu satmayı düşünüyorsanız benimle iletişime geçin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Merhaba arkadaşlar, oneplus 8t aldım bir kaç gündür kullanıyorum, daha önce mi9 kullanıyordum. Ürün Euro model kb2003, telefonda bir kaç sorun gözlemledim.
    Güneş altında mi9 ile kıyaslandığında çok yetersiz gerçekten çok zor görünüyor, şebeke sürekli 3g ye düşüyor 4g+ neredeyse geçmiyor, mi9 un full çektiği yerde yarım çekiyor çok ilginç WhatsApp görüntülü konuşmada sürekli kopma yaşadım aynı yerde mi9 ile hiçbir sorun yaşamadım. Arama ve rehber berbat ötesi nefret ettim. Bildirim simgeleri, bildirim paneli vs ikonlar çok basit iğrenç hatta. Görsellik sıfır. Fotoğraf kalitesi iki yıllık mi9 ile neredeyse aynı. Şebeke sorunu yaşayan var mı?

Kullanışlı bir telefon değil kullanıcı arayüzü gerçekten çok kötü eski Çinli telefonların ilk halleri gibi yazılım konusunda oneplus gerçekten çok kötüymüş. Xiaomide alıştığım bir çok özellik yok. Kesinlikle alacaklara bunları bilerek almalarını beklenti olarak vasat bir telefon. Denildiği gibi bir telefon değil.

Selamlar

merhabalar hem xiaomi hemde oneplus un değişik modellerini kullanan biri olarak diyebilirimki gerek hız gerek kullanıcı arayüzü açısından oneplus tan herzaman memnun kaldım. Şu an 8t kullanıyorum iyiki almışım diyorum.

Bu arada kullanıcı arayüzünü beğenmemişseniz nova yı kullanabilirsiniz xiaomi gibi bir arabirim sunuyor. ve değişik iconlarıda doğrudan kullanabilirsiniz

• Dostum ben yaşadıklarımı yazdım, xiamonin bin çeşit modeli var siz hangisini kullandınız orası çok önemli. Ben yukarıda yazdım kesinlikle şebeke sorunu var, ekran kötü güneş altında göstermiyor. Nova yükleyin demişsiniz ama ben sonradan yüklenilen uygulamaların asla stabil olmadığını defalarca test ettim. İkonlar çok basit, en kötüsü Android'in ruhuna aykırı kişiselleştirme diye bir şey yok. MIUI çok başarılıymış gerçekten çok samimi söylüyorum attan inip eşeğe binmiş gibi hissettim. Şebeke sorunu çok can sıkıcı 4.5 sürekli kayboluyor direk 3g veya 4g olarak çalışıyor tekrar 4.5 g olması için yeniden açıp kapatıyorum. Stabil değil yani yazık vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUDDLE

Düşünceleriniz kişisel yorumunuzdur görsellik kişiden kişiye değişir.Memnun değilsiniz ben talibim telefonu satmayı düşünüyorsanız benimle iletişime geçin lütfen

Elbette satarım Antalya'da yaşıyorum. Ben emin olun hayal kırıklığı yaşadığım için yazdım bunları. Ekranı mesela kıyas edin Samsung note 4 telefonum var hala çaalışır vaziyette güneş altında emin olun daha iyi gösteriyor. Bu oneplus 8t nasıl bir amoled kullanmışlar anlamadım. Çok başarısız. Antalya gibi bir yerde çok güneşli kullanmam zaman zaman sıkıntı.

Selamlar

Dediklerinize katılmıyorum ne yazık ki.Şebeke sorununu ilk kez sizden duydum.Fluid amoled panel birçok inceleme videosuda var 8t nin ekran kalitesi tartışılmaz ve güneş altında çok iyi.Xioami seviyorsanız aynı standartta ips lcd ekranlı mi10t ye geçebilirsiniz.Belki o güneş altında daha iyi gözükür :) bu arada telefondan memnun değil ve satıcıysanız benimle iletişime geçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DUDDLE

Dediklerinize katılmıyorum ne yazık ki.Şebeke sorununu ilk kez sizden duydum.Fluid amoled panel birçok inceleme videosuda var 8t nin ekran kalitesi tartışılmaz ve güneş altında çok iyi.Xioami seviyorsanız aynı standartta ips lcd ekranlı mi10t ye geçebilirsiniz.Belki o güneş altında daha iyi gözükür :) bu arada telefondan memnun değil ve satıcıysanız benimle iletişime geçebilirsiniz

Size özelden mesaj yazdım

• Mi9 un rezalet ekranını şu cihazdan daha iyi diyebilecek dünyada belki de çok nadir 1-2 kişiden birisi arkadaş, aç bak gsmarena parlaklık ve ekran testlerine , mi9 u da 8 ay gibi bir süre kullandım bu arada.

Cihazda şebeke sorunu falan yok , ayrıca istediğin ikonu kullanabilirsin oneplus cihazlara ekstra launcher yüklemeden simge paketini değiştirebilirsin.Kisisellestirme konusunda da Xiaomi de olup bunda olmayan ya da benim aradığım hiçbir şey yok hepsi var.

