Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefon suya ve toza dayanıklı mıdır?

• Oneplus 8T'nin kamerası, Oneplus 8 ile aynı diyenler var doğru mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model KB2001 Hindistan
    Ana ekranda sağa kaydırınca açılan Google uygulamasını silemediğim için devre dışı bıraktım.
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    Bunun yerine Ana ekran ayarlarında
    Erişmek için aşağı kaydır bölümündeki
    Shelf özelliğini eklemek istiyorum fakat bu özellik sadece; bildirim ve hızlı ayarların alternatifi olarak kullanılabiliyor. Bunun bir çözümü var mı?
    Diğer romlarda da bu şekilde mi? Hindistan romundan Global Rom'a geçiş nasıl yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 13 Şubat 2021; 0:58:46 >

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    DxOMark sitesinde En iyi Telefon ekranı sıralaması 👏👏👏

https://www.dxomark.com/oneplus-8t-display-review-good-color-smooth-touch/

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Bu telefon suya ve toza dayanıklı mıdır?

Evet suya dayanıklılık sertifikası yok ama baya dayanıklı. YouTubede test videosu var

https://www.youtube.com/watch?v=k6gmcIpZ8qU&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: vanpılas

DxOMark sitesinde En iyi Telefon ekranı sıralaması 👏👏👏

https://www.dxomark.com/oneplus-8t-display-review-good-color-smooth-touch/

Evet gerçekten ekranı çok kaliteli. Beni en çok bu ekranı cezbetti. Bu fiyata daha iyisi yok zaten. Tek eksiği ddr5 ram olmaması ama o kadar da önemli değil. Zaten cihaz yağ gibi akıyor maşallah

• Bugün cihaz elime ulaştı ben de kullanıcılar arasına katıldım. Çekmece modunu nasıl açabilirim kapattım ve tekrar bulamadım.

• Merhaba hocam. Tam olarak benim de aradığım o şekilde bir kılıf idi. Attığım linkteki ürün hem hoş görünüyor,hem gayet ince. Hemde terleme vs yaptırmıyor.

TRY 14.25 47%OFF | Yumuşak silikon kılıf için OnePlus 8T karbon fiber İnce koruyucu arka kapak için bir artı 8t oneplus 8T 1 + 8T tam kapak telefon kabuk

https://tr.aliexpress.com/item/1005001735161948.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20067415135&tt=MG&aff_fsk=_mK8PN95&aff_platform=default&sk=_mK8PN95&aff_trace_key=186c4c6a59b74039a832d3300fee2f0c-1613229507733-03206-_mK8PN95&shareId=20067415135&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=b22c4d08da104422abe8733ac581b1ea

• Bende bazı araç kodlama ve obd cihazlarının Android'de daha stabil çalıştığından ötürü iPhone X'den sonra hazır indirimli bulmuşken 8T 128 Gb satın aldım,sıfır kapalı kutu çarşamba gelecek inş. Android'i en son Xperia X10 zamanında android 4 varken kullanmıştım bakalım artık umarım pişman olmam :)

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Ben Amazon Us dan aldım kargo dahil 180 TL küsura geldi...Kalitesi ve koruyuculuğunun farkı hissedilir,telefonu daha bir keyifle kullanmayı sağlıyor.. her telefonda Spigen kullanmaya gayret ederim..Fiyatını yüksek bulanlar olabilir ama kullandığınız telefon için değer★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox59 -- 13 Şubat 2021; 18:53:1 >

• Arkadaşlar size bir soru, sizce 4200 tl’ye 8t 8/128 mi yoksa 4750 tl’ye 8t 12/256 mı? Aradaki farka değer mi yoksa? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

• merhaba şu anda s10 lite kullanıyorum. telefondan genel olarak memnunum ama bu yeşil ekrandan dolayı telefondan soğudum açıkçası. oneplus8t ye geçmemi önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Arkadaşlar size bir soru, sizce 4200 tl’ye 8t 8/128 mi yoksa 4750 tl’ye 8t 12/256 mı? Aradaki farka değer mi yoksa? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

Hocam bu sizin beklentinize bağlı. Telefonu uzun yıllar kullanacsk iseniz 12 gb ram modelini alın. Bol bol fotoğraf ve video çekiyorsanız 128 lik yetmez. Ben bunu düşünerek 12 gb ramlik modeli aldım. En az 3 4 yıl kullanacam. Ama siz derseniz 1 sene sonra telefon değiştiririm işte o zaman gerek yok 256lıka

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaw Shino

Hocam bu sizin beklentinize bağlı. Telefonu uzun yıllar kullanacsk iseniz 12 gb ram modelini alın. Bol bol fotoğraf ve video çekiyorsanız 128 lik yetmez. Ben bunu düşünerek 12 gb ramlik modeli aldım. En az 3 4 yıl kullanacam. Ama siz derseniz 1 sene sonra telefon değiştiririm işte o zaman gerek yok 256lıka

Alıntıları Göster

Ortalama 5 yılda bir telefon değiştiriyorum hocam... Uzun vadede yetecekse 8 /128 modeli de olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirBen

merhaba şu anda s10 lite kullanıyorum. telefondan genel olarak memnunum ama bu yeşil ekrandan dolayı telefondan soğudum açıkçası. oneplus8t ye geçmemi önerir misiniz?

