Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım ayından bu yana kb2001 modelini kullanıyorum.
    Ayarlar menüsünde 5g seçeneği mevcut.
    Ancak ülkemizde henüz 5g aktif olmadığından dolayı,
    Denemeden net birşey demek için henüz erken .
  • halimcokoksen H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam cevabınız için... Peki hat çekmeme konuşmada kesinti yaşama gibi durumlar oldu mu hiç? Birde model numarası farklı olsa bile kameralar arasında fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/167317/(1a609bc6-32af-43e3-8b3e-c967fa73dd67.jpeg, 1080, 1389, D42C38)[/simage]

Bu güncelleme sonrası cihaz daha stabil akıcı ve ekran üzeri parmak izi okuma ve yüz tanıma hassasiyeti arttı.

Kamera olarak modeller arasinda farklılık duymadım .
    Yani uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.
    Kamera değil sadece rom yani yazılım kısmında küçük farklılıklar olduğundan bahsediliyor.
    Hindistan, Çin ve Global sürüm için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimcokoksen

[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/167317/(1a609bc6-32af-43e3-8b3e-c967fa73dd67.jpeg, 1080, 1389, D42C38)[/simage]

Bu güncelleme sonrası cihaz daha stabil akıcı ve ekran üzeri parmak izi okuma ve yüz tanıma hassasiyeti arttı.

Kamera olarak modeller arasinda farklılık duymadım .
    Yani uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.
    Kamera değil sadece rom yani yazılım kısmında küçük farklılıklar olduğundan bahsediliyor.
    Hindistan, Çin ve Global sürüm için.

Aynen parmak izi okuma ve yüz tanıma hassasiyeti bu sürümde çok iyi

• Arkadaşlar selamlar bende op 8t aldım bugün. Şarj başlığı uyumsuz bizim prizle sanırım hindistan versiyonu oluyor bu.
    Hint romu ile Avrupa romu arasında bir fark var mı ülkemizde en çok hangi rom kullanılıyor hangi sürüme geçeyim.
    Birde root magisk rehberi ve kararlı bir gcam sürümü varsa link rica edebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Arkadaşlar selamlar bende op 8t aldım bugün. Şarj başlığı uyumsuz bizim prizle sanırım hindistan versiyonu oluyor bu.
    Hint romu ile Avrupa romu arasında bir fark var mı ülkemizde en çok hangi rom kullanılıyor hangi sürüme geçeyim.
    Birde root magisk rehberi ve kararlı bir gcam sürümü varsa link rica edebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

arkadaşlar bu 65w warp şarj aletini nereden bulabilirim türkiye prize uyumlu

Bir haftadır araştırıyorum oneplus başka şarj cihazlarıyla uyumlu değilmiş xiaomi 33w aletle denedim ampere programinda max 1900 ma veriyor oppo realme gibi markaların şarj aletleri uyum sağlayabilir belki çünkü aynı şirketin ürünü

• 128 lik yeter dersen global kapalı kutu satan arkadaş var forumda

• Bugün Çinden kılıflar geldi. Hepsi baya iyiler.
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• ctnnalii kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam, baya bi kılıf almışsınız 😊

• Mysal kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam teşekkür ederim :) vergi ve kargo çok tutmasın diye tek seferde almak istedim

• Arkadaşlar bu soruyu çok soran olmuş ama elimde başka telefon olmadığından iphone 11 verip takas şeklinde almak durumundayım İstanbul içi güvenilir nereden alabilirim? Alırken neye bakmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Alakasız olduysa kusura bakmayın.
  • Slm Arkadaşlar hint cihazında band20 yada başka şebeke sıkıntısı var mi

• Arkadaşlar bende kb2003 serisi bir model aldım bu cihazlarda ekranı tv ye yansıtma özelliği varmı epey sitesinde yok yazılmış şaşırdım size sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

Arkadaşlar bende kb2003 serisi bir model aldım bu cihazlarda ekranı tv ye yansıtma özelliği varmı epey sitesinde yok yazılmış şaşırdım size sormak istedim

Ben gayet rahat yansıtma yapıyorum. Kb2001 modeli bendeki ama hepsinde var bu özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Ben gayet rahat yansıtma yapıyorum. Kb2001 modeli bendeki ama hepsinde var bu özellik.

Alıntıları Göster

Peki çok teşekkürler

• yasar2004 kullanıcısına yanıt

hayır yok imei atılmış halinde de yok xiaomilerde oluyor bu sıkıntı 2001 modeli kullanıyorum çift imei atılmış şekilde ne band 20 ne de diğer bandlar hiçbir sorun yok

sıkıntısız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 12 Şubat 2021; 14:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctnnalii

Bugün Çinden kılıflar geldi. Hepsi baya iyiler.
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

hocam hayırlı olsun. kılıflardan cihazı çok kalınlaştırmayan ve memnun kaldığınız olursa benimle de link paylaşırsanız bende alım yapacağım. malum tr de bulmak çok zor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.