Ekran ve şebeke sorununla alakalı senin cihazda bir sorun olabileceğini düşünüyorum çünkü mi9 hatta mi 10 pro kullanmış biri olarak hem güneş altında hem normal standartlarda 8T nin ekranı çok daha başarılı.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Kamera konusu göreceli , mi9 ile aynı sensör var bu cihazda daha iyisi değil ama yazılım olarak bence oldukça başarılı, bugün çektiğim bir resimden örnek.

Hocam daha önce oneplus 8 pro kullanıyordum. Orda oluyordu. Bu telefonda dediğiniz yere baktım ama kapatma yerini bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Mi9 un rezalet ekranını şu cihazdan daha iyi diyebilecek dünyada belki de çok nadir 1-2 kişiden birisi arkadaş, aç bak gsmarena parlaklık ve ekran testlerine , mi9 u da 8 ay gibi bir süre kullandım bu arada.

Cihazda şebeke sorunu falan yok , ayrıca istediğin ikonu kullanabilirsin oneplus cihazlara ekstra launcher yüklemeden simge paketini değiştirebilirsin.Kisisellestirme konusunda da Xiaomi de olup bunda olmayan ya da benim aradığım hiçbir şey yok hepsi var.

Ekran ve şebeke sorununla alakalı senin cihazda bir sorun olabileceğini düşünüyorum çünkü mi9 hatta mi 10 pro kullanmış biri olarak hem güneş altında hem normal standartlarda 8T nin ekranı çok daha başarılı.

Kamera konusu göreceli , mi9 ile aynı sensör var bu cihazda daha iyisi değil ama yazılım olarak bence oldukça başarılı, bugün çektiğim bir resimden örnek.

Arkadaşım hiçbirisi benim babamın markası değil, kesinlikle iddia ediyorum mi9 un ekranı güneş altında oneplus 8t den daha iyi görünüyor. Şebeke sorunu 4.5g sürekli 4g ve 3g ye düşüyor, acaba Turkcell de bir sorun mu var dedim aynı hattı tekrar mi9 taktım hiçbir sorun olmadı, ekran parlak değil bu net açık gözle görülüyor. Ben sadece yaşadıklarımı yazıyorum. Keşke iyi olsaydı mutlu olurdum. Senin dediğin gibi onu yükle bunu yükleyerek tema vs yüklemek istemiyorum. Kullanışlı özelliklerden yoksun bir telefon. En basit arama ekranında ses kaydı bile yok. Nedir yani yıllar önce pocophone almıştım onda bile vardı. Mesaj uygulaması, arama uygulaması ve rehber çok işlevsiz ve dandik. Xiaomide ki bu saydığım uygulamalar çok işlevseldi. Yukarıda şebeke sinyal göstergesi bu nasıl bir göstergedir anlamıyorum ne kadar gösteriyor değiştiremiyorsunız. Şebeke ismini değiştiriyorum ama yine de ekranda Turkcell görünüyor o zaman isim yazdırıyorsun. Telefon geliyor sesi kısıp güç tuşuna basıyorum hala ekranda isim görünmeye devam ediyor bunca telefon kullandım asla böyle bir saçmalık görmedim toplulukta kimin aradığını belki görünmesini istemiyorum masada telefonu ters çevirmek zorunda kalıyorum. Böyle saçmalık mı olur, kusura bakmayın ama bunlar basit şeyler ama bu basit hatalar eksiklikler gşderilememil yıl 2021 olmuş.

Olur da yeni Xiaomi telefon alırsan yazdığın o kadar sorunu yaşamaya devam edeceksin çünkü artık Xiaomi de Google telefon ve sms kullanıyor , arama kaydı da yok artık hiçbir Xiaomi telefonda , farkli rom kullanmadığın sürece , ayrıca oneplus telefonlarda görüşme kaydı yapmak Xiaomi telefonlara Hint romu uygulamaktan çok daha kolay ama gördüğüm kadarıyla telefonlarla ilgili bilgin sınırlı , sen yeni Xiaomi telefon al sonra hatirlarsin yazdıklarımı.

• Arkadaşın telefon yan sanayi heralde. Evdeki herkese 8t aldım hepside çin ve hindistan yani bir çok frekans eksik ama hiç bir operatörde daha 3g yi ormanlık yerde dahi görmedim. Ekrana gelince mi9 un ekranı bunun yanında deney ampulü kalır. Güneşte tabiri caizse hayvan gibi okunuyor yüzlerce telefon kullandım telefon değiştirme hastası rahatsızıyım nasıl tabir ederseniz artık. Güneş altında şikayet etmediğim tek cihaz oldu. Ayrıca yazılımın akıcılığında xioamiden bir model dahi bundan daha performanslı ve kullanışlı çıksın evdeki tüm cihazları cekiçle parçalarım.

• oneplus .....kendi arama,mesaj ,rehber uygulamaları.. direk kurulum yapıp varsayılan yapılması yeterli.👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox59 -- 29 Ocak 2021; 11:51:7 >

• DUDDLE D kullanıcısına yanıt

Hasan güleryüzden aldım. Kutusunun jelatinini kendim açtım zaten kendisi diğer konularda yardımcı oluyor.

En önemlisi sarj cihazı tr uyumlu aparatla filan uğraşmayacğım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasdag -- 29 Ocak 2021; 13:5:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.