|
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alim ari
Hocam 4g normalde full mu çekiyor yoksa 1 diş falan mı?Full çekiyor çekimde sıkıntı yok sadece sürekli 3g düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhmak
Wowifi ve Volte ayarlarını açtınız mı?Nasıl açılıyor hocam Turkcell kullanıyorum
Bir şekilde 4g bağlantısı kopuyor olsa bile daha sonra tekrar 4g ağını bulup 3g den 4g ye geçmesi gerekir, enteresan bir durum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Edmondd97Telefonu alalı henüz bir ay olmadı fakat bir sorum var %100 şarjı doldurmamin ardından hem uyku moduna almam hem interneti kapatmama rağmen 6-7 saatte yüzde 96, 95 bandına iniyor . Eski telefonum olan 6s de pil sağlığı 87 olmasına rağmen bu sorunu yaşanıyordum yardimci olabilir misiniz ?
Bende de aynı sorun var 11.0.6.8 sürümü
quote:
Orijinalden alıntı: chn_yldz_Hindistan oneplus 8t aldım arkadaşlar IMEI attırdım hiçbir sorun yok cayır cayır çekiyor Xiaomi gibi değil sıkıntısız
Hayırlı olsun hafıza ram kaç kimden ne kadara aldınız
quote:
Orijinalden alıntı: alp___Nasıl açılıyor hocam Turkcell kullanıyorum
Alıntıları GösterOneplus android 11 tüm hatlar için volte açma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim arkadaşım getirdi Mardin'den 12/256 4500 TL verdim kayıtsızdı
https://www.hepsiburada.com/ally-gor-oneplus-8t-hd-darbe-emici-ekran-koruyucu-jelatin-5-adet-set-al-33117-seffaf-p-HBV000013E876?magaza=YAKUPOLT
Pazartesi bu telefonu almayı planlıyorum her hangi dikkat etmem gereken kronik olabilecek sorunu varmı arkadaşlar. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako7445 -- 6 Şubat 2021; 19:1:41 >
Çok iyi fiyat bir şekilde repair yapılır
OxygenOS 11.0.7.9 (IN & NA) and 11.0.7.10 (EU) for the OnePlus 8T
Yeni güncelleme telefonunuza geldi mi ?
Eli kulağındadır hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: vanpılas
OxygenOS 11.0.7.9 (IN & NA) and 11.0.7.10 (EU) for the OnePlus 8T
Yeni güncelleme telefonunuza geldi mi ?Bana bugün geldi Ocak yaması var
Arkadaslar merhaba gun isiginda siyah renge tuttugumda kamerada pembeleşme var normal mi
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1140414/(6bae7f41-2e7d-4848-b767-4596cbc997fe.jpeg, 1080, 6565, 66958A)[/simage]
Telefona bu şekilde hard format atarsak eğer IMEI silinir mi ya da başka bir sıkıntı çıkar mı? -
Attığınız resmi açamadım hocam. Ancak oneplus telefonlarda fabrika ayarlarına dönmek imei silmez. Xiaomi gibi değil.
Ses kısma ve power tuşuna basılı tutarak yaptığımız formattan bahsediyordum hocam.
https://www.hardreset.info/devices/oneplus/oneplus-8t/ -
Gitmiyor diye biliyorum. Denemedim.
Gitmez hocam. İsterseniz msmdownloadtool ile pc ye bağlayıp format atın yine silinmez. Tarafımca defalarca kez denendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X