Hocam keşke almasaydiniz o telefonu. S10 ile aynı ekrana sahip değil malesef. Bir çok özelliği kırpılmış. Bu telefon s10a da bin geçer bırakın liteyi. S10da bile 60 hz ekran var. Önceki mesajlarda paylaşmış arkadaşlar. Bu telefonun ekranı galaxy note 20den sonra dünyanın en iyi 2. Ekranına sahip. Bu fiyata bu ekran gerçekten muazzam. İmkanınız varsa bence satın s10 liteyi ve bu telefona geçin. Ben galaxy note 9u sattım buna geçtim. Gerçekten oneplus bu sefer beni kendine hayran bıraktı. Bi daha da Samsung kullanmam zaten

• quote:

Ortalama 5 yılda bir telefon değiştiriyorum hocam... Uzun vadede yetecekse 8 /128 modeli de olur...

Alıntıları Göster

Hocam şimdi şöyle söyleyeyim. Bendeki 12 gb ramlik model 5 veya 6 gb ram kullanıyor. Sistem hızlı çalışsın cihaz aksın diye. Siz eğer 8 ram olanı alırsanız 4 gb kullanacak. Ne kadar çok ram o kadar iyi. 5 seneye kadar ne ağır oyunları çıkar. O zaman bu 8 gb ram yetmez. Şimdi yetiyor ama 3 seneye yetersiz kalacak. 5 yıla kadar uygulamalar gelişecek daha çok ram tüketecek. Bu yüzden 12 gb ram daha uzun yıllar kullanmak için daha iyi. Sizi hiç yarı yolda bırakmaz. Bi de tabi hafıza da ne kadar çok olursa o kadar iyi olur. Ben de diyorum keşke cihaz 512 gb hafızaya sahip olsaydı. Malum ufs 3.1 olduğu için hafıza kartı telefonun yavaşlatır diye hafıza kartı girişi yok. Bütçeniz varsa zorlayın 256lik alın bence. Eski telefonunuzu satın üstüne koyun vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaw Shino

Hocam şimdi şöyle söyleyeyim. Bendeki 12 gb ramlik model 5 veya 6 gb ram kullanıyor. Sistem hızlı çalışsın cihaz aksın diye. Siz eğer 8 ram olanı alırsanız 4 gb kullanacak. Ne kadar çok ram o kadar iyi. 5 seneye kadar ne ağır oyunları çıkar. O zaman bu 8 gb ram yetmez. Şimdi yetiyor ama 3 seneye yetersiz kalacak. 5 yıla kadar uygulamalar gelişecek daha çok ram tüketecek. Bu yüzden 12 gb ram daha uzun yıllar kullanmak için daha iyi. Sizi hiç yarı yolda bırakmaz. Bi de tabi hafıza da ne kadar çok olursa o kadar iyi olur. Ben de diyorum keşke cihaz 512 gb hafızaya sahip olsaydı. Malum ufs 3.1 olduğu için hafıza kartı telefonun yavaşlatır diye hafıza kartı girişi yok. Bütçeniz varsa zorlayın 256lik alın bence. Eski telefonunuzu satın üstüne koyun vs.

Alıntıları Göster

Xiaomi Red mi note 4x kullanıyorum satsam pek para yapmaz gerçi sorunsuz daha telefon da çizik yok ekran da küçük bir çizik var ama belli olmuyor... Benim de gönlümden geçen 12/256 modeli bakalım hocam geçen gün alacaktım stok bittiği için alamadım. İnşallah şimdi alacağım stok bitmeden birde fiyatı uygun 4650 tlye gelecek kayıtlı kutulu falan...

• quote:

Xiaomi Red mi note 4x kullanıyorum satsam pek para yapmaz gerçi sorunsuz daha telefon da çizik yok ekran da küçük bir çizik var ama belli olmuyor... Benim de gönlümden geçen 12/256 modeli bakalım hocam geçen gün alacaktım stok bittiği için alamadım. İnşallah şimdi alacağım stok bitmeden birde fiyatı uygun 4650 tlye gelecek kayıtlı kutulu falan...

Alıntıları Göster

Ben de aldım telefoncu dedi stok gelmiyor siz aldıktan sonra. O yüzden elinizi çabuk tutun hocam. Eğer Türkiyeye resmi garantilisi gelmezse bu cihazı bulmak ileride çok zorlaşacaktır

• aslında performanslı bir telefon sıkıntısı yok. söylediğim gibi sadece ekrandaki yeşillenmede gözüme çok batıyor. peki imei klonlama ücretleri ne kadar oluyor?
  • Arkadaşlar şarj yüzdesinin olduğu yerde saat vardı biryerden kapattım şimdi oraya saati geri getirmek istiyorum bulamadım nereden yapıldığını yardimci olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.