< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sudafed
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama tek sıkıntı Google Arama ve mesajlaşma uygulaması. Nette gördüm oneplus arama ve mesaj yüklenebiliryor root olmadan. Bunu deneyen var mı orjinal gibi mi oluyor yoksa sıkıntı çıkarıyor mu?Ben şuan o şekilde kullanıyorum. Sıfır sıkıntı .
-
Oneplus uygulamaları daha iyi -
Bende bir problem olmadan oneplusın arama, kişiler ve mesajlaşma uygulamalarını kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bu telefonu almak istiyorum 5 yıllık iphone 6 dan sonra geçicem buna. Ancak anladığım kadarıyla resmi satışı yok galiba sadece sahibinden üzerinden bulunabiliyor. 12/256 lık versiyonuna bakıyorum 4800-6000 arası değişiyor sıfır yazanlar, niyetim elden teslim almak ama bu kayıt meselesinde vs. sorun yaşamamak için nelere dikkat etmem lazım bilgi verebilecek olanınız var mı?
-
Hocam forumda hasan güleryüz satış yapıyor detayları size aktaracaktır.Ek olarak op ler kayıtlı gelir imei uçma gibi bir durum yoktur.
Telefonu alalı henüz bir ay olmadı fakat bir sorum var %100 şarjı doldurmamin ardından hem uyku moduna almam hem interneti kapatmama rağmen 6-7 saatte yüzde 96, 95 bandına iniyor . Eski telefonum olan 6s de pil sağlığı 87 olmasına rağmen bu sorunu yaşanıyordum yardimci olabilir misiniz ?
-
Fulleyip yatıyorum 6saatlik uykumdan uyanınca hep %100. Arka planda batarya tüketen bişey olmalı. Batarya performansı gayet güzel cihazın. Gerci batarya tüketen bir uygulama saptadığında bildiriyor -
Link atarmısınız benimde ihtiyacım var -
Kurulumu nasıl yaptınız apk indirdim kurmaya izin vermiyor. GooglePlay den yüklenmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Yasdag
Kurulumu nasıl yaptınız apk indirdim kurmaya izin vermiyor. GooglePlay den yüklenmiyorHangi programı hocam ?
Oneplus mesaj ve rehber -
quote:
Oneplus mesaj ve rehberhttps://oneplusturkey.club/oneplus-arama-kaydini-aktiflestirme/
Hocam yukarıda verdiğimi linki harfiyen uygularsan yaparsın.
Bu aşağıdaki link de oneplus çağrı uygulaması . Onu da indir.
https://drive.google.com/file/d/1T4UhfxsmFytd8MTBYN7vZZeVWe8yFAvJ/view
Edit : link paylaşımı yasak ise kaldırılabilir. Özelden link gönderebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 5 Şubat 2021; 11:5:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler. Gerçekten daha güzel oldu. Yani neden bilmiyorum ama google ın uygulaması sanki aracına yan sanayi parça takmışsın hissi uyandırıyor. Oneplus Mesaj uygulamasını kullanan varmı -
quote:
Teşekkürler. Gerçekten daha güzel oldu. Yani neden bilmiyorum ama google ın uygulaması sanki aracına yan sanayi parça takmışsın hissi uyandırıyor. Oneplus Mesaj uygulamasını kullanan varmıMesaj uygulaması orjinal yüklü bende hocam. Pek kullanmadığım için fark etmiyor :)
Hocam "Always On Edge" uygulamasını kullanabilirsiniz şahsen ben kullanıyorum fakat ekranı istediğiniz gibi özelliştirmek biraz zamanınızı alabilir. Kolay gelsin @Harbyteam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLCKHCKR -- 5 Şubat 2021; 12:22:34 > -
Hindistan oneplus 8t aldım arkadaşlar IMEI attırdım hiçbir sorun yok cayır cayır çekiyor Xiaomi gibi değil sıkıntısız
Arkadaşlar kb2003 Euro model 8t var ve gerçekten birisi yardım etsin şebeke 4g+ iken kendiliğinden 3g (h+) düşüyor ve bir daha açıp kapatmadan 4g+ olmuyor ara sıra kafasına göre normal 4g oluyor. Görüntülü görüşme yapamıyorum internet yavaş olduğu için. Şunu da belirteyim başka telefonlarda yine Turkcell olmasına rağmen sürekli LTE veya 4g+ olarak çalışıyorlar. Benim hattımda Turkcell sorun ne olabilir yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum nefret ettim gerçekten.
Hocam 4g normalde full mu çekiyor yoksa 1 diş falan mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X